2015 Ekim Anneleri

:))))) gerilme iyi tarafından bakk.neguzel seviyo senin çocuğunu. Emin ol kucağına almadan uzaktan baksa dahaa cok üzülürsun

Kizlar benim kızım 2 gündür salya akitiyor. Nette baktım diş cikarma belirtisi olabilir. 2 aylık olcaz inşallah cuma günü erken değil mi. Ama belirtiler diş çikarmadan 2 ay evvel de başlayabiliyrmş...var mi sizde de böyle durumlar???

Selam kızçeler. Uykumu aldım fakat kızımın uyuduğundan emin olayım tekrar yatağa koşacağım. Bugün uzun bir gün olacak kısmetse. Dr randevumuz var.,kızımın totosu ve kutusunda soyulma ve kızarıklık olmuştu. Dr krem vermişti fakat kızarıklık geçmedi. Dün aradık geçmesi gerekirdi gelin muayene edeyim dedi. Kısmetse Fas'ta yaşıyan bir ablam ile doktora kızımı götüreceğiz ve ordan da onun evine geçeceğiz. Tam gün ordayız. Kızımla ablam ilgilenirken Biraz uyur dinlenirim inşallah. Bu arada kızlar, bebeğiniz olduktan sonra kurban kestirdiniz mi? Biz unuttuk arkadaşım hatırlattı.

İlk gittiğimizde bize aynısını söylemişti dün götürdüğüm durduk yere müdahale etme dedi

Bana çok mantıklı gelmedi aynaya baktırmak zararlı olsa bebekler için olan oyun halılarına koymazlar aynayı ayrıca ne kadar uyaran olursa bence çocuğun gelişimi için iyi

Evett iki gündür tükürük yapıyo oğlum ama daha çok erken

Günaydın uykusuz anneler:) biz annemlerim evindeyiz oğlumla eşimden ayrıyız doğumdan sonra ben eşime nedense daha bir düşkün oldum işten eve dönsün diye yol gözlüyordum şimdi 1 ay ayrı olmak iyice zor geliyor
Burda akrabacıklar tam formlarındalar başladılar hemen emzir olmaz mamayla demeye ben keyfiyen veriyorum çünkü onlar öyle diyince hemen başlıcak oğlum emmeye ha birde bu cocugun üstü ince hasta olur evin içi 25 derece ben sıcak terliyor kaloriferi kapat diyorum anneme neymiş bi yelek giydirmiyormuşum dayanamadım artık bu havada böyle giydirirsek havalar soğuduğunda ne giydircem dedim
Sonra mamasını içiyor daha yarım saat olmadı bizimkinin alışkanlığı hep aranır halde aç değil biliyorum başlıyorlar bu çocuk aç her istediğinde ver mama size bıraksam obez yapcaksınız dedim:) ha birde bezi dolmuş değiştirsene daha yarım saat olmuş değiştireli
Çok ıkındırma çocuğu fıtık olur aklıma durduk yere kurt düşürüyorlar
Aaaa sen kucağa alıştırmışsın bunu kokuna alışmış senin yandın oğlum annesinin kokusuna alışmıcakta senin kokuna mı alışcak ağlayan çocuğu nasıl almıyım kucağıma alışsın dedim taşırım ben kucağımda
Daha bunlar fragmandı bütün akrabalarla henüz karşılaşmadık:)

Ayyy Allah kolaylik versin canim. .bilenler etrafta cook olur... aynen yaa kimin kokusuna alışcak bebegimiz ...yaa bende de ayni durum var canim. Eşime daha bir düşkün oldum ben de..

ben temizliğünde değilim zaten eşinden ayrı olduğu için bizle kalıyo çocuk büyüyene kadar da bizle kalcak o yüzden kırmak istemiyorum bi de çocuk konusunda benden daha tecrübeli olduğu için ona güveniyorum biraz da. bazen sinir oluyorum tabi ama kırıcı bişey söylemek istemiyprum söylediğimde daha da azıyo daha çok karışıyo. bebek biraz büyüsün de dayanamazsam ağzının payını veririm küser gider belki

Canım benim kısımda da var 3 gündür bende dün baktım net ten öyle yazıyordu bir de tükürük bezleri gelisiyormus o yuzdenmis

Allah yardimcin olsun bende bunlari duymak istemedigim icin 20 dk lik mesafedeki anneme gidesim gelmiyo annem sussa komsular susmuyo. Bu cocuk ac cok zayif senin sutun yetmiyo senin sutun kalitesiz sen bu cocuga mam ver ac bu ac acikinca agliyo ama az az emdigi icin cok sik acikiyo aglayincada dr kesiliyolar bu cocugun karni agriyo buna sundan verelim sicaga gelemiyo oglum hemen yuzunde kizariklik cikiyo yok bu cocuk sivilcelenmis senin sutun dokunuyo buna kv desen onlardan beter yok bu cocugu ayaginda salla 3 cocuk buyuttum ayakta sallanmayan cocuk mu olur kahvalti yapiyoruZ bu cocuga recel verelim ben hep verdim daha neler neler kimseye dokundurmuyorum herkese cevabimi veriyorum artik saygisiz desinler isterlerse sende kulaklarini tika umursama cunku herkes cok biliyo gercekten. Esim konusunda da bende ayni senin gibiyim daha bi duskun oldum kimse ondan daha iyi anlamiyo beni gercekten guvenemiyorum kimseye

eşim de annesine güveniyo. bebeğimle ilgileniyorum tabi ama gece o sallıyo ağlayınc bana sesleniyo. kvdem bizle kalıyo sürekli mecburen karışıyo. bebeğimin bana alışması için kvdeyi göndermem mi gerekiyo

Günaydın anneler. kuvakvakvak canım allah razı olsun alakası varmı tesadüfmü bilmiyorum ama 2 gündür dut suyu içiyorum kolik kızımın ağlamalarında biraz azalma var. Biraz nefes aldırıyor enazından. Birde yeni bişey keşfettim yüjsek sesli müzik açınca kızım uyuyakalıyor. Müziği sevicek sanırım

Gece terlemesi hala devam eden var mi? Ben gece ust degisiyorum bugun 44.gun lohusalik gecti galiba ondan mi yoksa usuttum mu bilemedim

Cnm biz de daha kesmedik akik kurbani..suresi yokmus hemen kesilcek diye bi zorunluluk yok. bizde bikac ay sonra kesicez Allahin izniyle.

Canım o yöntemi biz hep yapıyoruz. Ayrıca kaka yapmasına da kolaylık sağlıyor. Annem öğretti bana da. Bizim minik de alıştı galiba. Ne zaman yapmaya başlasak o da hemen ıkınmaya başlıyor.
Ay ne güzel erkenden olayı çözüp rahatlatmışsın kuzunu. Bizimki biraz çırpı bacaktı daha yeni et topluyor bi deniim dedimde oldu yoksa öncesi kıyamazdım

Canım inşallah dut suyu işe yarıyordur. Ben de göğüslerim çok sert, sütüm iyice artmasın diye 2 gün içmemiştim. Yavrum kıvranmıştı gazdan sancıdan. Hemen tekrar başladım. Çok şükür sakinledi. Anneme diyorum herkes memnun kaldı diye. Anneannemin tarifiymiş. O da büyüklerinden öğrenmiş.
Benim minik de yüksek sesli müzik seviyor. Dizi film izlerken de hiç kısmıyoruz sesi bebek uyuyor diye. Alışmaları iyi bence sese.

Ay ne güzel erkenden olayı çözüp rahatlatmışsın kuzunu. Bizimki biraz çırpı bacaktı daha yeni et topluyor bi deniim dedimde oldu yoksa öncesi kıyamazdım
Anneme kızıyordum. Kırıcaksın bacaklarını yapma küçücük çocuk o diye. Size de yaptım kırılmış mı bacağın diye çıkışıyordu. Sonradan anladım yardım ettiğini kuzuma. Yalnız canım karnı doluyken yapma. Benim oğlum bir göğsümü emiyor, diğerine geçmeden kaka yapacağını belli ediyor. Memeyi bırakıyor. Ben de hemen yatırıp yapıyorum hareketleri. Yarı doluyken ayaklarını çekiyorum karnına. Yoksa kusuyor. Aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…