2015 Ekim Anneleri

Hiç çekinmem ben söylerim çokta takmıyorum ne dediklerine sadece emme konusu raz üzüyor onuda annrm destekliyor herşeyi denedi hala deniyor olmadıysa yapcak birşey yok diye ama alıp öpüyorlar ya laflardan çok sinir ediyor beni daha doğmadan herkese söyledim halbuki öpmeyin benim çocuğumu diye

Tövbe Tövbe yaaa cidden artık gizli Saklı kalmadı

Bizi

gece bile yazdıklarını okuyup çook güldüm.. Eşimde tuhaf tuhaf bakıyo ne gülüyorsun der gibi :):):) bizimkiler Aralık sonuna kadar bizdeler

Gece terlemesi hala devam eden var mi? Ben gece ust degisiyorum bugun 44.gun lohusalik gecti galiba ondan mi yoksa usuttum mu bilemedim
Canım ben de terliyorum hala. Sırtım boynum kafam hep ter içinde kalkıyorum. Yarısına kadar ıslak oluyor pijamam. Bir de evimizde neredeyse kombi bile yakmıyoruz. Sıcaklık 25 derece. Yorgan örtemiyorum, uzun kollu giyemiyorum. Annem olmasa askılı ve şort giyip gezerdim. Çok sıvı tükettiğimden diye düşünüyorum. Sadece 3.5 litre su içiyorum. E rezene, dut suyu, süt derken kim bilir kaç litre oluyor.

Cnm biz de daha kesmedik akik kurbani..suresi yokmus hemen kesilcek diye bi zorunluluk yok. bizde bikac ay sonra kesicez Allahin izniyle.
Ben bunu yeni duydum. Araştırmak lazım iyice. Yalnız ben hamileyken içimden gelerek hiçbir şey adamadan 1 tane koyun kestirip ihtiyaç sahiplerine iletmiştim. O gün bebeğim doğunca da 1 tane kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağım demiştim. Baktım netten akika diye geçiyor. Erkek çocuk için 2 koyun ya da 2 keçi, kız çocukları için 1 koyun ya da 1 keçi. Borçlu olanlara hükmü nedir soruşturmak lazım. Biz önce dediğim 1 taneyi kesmeliyiz galiba

Aaaa benim oğlumda da var ama daha 40 günlüğüz. Annem salya için çok erken dedi. Ben de emzikten akıyordur salyası diye düşündüm. Şaşırdım eğer diş çıkarma belirtisi ise.

Kızlar kızım uyumuyo 3 saatlik uyku ile duruyoruz Ac değil altı temiz oyle deli gibi ağlamiyo mirildaniyo gaz sancisi arada oluyo uykuya dalamiyo napicam ben daha yemek yemedim wcye gitmedim beşiğine koydum salliyorum sallama gidince mirildaniyo Allahım sabır ver uyumayan çocuk çok zor imiş hiç 3 saat uyumadi kaç gündüz nasıl dayanıyor hayret ediyorum

Dut suyundan günde bir kere mi içiyoruz cnm...bi de iki bardak su cok az geldi sanki suyunu baya çekiyo dutlar

Kv surekli sizde yasayacaksa bile ipleri bence ona verme ben yaparim de bebegi odaniza alin daha cok kucuk sana ihtiyaci var yapmak istiyorsa yemek yapsin temizlik yapsin bebeginin kontrolunu ona birakma cunku cocugunun ustunde cok soz hakki olur buda seni rahatsiz eder bi sure sonra

Kızlar sizin de gündüzki kuzular gece kurt oluyo mu? Gündüz sakin ana gece kıyametler kopuyo susturmuyoruz bi türlü karnı tok altı temiz ama durmuyo pışpışlamaktan her yerim ağrıyo

Kızın kakası, gazı, uyumaması, ağlaması, çok bilmişlerin verdiği öğütler, şunu yap ki şöyle olsun demeleri yetmiyormuş gibi şimdi de zona oldum demem o ki kızlar kendinize dinlenme zamanları oluşturun, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendircek şekilde beslenin 2 gündür ölcem ağrıdan kaşıntıdan. Emzirdiğim için ilacını da veremedi doktor. Ağlamak istiyorum

Kizlar bebeginiz de hirilti var mi ya cevap yazarsanız sevinirim benim kuzumda bir ara vardı geçti yine başladı kötü birşey midir ki
Cnm bndede oliyor ozellikle sabah uyandiginda meme emerken sonra geciyir
Cnm evet o taktik super cikariyor ama bnm kizin doktoru kesinlikle yapma kalca cikigi olur belli bir aya kadar karbi vr beline masaj yap sadece dedi bnde korkuyirum ypmiyorum
Gecmis olsun cnm bak aklinda bulunsin sakin bebegi uyuklayacagin zmn yanina yatirip yatarak emzirme cok tehlikeliymis o uyku bu sonucta dikkat et bu duruma

Canım hemen bi banyo yaptir sıkıca giydir yarım kundaklayip yatır rahatlar aksama kadar emer emer uyur. Ev musaitse akşam üzeri banyo yaptırırsan gece o da sen de rahat rahat uyursunuz.

Dut suyundan günde bir kere mi içiyoruz cnm...bi de iki bardak su cok az geldi sanki suyunu baya çekiyo dutlar
Canım ben 1 defa içiyorum. İstersen 1 bardak daha artır suyunu. Kendine göre ayarlayabilirsin. Bir de annem dutları yemeyeceksem ince elekle onları eziyor. Ordan da su çıkıyor.

Canım pişige dikkat et aman. Benim.kizin poposunun arası pişmiş ben anlamadım 1 gün boyunca çocuk huzursuzdu. Arası olduğu için de anlamamisim kırmızılik varsa dikkat et kremle. Ondan da çok huzursuzlanabiliyolar

doğru söylüyorsun beni endişelendiren de bu. şimdi çok ağlıyo bebeğim gece sürekli sallanmak istiyo o yüzden salonda kv ile yatıyo o yüzden kendi odama alamıyorum. şu ağlamaları bi bitse odama alacam.

Canım hemen bi banyo yaptir sıkıca giydir yarım kundaklayip yatır rahatlar aksama kadar emer emer uyur. Ev musaitse akşam üzeri banyo yaptırırsan gece o da sen de rahat rahat uyursunuz.
Eşim gelsin yikicam gerçi geçen banyo yaptığın da da zor uyudu

Pisigi yok canım zeytinyağını kızdırıp soğutup pamukla suruyorum poposuna maşallah daha bisey olmadı

Kızlar bugün bizim 40ımız. Annemle güzelce oğlumu yıkadık. Ben de yıkandım. Giyindik süslendik şimdi teyzeme 40 uçurmaya gidiyoruz.
Ohh maşallah size sağlık sularınız olsun.
40 ı hesaplarken doğduğu günü saydın mı yoksa ertesi günden mi sayın canım?
Bi de bi foto isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…