2015 Ekim Anneleri

Humana çayını nerden alıyorsun canım ben bulamadım

Herkese günaydınnnnn
Oğlum 1 aylık oldu ama ben hala bi durumu çözebilmiş değilim acıktığında tek memeden emiyor ve orda genelde uyuyor bu durumda gaz çıkaramadan uyuduğu için bazen uykusunda problem olmazken bazen uykudan uyanıp kıvranıyor ıkınıyor vs veya ıkınmasa bile uyuduktan bir yarım saat sonra sanırım öğürüyor öyle hareketler yapıyo ses çıkarıyor ama uyanmadan biraz uzun sürüyor hafif kusuyor ozamanda böyle olunca uyanabiliyor yine reflü yastığı var onda yatıyor doğduğundan beri. Meme emerken ben yarıda kesip gaz için kaldırdığımda da kusuyor tekrar emmeye başlayıp yine uyuyor yada uykusu açıldığı için tekrar uyuması zor oluyor... Ben anlamadım nasıl yapıcam sizler nasıl yapıyorsunuz bir yardım edin napcamı bilemedim

Can'ım aynı biz sürekli kucağımda sürekli ağlayan hiç uyumayan Bi bebekti gündüz hiç uyumuyor gece de onda yatıyor saat başı uyanıyo en geç altıda da gözler Çin dün sab simpleks Rezene ve kimyon suyu verdim hangisi iyi geldi bilmiyorum ama benim oğlumgitti sanki başka Bi Bebek geldi gündüz uyudu akşam uyudu gece saat beşı uyandı ama buna da çok şükür 4.5 da uyandık biraz önce tekrar uyudu bence sende dene

Eşine çok çok sinir oldum

Bende sallamaya alıştırmıcam diyordum simdi sallamaya alışsın diye uğraşıyorum bizimki kucakta gezerek uyuyor zıp zıp halinde git gide sğırlaşıyorda bende 1 ay olmadan bel kalmadı ayakta sallanmayı sevse de oturduğum yerden uyutsam diye bakıyorum

Selam kızlar.benim oğlanın da gaz problemi çok aşırı geceleri inliyoruz.bir sürü ilaç denedim hiçbiri işe yaramadı.pazartesi kaka tahlili vermiştik öğrendik ki oğlum anne sütünde olan laktozu sindiremiyomuş.bu da hem gazı arttırıyor hemde karın da kramp sancıya neden oluyomuş. sindirebilmesi için damlaya başladık ama durum hala aynı.böyle giderse ileride sütümü kesip laktoz içermeyen mamaya geçecem.çok zor bir durum,sütümle oğlumun canını yakıyorum resmen çok ağlıyorum allah yardımcımız olsun

Bnm oğlum da öyle cnm gözünü acamıyo ama bi huzursuz cocuğum her zmn uykusunda olmasada bi geldiğinde baya zorluyo...kaka tahlilini doktorunuz mu istemişti nerden geldi aklınıza vermek?

Kusma ne zaman bitiyo temelli acaba
Canim benim arkasa doktor 6.aydan sonra demis smdi azaldi kusmalari dedi doktora sordum fiskirtmadan kusmuyorsa normal dedi sık emziriyorsan onun midesi ne ki tabii cikarcak baski olcagi icin dedi benim ki az ve sık emiyo 5 10 dk yi geçmez

Günaydınn kızlar. Bebeğimle uyanikken nasıl kaliteli zaman geçirebilirim diye nette gezinirken Mikado 0-20ay çocuğunuzla eğlenceli aktiviteler diye bir kitapla karşılaştım. Almayi düşünüyorum . Alan var mi???

Bnm oğlum da öyle cnm gözünü acamıyo ama bi huzursuz cocuğum her zmn uykusunda olmasada bi geldiğinde baya zorluyo...kaka tahlilini doktorunuz mu istemişti nerden geldi aklınıza vermek?
doktor muayene de karnına baktı,çok şişkin olduğunu kaka ve idrara bakılması gerektiğini söyledi.yoksa bizim aklımıza gelmedi.böyle bi rahatsızlık olacağını hiç düşünmemiştim.sende de varsa böyle bi sorun doktoruna söyle sende yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…