- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Kusma ne zaman bitiyo temelli acabaBenim uşak emdi smdi salliyorum ki uyusun kustuda rahatladi kusmadigi ogunu yok bi uyusa agliyo
Canım akşamlari banyo yaptirip uyutmayi denedin mi? Mesela biZ bugün 9 bucukta banyo yaptirdik giyindi emdi derken 10 buçukta uyudu. 4-5 saat uyudu.Şöyle zararsız bi uyku ilacı olsa bebekler için bi 5 saat uyusam
Humana çayını nerden alıyorsun canım ben bulamadımKedinlikle bizimla
Valla uyurken gözüne inmezse sıkıntı yok :) doğduğundan beri hiç çıkarmadım şapkayı bir rahatsızlığı yok sanırım. Yelek civilden.
Gerçekten ne çok benziyorlar maşallah kuzulara :)
Yelek de civilden .
Yataktan çıktığında sıcak oluyor diğer zamanlarda el ve ataklar soğuk oluyor. Dolaşımla ilgilinırmal bir durum.
Ben civilden aldım güzel kalın tulumlar var hatta uyurken de tulum giydiriyorum artık kollarıno örttürmüyor bizimki.
Humananın çayını denedin mi bende çok içe yaradı. İki fincan da rezeme yanımda
15. Günde başladık dvit kullanıyoruz.
Büyüdükleri için daha çok boşaltıyorlar yüzden. Hiç stres yapma ben de aynıyım annemle kardeşim gideli ne yiyip ne içiyorum bilmiyorum. Her emzirmeden sonra 1-2 bardak su içiyorum.
Röntgenin bir sakıncaso yokmuş. İlaçlu röntgen çekilirse emziremezsin demişti doktor bana.
Lütfenanne sitesinde var canım ben yeni ordan sipariş vereimHumana çayını nerden alıyorsun canım ben bulamadım
Kizlar 2 gündür çok fenayiz bebeğim sürekli ağlıyor kucakta susardi şimdi susmuyor emmeye gelince de susardi susmuyor nesi var melegimin bilemiyorum çok çok çok uzluyorum aşırı derecede ağlıyor sallayinca susuyor ancak şimdi ayağımda saklıyorum hiç sallanma huyumuz yoktu yeni çıktı gazından dolayı sanirsam dışarı çıktık hava mi tutuyor ne oluyor anlamadım eve gelince çığlık çığlığa ağlıyor dışarda arabada sıkıntı yok. Birde benim kuzum gundurleri hiç uyumuyor yarım saat bile hiçbir işimi yapamıyorum illa ki biri olacak kucaklayacak kızımı yaninda nda ayrilamiyorum çünkü kucagimdan bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor çok fena ancak kucakta uyuyor. Oda 15 dk şekerleme yapıyor. Yarın 2 aylık olacağız asilarimiz var korkuyorum inşallah ateslenmez çok mıZmız bir kızım var felaket ağlıyor sabahtan akşama kadar aglamayla geçiyor günümüz çıplak olunca rahat bir tek :) keyfi yerinde oluyor o zaman
Eşine çok çok sinir oldumBen her gece aynısını yapiyomusum tam kocam yatarken çocuğu yanına koyup aglatiyomusum kendim uyumuyor um diye onuda uyutmuyomusum oysa yatma zamanımız belli değil taze süt sağmak için oğlumu yanına veriyorum 20dk oyalasinki bende sagdigimi verip çocuğu uyutuyim! !! Çok kızdım aldım oğlumu salona geldim onu da ışığı kapıyı kapatıp odada bıraktım sinirrr
Canım öyle üşütmütyo mu?Canım akşamlari banyo yaptirip uyutmayi denedin mi? Mesela biZ bugün 9 bucukta banyo yaptirdik giyindi emdi derken 10 buçukta uyudu. 4-5 saat uyudu.
Yani her emzirmede iki göğüs birden mi boşaltılacak...sonra yine sütsüz kalmasın göğüsler :) :)Dolar yine ikisinden de sağ canım zaten azalıyor sagdik ca azaldığı yerde bırakırsın
Bende sallamaya alıştırmıcam diyordum simdi sallamaya alışsın diye uğraşıyorum bizimki kucakta gezerek uyuyor zıp zıp halinde git gide sğırlaşıyorda bende 1 ay olmadan bel kalmadı ayakta sallanmayı sevse de oturduğum yerden uyutsam diye bakıyorumDoğum yapmadan önce bende asıp kesiyordum sallamıcam diye ama yeter ki uyusun bi şekilde diyoruz sallıyoruz napalım canım benim sıkma canını. Sen sab simplex al en kısa zmnda ve şu kimyon suyunu dene inan çok rahatlıyolar göbek deliğine ayak altlarına da elma yağı sür
Çok şükür birsey olmadi canım 2-3defadir yapıyoruz. Ufoyu açıp odayı ısıtıyorz önce. Sonra kalin giydirip güzelce örtüymCanım öyle üşütmütyo mu?
Bay bay uyku surubu var.bitkiselmis ama ben hicc kullanmadım. Bebekleri uyutuyim us. İstersen arastirŞöyle zararsız bi uyku ilacı olsa bebekler için bi 5 saat uyusam
Bnm oğlum da öyle cnm gözünü acamıyo ama bi huzursuz cocuğum her zmn uykusunda olmasada bi geldiğinde baya zorluyo...kaka tahlilini doktorunuz mu istemişti nerden geldi aklınıza vermek?Selam kızlar.benim oğlanın da gaz problemi çok aşırı geceleri inliyoruz.bir sürü ilaç denedim hiçbiri işe yaramadı.pazartesi kaka tahlili vermiştik öğrendik ki oğlum anne sütünde olan laktozu sindiremiyomuş.bu da hem gazı arttırıyor hemde karın da kramp sancıya neden oluyomuş. sindirebilmesi için damlaya başladık ama durum hala aynı.böyle giderse ileride sütümü kesip laktoz içermeyen mamaya geçecem.çok zor bir durum,sütümle oğlumun canını yakıyorum resmençok ağlıyorum allah yardımcımız olsun
Ürün tedarik edilemiyor diyor canım yaLütfenanne sitesinde var canım ben yeni ordan sipariş vereim
Canim benim arkasa doktor 6.aydan sonra demis smdi azaldi kusmalari dedi doktora sordum fiskirtmadan kusmuyorsa normal dedi sık emziriyorsan onun midesi ne ki tabii cikarcak baski olcagi icin dedi benim ki az ve sık emiyo 5 10 dk yi geçmezKusma ne zaman bitiyo temelli acaba
Evt çoklu alınamıyor ben 1 adet sipariş ettim hem de ilk defa alıcam deneyeyim diye. Tek alabilirsinÜrün tedarik edilemiyor diyor canım ya
doktor muayene de karnına baktı,çok şişkin olduğunu kaka ve idrara bakılması gerektiğini söyledi.yoksa bizim aklımıza gelmedi.böyle bi rahatsızlık olacağını hiç düşünmemiştim.sende de varsa böyle bi sorun doktoruna söyle sende yaptırBnm oğlum da öyle cnm gözünü acamıyo ama bi huzursuz cocuğum her zmn uykusunda olmasada bi geldiğinde baya zorluyo...kaka tahlilini doktorunuz mu istemişti nerden geldi aklınıza vermek?
Tekli olan da tedarik edilemiyormuş bitti galiba şansa bakEvt çoklu alınamıyor ben 1 adet sipariş ettim hem de ilk defa alıcam deneyeyim diye. Tek alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?