Hiç çekinmem ben söylerim çokta takmıyorum ne dediklerine sadece emme konusu raz üzüyor onuda annrm destekliyor herşeyi denedi hala deniyor olmadıysa yapcak birşey yok diye ama alıp öpüyorlar ya laflardan çok sinir ediyor beni daha doğmadan herkese söyledim halbuki öpmeyin benim çocuğumu diyeAllah yardimcin olsun bende bunlari duymak istemedigim icin 20 dk lik mesafedeki anneme gidesim gelmiyo annem sussa komsular susmuyo. Bu cocuk ac cok zayif senin sutun yetmiyo senin sutun kalitesiz sen bu cocuga mam ver ac bu ac acikinca agliyo ama az az emdigi icin cok sik acikiyo aglayincada dr kesiliyolar bu cocugun karni agriyo buna sundan verelim sicaga gelemiyo oglum hemen yuzunde kizariklik cikiyo yok bu cocuk sivilcelenmis senin sutun dokunuyo buna kv desen onlardan beter yok bu cocugu ayaginda salla 3 cocuk buyuttum ayakta sallanmayan cocuk mu olur kahvalti yapiyoruZ bu cocuga recel verelim ben hep verdim daha neler neler kimseye dokundurmuyorum herkese cevabimi veriyorum artik saygisiz desinler isterlerse sende kulaklarini tika umursama cunku herkes cok biliyo gercekten. Esim konusunda da bende ayni senin gibiyim daha bi duskun oldum kimse ondan daha iyi anlamiyo beni gercekten guvenemiyorum kimseye
Tövbe Tövbe yaaa cidden artık gizli Saklı kalmadıÇoook değişikler benimki memeyi geçtim bende doğuma giricem diyordu oldu dedim mm çok meraklı açsın kızlarına baksın bugün 40 gün olacak dedim sizi yalnız bırakalım işiniz vardır diyo diğer günler ne olacak habersiz geliyi
Burası da olmasa gülmeyi unutacağız bu ara
Az daha sabır elbet gideceklerdir. Kızların düğününü erkeklerin askerliğini beklemezlerse inşallah
Bizim dr bol bol serum fizyolojik damlat görünen sümük varsa çek yoksa zorlama demişti[/QUOTE. Bizimkiler Aralık sonuna kadar bizde..
Burası da olmasa gülmeyi unutacağız bu ara
Az daha sabır elbet gideceklerdir. Kızların düğününü erkeklerin askerliğini beklemezlerse inşallah
Bizim dr bol bol serum fizyolojik damlat görünen sümük varsa çek yoksa zorlama demişti
gece bile yazdıklarını okuyup çook güldüm.. Eşimde tuhaf tuhaf bakıyo ne gülüyorsun der gibi :):):) bizimkiler Aralık sonuna kadar bizdeler
Canım ben de terliyorum hala. Sırtım boynum kafam hep ter içinde kalkıyorum. Yarısına kadar ıslak oluyor pijamam. Bir de evimizde neredeyse kombi bile yakmıyoruz. Sıcaklık 25 derece. Yorgan örtemiyorum, uzun kollu giyemiyorum. Annem olmasa askılı ve şort giyip gezerdim. Çok sıvı tükettiğimden diye düşünüyorum. Sadece 3.5 litre su içiyorum. E rezene, dut suyu, süt derken kim bilir kaç litre oluyor.Gece terlemesi hala devam eden var mi? Ben gece ust degisiyorum bugun 44.gun lohusalik gecti galiba ondan mi yoksa usuttum mu bilemedim
Ben bunu yeni duydum. Araştırmak lazım iyice. Yalnız ben hamileyken içimden gelerek hiçbir şey adamadan 1 tane koyun kestirip ihtiyaç sahiplerine iletmiştim. O gün bebeğim doğunca da 1 tane kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağım demiştim. Baktım netten akika diye geçiyor. Erkek çocuk için 2 koyun ya da 2 keçi, kız çocukları için 1 koyun ya da 1 keçi. Borçlu olanlara hükmü nedir soruşturmak lazım. Biz önce dediğim 1 taneyi kesmeliyiz galibaCnm biz de daha kesmedik akik kurbani..suresi yokmus hemen kesilcek diye bi zorunluluk yok. bizde bikac ay sonra kesicez Allahin izniyle.
Aaaa benim oğlumda da var ama daha 40 günlüğüz. Annem salya için çok erken dedi. Ben de emzikten akıyordur salyası diye düşündüm. Şaşırdım eğer diş çıkarma belirtisi ise.Kizlar benim kızım 2 gündür salya akitiyor. Nette baktım diş cikarma belirtisi olabilir. 2 aylık olcaz inşallah cuma günü erken değil mi. Ama belirtiler diş çikarmadan 2 ay evvel de başlayabiliyrmş...var mi sizde de böyle durumlar???
Dut suyundan günde bir kere mi içiyoruz cnm...bi de iki bardak su cok az geldi sanki suyunu baya çekiyo dutlarCanım inşallah dut suyu işe yarıyordur. Ben de göğüslerim çok sert, sütüm iyice artmasın diye 2 gün içmemiştim. Yavrum kıvranmıştı gazdan sancıdan. Hemen tekrar başladım. Çok şükür sakinledi. Anneme diyorum herkes memnun kaldı diye. Anneannemin tarifiymiş. O da büyüklerinden öğrenmiş.
Benim minik de yüksek sesli müzik seviyor. Dizi film izlerken de hiç kısmıyoruz sesi bebek uyuyor diye. Alışmaları iyi bence sese.
Kv surekli sizde yasayacaksa bile ipleri bence ona verme ben yaparim de bebegi odaniza alin daha cok kucuk sana ihtiyaci var yapmak istiyorsa yemek yapsin temizlik yapsin bebeginin kontrolunu ona birakma cunku cocugunun ustunde cok soz hakki olur buda seni rahatsiz eder bi sure sonraeşim de annesine güveniyo. bebeğimle ilgileniyorum tabi ama gece o sallıyo ağlayınc bana sesleniyo. kvdem bizle kalıyo sürekli mecburen karışıyo. bebeğimin bana alışması için kvdeyi göndermem mi gerekiyo
Cnm bndede oliyor ozellikle sabah uyandiginda meme emerken sonra geciyirKizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki
Cnm evet o taktik super cikariyor ama bnm kizin doktoru kesinlikle yapma kalca cikigi olur belli bir aya kadar karbi vr beline masaj yap sadece dedi bnde korkuyirum ypmiyorumMüthiş gaz çıkartma taktiği
Kızlar görümcemde görüp epey güldüğüm fakat kendim uygulamadığım methot. Gaz Sancısı çeken bebişin Karnı epey sertse, biraz oluşturulur , ayaklar tutulup karnına dogru bacaklar kırılarak ittirilir, sonuç patır putur sesler ve mutlak huzur. Gaz bitene kadar ovuştur ve bacakları sağa sola karma ittir , içlerindeki gazman ruhunu görünce şaşırmayın ve bana dua edinOh be dünya varmış niye daha önce denemediysem şapşik kafam
Gecmis olsun cnm bak aklinda bulunsin sakin bebegi uyuklayacagin zmn yanina yatirip yatarak emzirme cok tehlikeliymis o uyku bu sonucta dikkat et bu durumaHanimlar gunaydin gece acildeydik cok fena oldum dun sabah emzirirken uyuyakalmisim bebegim birakmis memeyi gogsumde acikta kalmis sanirim usuttum ve gaz sancisiydi. Bir suru gereksiz tetkik falan yaptilar serum falan ama ben anca kusunca rahatladim simdi hemen kapatiyorum gogsumu emzirdikten sonra ama basina boyle bisey gelen oldu mu bi daha olursa ne yapmaliyim cunku gercekten dogum sancisi gibiydi nefesimi kesti resmen
Canım hemen bi banyo yaptir sıkıca giydir yarım kundaklayip yatır rahatlar aksama kadar emer emer uyur. Ev musaitse akşam üzeri banyo yaptırırsan gece o da sen de rahat rahat uyursunuz.Kızlar kızım uyumuyo 3 saatlik uyku ile duruyoruz Ac değil altı temiz oyle deli gibi ağlamiyo mirildaniyo gaz sancisi arada oluyo uykuya dalamiyo napicam ben daha yemek yemedim wcye gitmedim beşiğine koydum salliyorum sallama gidince mirildaniyo Allahım sabır ver uyumayan çocuk çok zor imiş hiç 3 saat uyumadi kaç gündüz nasıl dayanıyor hayret ediyorum
Canım ben 1 defa içiyorum. İstersen 1 bardak daha artır suyunu. Kendine göre ayarlayabilirsin. Bir de annem dutları yemeyeceksem ince elekle onları eziyor. Ordan da su çıkıyor.Dut suyundan günde bir kere mi içiyoruz cnm...bi de iki bardak su cok az geldi sanki suyunu baya çekiyo dutlar
Canım pişige dikkat et aman. Benim.kizin poposunun arası pişmiş ben anlamadım 1 gün boyunca çocuk huzursuzdu. Arası olduğu için de anlamamisim kırmızılik varsa dikkat et kremle. Ondan da çok huzursuzlanabiliyolarKızlar kızım uyumuyo 3 saatlik uyku ile duruyoruz Ac değil altı temiz oyle deli gibi ağlamiyo mirildaniyo gaz sancisi arada oluyo uykuya dalamiyo napicam ben daha yemek yemedim wcye gitmedim beşiğine koydum salliyorum sallama gidince mirildaniyo Allahım sabır ver uyumayan çocuk çok zor imiş hiç 3 saat uyumadi kaç gündüz nasıl dayanıyor hayret ediyorum
doğru söylüyorsun beni endişelendiren de bu. şimdi çok ağlıyo bebeğim gece sürekli sallanmak istiyo o yüzden salonda kv ile yatıyo o yüzden kendi odama alamıyorum. şu ağlamaları bi bitse odama alacam.Kv surekli sizde yasayacaksa bile ipleri bence ona verme ben yaparim de bebegi odaniza alin daha cok kucuk sana ihtiyaci var yapmak istiyorsa yemek yapsin temizlik yapsin bebeginin kontrolunu ona birakma cunku cocugunun ustunde cok soz hakki olur buda seni rahatsiz eder bi sure sonra
Eşim gelsin yikicam gerçi geçen banyo yaptığın da da zor uyuduCanım hemen bi banyo yaptir sıkıca giydir yarım kundaklayip yatır rahatlar aksama kadar emer emer uyur. Ev musaitse akşam üzeri banyo yaptırırsan gece o da sen de rahat rahat uyursunuz.
Pisigi yok canım zeytinyağını kızdırıp soğutup pamukla suruyorum poposuna maşallah daha bisey olmadıCanım pişige dikkat et aman. Benim.kizin poposunun arası pişmiş ben anlamadım 1 gün boyunca çocuk huzursuzdu. Arası olduğu için de anlamamisim kırmızılik varsa dikkat et kremle. Ondan da çok huzursuzlanabiliyolar
Ohh maşallah size sağlık sularınız olsun.Kızlar bugün bizim 40ımız. Annemle güzelce oğlumu yıkadık. Ben de yıkandım. Giyindik süslendik şimdi teyzeme 40 uçurmaya gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?