2015 Ekim Anneleri

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli parçası tüm kk kv lerine gelsin

Kocaman bir maşallah Ela'ya. Ne güzel düzene girmiş. Darısı bizim miniklere inşallah. Yavuz çok huzursuz uyuyor. Sabaha kadar ıhlıyor. Gündüz uykularında da öyle. Tavşan uykusu gibi. 15 dakikada alıyor uykuyu. Sanki hiç uyumamış gibi koca koca açıyor gözleri. Kundaktan nefret ediyor, çözmeye çalışıyor. Kundak yapmasak da eliyle yüzüne gözüne vuruyor. Eldivenlerini bile çıkaramıyoruz korkudan.

Kocaman bir maşallah da eşine. Allah bozmasın. Benim eşim de çok ilgilenmek istiyor ama ne yapacağını bilemiyor. Valla çok doğru dedin, o da annen var diye arka plandayım sen merak etme diyor. Ben de sabırla bekliyorum bakalım. Bir kere bebekle eşimi, Avm de annemle tek bıraktık. Biz bir şeyler bakmaya gittik. Sadece 15 dak. Bi geldik ki eşim ve bebek kan ter içinde. Bebek ağlamış, bizimki emziyi tutturmaya çalışmış, paniklemiş.
Bazen göğsüne alıyor uyutmaya çalışıyor. Bakalım annem gidince neler olacak.

Bu arada Ela ortanızda yatıyormuş, çok güzel. Üzerinizi neyle örtüyorsunuz? Ela rahat olabiliyor mu? Siz rahat uyuyabiliyor musunuz? Ben de çok istiyorum ama annem daha erken 4 aylık olsun öyle yanına al alacaksan diyor

Kızlar annem çok üzdü beni.
Bebeğim sabahtan beri neredeyse uyumadı. Annem devamlı emzir emzir diye getirdi kucağıma. Aç olmadığını bildiğim halde az az emzirdim. Bugün bir de çok fazla kustu. 6 kere kıyafetini değiştirdik nerdeyse. Az önce de bana sütün yetmiyor galiba, aç olduğu için uyumuyor demesin mi? Yani gözünün önünde sağıyorum bazen sütü, ne kadar çıktığını görüyor. Bebek emerken ağız kenarından aktığını görüyor. Dondurucuda 1 litreden fazla sütüm var. Bana mama yap getir verelim diyor. Mamaya tabii ki karşı değilim ama sütüm varken emsin istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Neyse ben yapmayınca kalktı kendi yaptı mama, içiriyor şimdi bebeğime. O da midesi bulanmış gibi yapıyor. Yani çocuk sevmiyor mama, daha öncede denedi kustu hep. Nerdeyse annem 40 gündür bende. Her dediğimi yaptı Allah razı olsun, uzun ömür versin. Her gün yemeğimizi, temizliğimizi yaptı, çamaşırları yıkadı. Hakkını asla ama asla ödeyemem biliyorum ama çok üzüldüm bu tavrına. Gerçi ona da hak veriyorum. 1 aydan fazla evinden ve babamdan ayrı. Eve tıkıldı kaldı. Bir şeyde diyemiyorum

Ne geç kalması annem benimkini hala evde sakliyo Harvard a giden birini bulsam yollicam bende gomecek yer bulamadim:)
Hastaneye gömiim diom Allah korusun hep hasta olur fln eşime dedim o kdr okula giderken al göm bahçeye die 1. Sınıf okutunca bizimkinde akıl kalmıyo yazık unutmuş hep ona 1. Sınıf verenler utansın çok yoruluyo yazık üzülüyorum da her gece benle bir uykusuz okulldada 45 canavarı var düşününce acıdım valla en iisi ben gömeyim

Ne geç kalması annem benimkini hala evde sakliyo Harvard a giden birini bulsam yollicam bende gomecek yer bulamadim:)
Benim göbek bağımda annemlerde duruyordu hala. Ama eşim yurtdışındayken Samsuna gittiğimde eşimlerin köyüne hatta bahçelerine gömdük. 30 haftalık hamileydim, çok duygulanmıştım. Oğlumunkini de ben saklayacağım galiba.

Kızlar kızlar ben hala Ateş ölçer almadım Bi türlü araştıramamaktan var mı tavsiye edeceğiniz marka kulaktan mı uzaktan mı alından mı ölçen olsun???

Hahahah ayy benım yok cok sukur
Annem hep der yaşasaydı 100 kere gelirdin sen kimseyle yapamazsın lanetmişim
Oglumla gayet iyi anlasıyorum ama

Düşünmeden gidince benim iyi oldu bendr ilk adet zamanı takar sanıyordum hemen takalım drdi birşey demeye fırsat olmadı bilerek gitsem kasardım kendimi belki iyi oldu böyle

Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine.

Bu şekilde sütü sagdıktan sonra emmek isterse göğüste süt olmazsa biberonla vermek gerekir...hem sondaki yağlı sütü vermwk için fln öyle de biberona alışmaz mı...

Çok sağol canım,hepimiz dikkat edelim. Bir de benim bebek gelmediğinden sezaryen olunca daha çok üzüldüm.
Bugun benimde 34. günümdü artik iyilestik saniyordum.demekki hala kendimize iyi bakip yormamamiz lazım.canim işte doğum insanin istedigi gibi olmuyor malesef bende cok farklı hayal etmiştim ama olmadi.normal dogum istiyordum doktor olmaz dedi.sezeryan günü verdi o güne hazırladım kendimi.sezeryandan iki gün öncesine kontrolüm vardı.yüksek tansiyon sebebiyle acil yatisimi yaptılar.apar topar doguma girdim.ne yapalım hakkimizda hayırlısı böyleymis demekki.

Pek bi farklı sayılmayız şuan, ben de 60 ile evlenmiştim şuan 75 im, ben genel olarak kilo veremediğimden durum feciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…