2015 Ekim Anneleri

Lohusadan cok lohusa halleri.. Allahim bu adamlar öldürür insanı

[
Cnm ins en yakin zmnda gecer bu gunler caresizlik cok kotu neyinin oldugunu bilmemek hepsi ayni bunlarin bnmkide ciplakliga bayiliyor yazin soyacam iice buni

Bizde de şöyle bir sorun var
40 gündür eşim salonda uyuyor
Bebek ağlamasından uyuyamazmıs
İşyerinde verimli olmazmıs vs
Bebek benım yanımda beşikte
Odası var ama daha cok kucuk
3. Ayında koymayı planlıyorum
Öyle üzülüyorum ki ona sa söyledim dul kadın gibiyim diye
Böyle olmaz bu iş bizi de sogutur alıskanlık halıne gelir dedim
Ama birşey degısmedı
Hadı ben bebegı odasına koydum illa telsiZ alıcam ee biz üç sene falan ayrı mı yatıcaz
Kalbım kırılıyo daha da demicem birşey
Diye diye dilimde tüy bitti

Kızlar dün medela calm biberonumuz gelmişti gayet güzel kullandık. Az önce süt verecektim bir baktım çeşme gibi akıtıyor mübarek 1 günde ne oldu biberona anlamadım.
Burda da kullananlar vardı galiba böyle bir sorun oldu mu?
Avente baktım o da güya doğal akış ama çok rahat akıyor nefret ediyorum biberonlardan.
Yarın medela yı arayacağım bakalım ne diyecekler

Kuzumun bugünki kombini Leopar desenli tulum ve eldivenler. 2 numara bezle büyük bir uyum içinde bızımlesin Eki Görüntüle 1691723
Kedinlikle bizimla

Oyyy maşallah sana Tombiş ☺bizim de var aynı yelekten. Benimki şapkayı sevmiyor yahuu
Valla uyurken gözüne inmezse sıkıntı yok :) doğduğundan beri hiç çıkarmadım şapkayı bir rahatsızlığı yok sanırım. Yelek civilden.

Canım maşallah çok tatlı kızın. Benim kızıma o kadar çok benzettim ki eşime gösterdim daha ben söylemeden o dedi aa bizim kız sanki diye bir ara ben de atayım resmini kızımın

Bizde de var aynısından:) civilden mi almıştınız biz oradan aldık da

Bir fotoğraf da bizden gelsin. Keyif modundaki kızım:)Eki Görüntüle 1691857
Gerçekten ne çok benziyorlar maşallah kuzulara :)
Yelek de civilden .
Kızlar merhaba
Sızın bebeklerde de ayaklarında corap olmasına ragmen alt degıstırırken sogukluk hıssedıyormusunuz
Ikı kat corap var ama ayaklar buz gibi
Yataktan çıktığında sıcak oluyor diğer zamanlarda el ve ataklar soğuk oluyor. Dolaşımla ilgilinırmal bir durum.

KıZlar bu havalarda dışarı çıkarkn giudirmek için tulum bakıyorm ama bulamadm siz be giydiriyosunuz

Ben civilden aldım güzel kalın tulumlar var hatta uyurken de tulum giydiriyorum artık kollarıno örttürmüyor bizimki.

Aynen mama takviyesi yapmak zorunda kaliyom sütüm bitiyor birdahaki emzirmeye sut birikmiyor hemen.bugun esim isirgan otu getirecek bi denemedigim o kaldi onlada olmazsa artik ne yapacam bilmiyorum.
Humananın çayını denedin mi bende çok içe yaradı. İki fincan da rezeme yanımda

D vitamini 15. Günden itibaren mi veriliyo kızlar bide siz hangi marka kullanıyorsunuz
15. Günde başladık dvit kullanıyoruz.

Büyüdükleri için daha çok boşaltıyorlar yüzden. Hiç stres yapma ben de aynıyım annemle kardeşim gideli ne yiyip ne içiyorum bilmiyorum. Her emzirmeden sonra 1-2 bardak su içiyorum.

Röntgenin bir sakıncaso yokmuş. İlaçlu röntgen çekilirse emziremezsin demişti doktor bana.

Canım bizde bayadır ayrı yatıyoruz. Dqha doğrusu çok horluyo bebeği uyandıror diye ben istwmiyorum. Bebeğin uykuları düzene girince beşiğine alışınca sizde düzelirsiniz

Varmı benim gibi sallama mesaisinde olan

Sallama değil de emdi, alt degistirdik, emdi, uyudu. Umarim uyuyor olarak devam ederiz sabaha:) çok uzun zamandir ilk kez 4 saat uyuyup da uyandigi icin, içim içime sigmiyor resmen:) dilimi isirayim da, kendi kendimize nazar değirmiyim saçma sapan^.^

İyi geceler kızlar:) bu saatte süt sağdım dolaba koydum...dün oğlum bizi çok yordu. Bütün gün mememdeydi ve ağlayıp durdu...aslında sütüm yetetliydi ama dün yetmedi demekki artık akşam dokuzda eşime mama aldırdık be nihayet karnı doyan oğlum uyudu...bn de şimdi oğlumu emzirfim ve sonra emzirfiğim göğsümü sagdım...süt sagdım ki zor zamanlarda işimi görsün ama bu işi tam olarak nasıl yapmalıyım bilemedim...iki göğdü birden mi sagmalıydım sütümü artırmak için...cünkü iki saat sonra fln tekrar emnek isteyebilir o zmna kdr süt dolar mı ki...emin olamadığımdan böyle yaptım...nasıl olması gerekiyo bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bu arada iyiki varsınız her xmn yaxmasam da takipteyim

Canım hepimiz bu dönemleri atlatacağız bebeklerde çok şaşkın bir günleri bir günşerine tutmuyor. Geçen ahafta annemledeydim aynısın yaptı bize gözler kan çanağı oldu yine de uyumadı bıraktığımızds ağladı. Ama ertesi gün de mışıl mışıl uyudu. Gazını çıkart iyice belki o yüzdendir bizimki çok gazdan bağırdı uyumadı. ayaklarına karnına sıcak havlu sardık bütün gün.

Canım
canım bizimde troidimiZ çok yüksek çıkmıştı 3.yü verdik bende çok üzülmüştüm ama 3.cüde Değerler çok normal çıktı.. Zaten o yüzden istiyorlar çok anlaşılmayınca net bi sonuç görelim diye ama Değerler aynı çıkmayabilir.. Inş moralini bozduğun kadar ciddi bişey çıkmaz canım Rabbim yardımcın olsun..geçmiş olsun küçük melek :)

Kızlar yaa göğsümün birinden çok az süt geliyo,çünkü onu çok ememiyordu bizim kız.. Şimdi görünce çok üzüldüm ne yapmalıyım eski haline gelmesi için

bu çocuklar başkasının değil tamam çalışıyorlar ama bi kaç ay katlansinlar bizimde desteğe özellikle moral olarak ihtiyacimiz var zamanla alissalarda bi cildirtacaklar önce sanırım

Dolar yine ikisinden de sağ canım zaten azalıyor sagdik ca azaldığı yerde bırakırsın

Kızlar yaa göğsümün birinden çok az süt geliyo,çünkü onu çok ememiyordu bizim kız.. Şimdi görünce çok üzüldüm ne yapmalıyım eski haline gelmesi için
Canim benimde o sekilde idi sagdan sola gore cok sut geliyordu cunku ben başından beri tutturamadm pek ondan en cok sagi verdim sagdim sol az cikti annemde emdikce artaelr solu ver dedi cdden smdi artti emzir sag olece artar

Biz de her emmeden sonra kusuyoruz da reflü ilacı düzeltiyor sandım

Benim uşak emdi smdi salliyorum ki uyusun kustuda rahatladi kusmadigi ogunu yok bi uyusa agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…