Çook teşekkür ederim canımAma ben iyi güldüm buna, bunların cahillikleri öldürür insani yaa
nice seneleriniz olsun canim minik kusunuzla :)
Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)Kizlar sağdığımız sutler ne kadar süre dolapta durabilir? Benimki gündüz genelde emme modunda olunca gündüz sağmak cok zor brnim icin, gece de useniyorum.. nasil yapmam lazım bilmiyorum ya gündüz sağdığım sütü vericem arada yada sagmicam :/ ama bosaltamiyo her zaman göğsümü de..
Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallahNice nice mutlu yıllar görün inş. :)
Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :)):-( aynen hep babasıyla ohh ne güzel ben saçlar elektrik çarpmis gibi yanında
Canım biz sadece dışarı çıkacaksak şapka takıyoruz bizim kız çok sıkıntılı bildiğin bağırıyor elleri kapalı kafası şapkalıysa Ağlamıyor bağırıyor resmen sıkıldım diyeevler sıcak zaten hiç bunalıma yavrucağı
İnternette daha uygundur canım dediğin gibi. Bu arada dünden beri bakıp sipariş vericem ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sadece buraya bakabiliyorum arada o. Gün bitiveriyor bugün alayım artık şu çayı :)
Ee bu haber daha süpermiş canım oradan alayım hemen.
Canım bugün muayenemiz vardı doktorumuz neden süt sağıyorsunki emiyor zaten dedi. Ben de ne ara sağacağımı şaşırmıştım zaten emdiği için çok bişey kalmıyor. Sen ne aralıklarla sağıyorsun doktorunuz mu sağmanı istedi ?
Ah ahh canım bizde de durumlar aynı. Kızımla bir tane güzel fotom yok hep babasıyla çekiyorum ee onların saç derdi yok ben de topuzluyum ya da yukardan toplayıveriyorum paçozumsu sonra foto çekinmek hak getire
@Kaygılı güldürdün beni yaÇook teşekkür ederim canım
Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)
Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah
Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :))
Valla cnm bnmki kalıyor 2-3 saat bişey olmuyor bide bazen hepsini içemiyor ısıttığım zaman soğursa daha ısıtamıyrsn bu sefer ziyan oluyor .Zaten süt bozuluncs cok ekşi kokuyor ve parça parça oluyor anlarsın ozaman . Bikere geceden unutmuşm sabah nir baktım kokuyo bozulmuşAyy ayni benim kvyi aanlatmışsin damliyodu odaya, cocuk bas bas zaten stres oluyoruz esimle bi de ah ttüh insan Sinir oluyor. Esim git yaT aannecim Diye diye yolluyodu. Arada cahil ccahil laf ediyor ben bozuluyodum eşim de anliyodu..
Simdi de hgazı var cikarmaya çalışıyorum versene bana diye aldi elimden te Allahim..
Canim odada ne kadar sure kalabilir canim 2-3 saat durur mu? Dolaba koy isit bi is daha cikiyor :/
Hemen kuzummm :)Ipekkkk bize resim yok mu resim
Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorumCan'ım ben toplasan iki yada üç kere giydirdim bir buçuk aylık olduk oğlum zaten hiç sevmiyordu dediğin gibi yüzü çizik oluyo ama yapacak bişi yok geçen gün ağlarken çizdi yüzünü Yavrumun canı acıdı başladı içli içli ağlamağa tırnaklarını da kesiyoz ama takmıyorum ben hem gelişimi için daha iyi
Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorumBende hamilelikte başladı şimdi daha fena her gün istiyorum eriyik çikolata çekiyor canım çıkıpta yiyemiyorum ne olacak kilo alicaz bağımlı gibiyim
Maşallah prensese çok tatlı :)
Geçmiş olsun canımKızlarrr,
Bugün wc deyken elime ayna aldım sezaryen yerime bakmak için. Normalde bakıp dokunmaya çekiniyorum.
Bir baksam toplu iğne başı kadar bir delik var yapıştırılan yerde
Elim ayağım dolaştı, eşime gösterdim. Acı yok ağrı yok, pazartesi kontrole gideceğim dedim üstüne olmadım ilk.
Ama biraz gerdirince falan kan geldi biraz
Hemen apar topar hastaneye gittik, doktor tam çıkıyormuş muayene etti.
İltihap kapmış ve pişik olmuş dedi. Krem ve antibiyotik verdi.
Bugün bebek arabasıyla bayağı uğraşmıştım taşımıştım falan ağır geldi sanırım, 36 gün oldu iyileşmişimdir dedim ama daha iyileşmemişim demek ki.
Aman kızlar! ağır kaldırmayın aman.
Abisine verdim okul bahcesine gömdüBu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz
Teşekkür ederim canım...Geçmiş olsun canım
Çook teşekkür ederim canım
Doktor bana sağma dedi sadece emzirmeden sonra baktın dolu göğsün o zaman sağ dedi ama nerdee benim küçük obur sömürüyo resmen sağmaya gerek kalmıyor :)
Çook teşekkür 3 derim canım amiin inşallah
Benim ne zaman elim yüzüm düzgün olsa süslenmiş olsam benim kızın uyuyacağı tutuyor ya da misafir oluyor hep kalıyor foto işi valla :))
@Kaygılı güldürdün beni ya
Elektrik carpmıs gıbı dıyosun ya
Hahah ben de kısa sacımla aynı mahsun kırmızıgule benzedım hhahaa
Ayy bugun hepten delırdım
Vallahı burası benım ıcın hayatın devam etttıgının tek ıspatı
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz
Akşam yemeğe gideceğiz miniğim anneme emanet biraz süt sağdım zorda kalırsa mama yapar. Bakalım bensiz ne yapacak minik kuş[/QUOTENice mutlu yıllara :)
Bu arada ben hala kızımın düşen göbeğini gömmedim Bi yere geç mi kaldım acaba bugün 1 aylık olduk daha nereye gömsem okula mı hastaneye mi sizler nereye gömdünüz
Aman gözlerini çizmesin dikkatli olmak lazım ben takiyorum uyurken çıkarıyorum
Hamileyken şeker vardı en cokta nutellayı özlemişim 3 aydır yiyemediğim şeylere saldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?