2015 Ekim Anneleri

Kizlar sağdığımız sutler ne kadar süre dolapta durabilir? Benimki gündüz genelde emme modunda olunca gündüz sağmak cok zor brnim icin, gece de useniyorum.. nasil yapmam lazım bilmiyorum ya gündüz sağdığım sütü vericem arada yada sagmicam :/ ama bosaltamiyo her zaman göğsümü de..

Hafta sonu 15 dk once emzirdigim cocugu aglio die tekrar emzir diyen bi kv sahibiyim malesef bende lafimi soktum sutum bile gelmedi ne diosun ya dedim mandirada damizlikmiyiz saniolar acaba bizi
Makina mı bunlar yana kapa düzelir misali her saniye emzir geçer. Boş memeyle çocuk iyice çığırından çıkar yani. Benim kv de de ilk hafta biz de kaldı kabus gibi. Ben kocamla yatak odamızda yattım bebeğim de benimle tabiki her ağlamasında odaya damlıyordu sanki bişey yapabilecek gibi. Başımda ah vah neden ağlıyo bu çocuk. Daha 3 günlük bebek olduğu için olabilir mi diye çıkışıverdim

:-( aynen hep babasıyla ohh ne güzel ben saçlar elektrik çarpmis gibi yanında

Geceleri uyumuyor mu ben herkesi okuyorum ama bazen karisiyo:)

Iyi de spiral kanamanın çok olduğu zaman takılıyormus dr um öyle dedi senin kanama çok mu

Buzlukta 3 ay cam şişede dolapta 3 gün cnm
Ben o uyurken sağıyorum cnm kaloriferin üstüne koyuyorm soğumasn diye 1 saat sonra süte uyanıyor zaten
Eğer sütü varsa ben dolmussa göğsüm sağıp dolaba koyuyorm

Bu arada yalnız olup kahvaltıyi gec yapmaktan şikayet etmişsiniz. Walla benim yanimda kv kaliyo, yine öğlen ezaninda hatta bazen geçerken yapıyoruz. Geçen komsuma da dio ki gec kalkilnca gec yapılıyor kahvaltı gun de cabuk geçiyo dedi. Ben de e biz 7ye doğru kalktık bize hic cabuk geçmiyo Allahtan arada mutfağa gidip biseyler yiyorum dedim. ben de ona güveniyorum zaten dedi. Tuhafima gitti yani..

Kızlar 1 haftadır cbm sürekli tatlı şeyler istiyor normalde sevmem tatlıyı
Emzirdiğim için mi acaba sizde
Durumlar nedir

Bende hamilelikte başladı şimdi daha fena her gün istiyorum eriyik çikolata çekiyor canım çıkıpta yiyemiyorum ne olacak kilo alicaz bağımlı gibiyim

Ayy canım resmen kendimi gördüm yazdığında. Kv 50 gün kaldı bende doğum öncesi 40 gün kadar kaldı doğumdan sonra 11. Gün gönderdik. Kadın ağladıkça damladı odamıza özel hayat bırakmadı bizde sinir krizleri geçirdim tabi. Bir de demez mi ben bakayım gece diye sana nasıl bırakayım birkaç aylık çocuk değil ki uyandığında oyalasan onun tek ihtiyacı benim dedim bunu yaptığı birkaç seferde sonra gelemedi. Kendisi aynı şeyi yaşasa bu durumdan memnun olur muydu acaba çok merak ediyorum ya da kendi kızı yaşamış olsa hoşgörü gösterir miydi? Gerçi kendi kızı evlenemiyor bile laç defa sözlüden ayrıldı her şeye müdahil insanlar. Ayy önümüzdeki günlerde geleceğiz diyorlar bize kayınpederle. İnş eşim anne sen kal biraz daha diye. Yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm yok çok fenayım eşime de söyledim bir şey demedi Allahtan

Allaaaaaahhh oğluma kardeş gelebilir ama daha adet bile görmüyoruz nasıl olur

Birşey sormak istiyorum birazcik ozel olcak ama 40 miz cikinca doktorum kontrole cagirdi dikislere felan bakar mi bilmiyorum ama oranin temizligini nasil yapicam agda yapsam bisey olurmu bilemiyorum napmaliyim kizlar bana bi yardim edin

Benim.normal doğum yarıya kadar agda gerisini jilet yaptım dr en az 2 ay agda yasak dedi bana:)

Nükte yapmış

3 gün dolapta bekleyebilir canim:)

Inanmiorum ayni bizz aman on gun kaldi bi ara agladi benimki kiz kosturdu geldi elini bir atti susturacakti guya bi cevirdim cocugu vermedim sok oldu annesinin kucaginda dedim bisey yok susar, kaldi eller bos ohhh canima degsin, ay korktum bisey oldu sandim dio, ahtapot ellerini nie atiosun ozaman cocugu almak icin dicektimde iste denmior ah ah cnm daha neler varda solicek icimde patlio az oncede esimle tartistm telde babasiyla konusmus hiriltisi hakkinda oda usutmeden diip durmus, bende kizdim baban bi yandan annen bi yandan agizlarina laf verme sunlarin dedim ve konusmicam bi sure burnu surtsun anlasin ailesinin artik cocugumuza ne kadar karistiklarini aramiza girip huzurumuzu kacirdiklarini.

Ayy ayni benim kvyi aanlatmışsin damliyodu odaya, cocuk bas bas zaten stres oluyoruz esimle bi de ah ttüh insan Sinir oluyor. Esim git yaT aannecim Diye diye yolluyodu. Arada cahil ccahil laf ediyor ben bozuluyodum eşim de anliyodu..
Simdi de hgazı var cikarmaya çalışıyorum versene bana diye aldi elimden te Allahim..

Canim odada ne kadar sure kalabilir canim 2-3 saat durur mu? Dolaba koy isit bi is daha cikiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…