2015 Ekim Anneleri

Ama ben iyi güldüm buna, bunların cahillikleri öldürür insani yaa

nice seneleriniz olsun canim minik kusunuzla :)
Çook teşekkür ederim canım
Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)
Nice nice mutlu yıllar görün inş. :)
Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah
:-( aynen hep babasıyla ohh ne güzel ben saçlar elektrik çarpmis gibi yanında
Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :))

Ben emzirmeden sağıyorum canım çünkü memeden biberonla geldiği gibi gelmediği için kavga ediyor resmen yeterli ememiyor artık sağıyorum bende 3-4 saatte bir.

@Kaygılı güldürdün beni ya
Elektrik carpmıs gıbı dıyosun ya
Hahah ben de kısa sacımla aynı mahsun kırmızıgule benzedım hhahaa
Ayy bugun hepten delırdım
Vallahı burası benım ıcın hayatın devam etttıgının tek ıspatı

Valla cnm bnmki kalıyor 2-3 saat bişey olmuyor bide bazen hepsini içemiyor ısıttığım zaman soğursa daha ısıtamıyrsn bu sefer ziyan oluyor .Zaten süt bozuluncs cok ekşi kokuyor ve parça parça oluyor anlarsın ozaman . Bikere geceden unutmuşm sabah nir baktım kokuyo bozulmuş

Ay herkes ne kdr çk şikayetçi kv lerden bende beni 10 günlükken yalnz bıraktıdie kızıyordum hiç kızmayayım o zmn gerçi benim kv nazar değmesin lokum gibi kadın kendi annem kdr severim herkesin şikayet ettiğini okuyunca mşşlh diyorum inş bizlerde ilerde ii kayınvalideler oluruz

3 gündür kaka yapmayan benim kız doktoru görür görmez pırtlattı bugün ohh dedim şükür oda rahatladı bnde

Bu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz

Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorum
Bende hamilelikte başladı şimdi daha fena her gün istiyorum eriyik çikolata çekiyor canım çıkıpta yiyemiyorum ne olacak kilo alicaz bağımlı gibiyim
Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorum

Kızlarrr,
Bugün wc deyken elime ayna aldım sezaryen yerime bakmak için. Normalde bakıp dokunmaya çekiniyorum.
Bir baksam toplu iğne başı kadar bir delik var yapıştırılan yerde
Elim ayağım dolaştı, eşime gösterdim. Acı yok ağrı yok, pazartesi kontrole gideceğim dedim üstüne olmadım ilk.
Ama biraz gerdirince falan kan geldi biraz
Hemen apar topar hastaneye gittik, doktor tam çıkıyormuş muayene etti.
İltihap kapmış ve pişik olmuş dedi. Krem ve antibiyotik verdi.
Bugün bebek arabasıyla bayağı uğraşmıştım taşımıştım falan ağır geldi sanırım, 36 gün oldu iyileşmişimdir dedim ama daha iyileşmemişim demek ki.
Aman kızlar! ağır kaldırmayın aman.

Geçmiş olsun canım

Foto dan geçtim eşime de hiç güzel gorunemiyorum:-(

allah iyiliğini versin Mahsun da iyiymiş sesli sesli güldüm burasi bana hayat veriyo tek sorun çocuğuma radyasyon veriyorum biraz ama başka hiç ortamım yok birde bu kadar benzer kv ler durumlar olur mu ya bazen ben mi yazdım acaba diyorum okurken

Bu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz

Ne geç kalması annem benimkini hala evde sakliyo Harvard a giden birini bulsam yollicam bende gomecek yer bulamadim:)

Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorum

Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorum

Bende eşime çikolata getir dedim bu ara tombik oluyorsun dedi açmadım çikolata yi ya ekmek pilav makarna vs yemiyor um sağlıklı besleniyorum ama cikoo tüm sağlığı kiloyu götürüyor ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…