2015 Ekim Anneleri

Ben de sinemadan geldiğimde ağladım nasıl bıraktım diye :)) bundan sonra beraber çıkarız artık 40 ımız çıktı çıkacak hepimizin

Cnm cok gecmis olsun bebislerden duzenli beslenemiyoruz ki acaba hamileyken ictigimiz vitaninlerden mi icsek icimizdeyken bi zarari olmadigina gore sutten bisey olmaz ben dr a sormayi unuttum ama arada imom omega iciyorum
Kadın doğum doktorum kullan demişti bana ama ben aksatmıştım pişman oldum inan canım sen de bugun başla bence

O 5 dakikada aktif emiyorsa doyuyordur. İlk 5 dk %80 -90 ını bitirirlermiş geri kalanı keyif işiymiş

O 5 dakikada aktif emiyorsa doyuyordur. İlk 5 dk %80 -90 ını bitirirlermiş geri kalanı keyif işiymiş
Baya hızlı emiyor hiç yavaş yavaş emdiğini görmedim. Sürekli genzine sıçratıyor. Diyorum kızım ne olur yavaş tadını çıkar işkence gibi yapma şu emme işini. Dün gece 2 göğsümde taş gibiydi sol göğsümu yine 5 6 dakika emdi bıraktı sağayım daha ne kdar çıkacak dedim 20cc anca çıktı. Sağ göğsümü sağdım 120cc çıktı. Soldan 100cc içmiş olabilir mi 5 6dakikada diye düşündüm ama zor sanki ya

Gecmis olsun cnm bak aklinda bulunsin sakin bebegi uyuklayacagin zmn yanina yatirip yatarak emzirme cok tehlikeliymis o uyku bu sonucta dikkat et bu duruma
cok haklisin aslinda ama yatarak emzirmezsem uyumuyo mecbur kaliyorum biraz alistida ama daha dikkatli olmam lazim cok tehlikeli gercektrn

Aynı şeyi ben yaşıyorum uyandığı zaman meme verince emiyor en fazla 5 dks sonra yırtıyor kendini ya da uyuyakalıyor. Uyanıksa biberonla da süt veriyorum 60 ml kadar içiyor. İnatla meme vermeye çakışsamda genellikle aağıp veriyorum.

Canim lütfen beni yanliş anlama. Kimsenin bebeğine ilgisini ya da anneliğini sorgulamak benim haddim değil. Demek istediğim bebeklerin dünyaya alişma sürecinde her daim yaninda olan kişi annesi olmali. 2.kişiler sadece destek kuvvet olmali. Haklisin uykusuzluk, yorgunluk hepsi büyük bir sabir ve dayaniklilik istiyor, çok zor. Ama bu zorlu günleri bebeğinle birlikte atlatacaksin. Hele bi gülmeye, seni anlamaya başlasin.. O zaman daha kolay gelecek her sey:)

Maşallah canım sütün de gayet iyi. Ne kadar sıklıkla emziriyorsun? Yetiyor demekki denilen doğru 5 dk hallediyor işini
Sütün için özel birşey yapıyor musun. Benim hala o kadar artmadı.

cok haklisin aslinda ama yatarak emzirmezsem uyumuyo mecbur kaliyorum biraz alistida ama daha dikkatli olmam lazim cok tehlikeli gercektrn
Uyku demek ölüm demek der annem. Benim uykum çok hafiftir ama annem böyle dediği için hiç cesaret edemiyorum
Çok geçmiş olsun kendimize dikkat edecek zaman kalmıyorki.. 7de uyandım çok az birsey atistirabildim bu kadar kötü beslenmeye vücudum daha ne kadar daha süt üretir bilmiyorum

Ben de deneyeyim onu emdikten sonra kaç cc çıkacak emmediği göğse göre bakalım. 1 dk sonra boğazında kalıyor süt zorlanıyorum korkuyorum her seferinde. Ama göğsümü sağıp emzirdiğimde çok rahat 10 15 dk emiyor doluyken 5 dk geçmiyor.

Can
Benim oğlum olduğu için galiba 2 tane kesmem lazım adağımdan hariç. Maddi olarak şuan çok mümkün değil ama 2 tane birden. Belki daha sonra.
canım erkekte ıkı evet
Bız ılk hafta ıkı tane akıka kestırdık
Bebegı cogu şeye karsı korurmus
Adak farklı
Ben de senın gıbı saglıklı olursa kesecegım dedım onu ayrı bagısladık

Kızlar 2 gündür kızım deli gibi gözlerini kaşıyor. Uyanık kaldığı her an elleri gözlerinde kaşımaya çalışıyor. Bugün 2 aylık aşısı oldu iki bacaktan 1 joldan yaptılar. Ateşlenmesi gece mi olur.? Birde gözlerinin altı morarmış farkedilir derecede sizce neden olabilir kaşıdığı için mi?

Maşallah canım sütün de gayet iyi. Ne kadar sıklıkla emziriyorsun? Yetiyor demekki denilen doğru 5 dk hallediyor işini
Sütün için özel birşey yapıyor musun. Benim hala o kadar artmadı.
Canim gece böyle çıktı ama sabah hiç o kdar sagmadım çünkü sürekli uyanık fırsatım olmuyor.Süt için 10 gündür hiç birşey yapmıyorum desem yeridir. Önceden çok su içtim. Milk tea, momipower, tahin helvası tükettim. Ama baktım bebis emmiyo sütüm boşuna akip duruyo her an sagamiyorum. Şuan hiçbirini yiyip icmiyorum..

Erkek annelerj sizde benim gibi alt acmaktan korkar oldunuz mu muntazam her alt acmamda mutlaka iser mi bi cocuk bide guluyo yaparken maymun etti beni hadi cis yapmasini gectim gecen kaka yapmis altini temizlerken bazen kaka yapmaya devam ediyordu bende altina bezi koyuyordum aksin diye bu sefer gazla birlikte omzumdan ayagima kadar kaka oldumhalimi gormeniz lazimdi nasil oldugunu anlayamadim. Birde bebek bezinde 2 numaraya gectiniz mi ya surekli siziyo kiyafetine suan 4 kiloyuz erken mi gecmek icin sizce

Bizimki de sanırım biberon versem içer o kadar doktorumuz kaşıkla deneyin dedi ama öyle de doyup doymadigini anlayamıyorum aglayip duruyor.. sağmak çok zor gerçekten benimki manuel avent. Birde bebek emmedigi için süt üretimi azalıyor diye düşünüyorum. Pompa bebek gibi çekmiyor çünkü..

Bizim kız kaka yaptığı zaman beline kadar çıkıyor 5 kilo olmuş 3 numaraya geçmeyi düşünüyorum

Durumumuz aynı bizim canım. Doktorum sütun tazikli geldigi için böyle yapıyor demişti. Önce sağ 5 dakika, sonra emzir demişti. Sağdiğini da şırınga ile ver demisti emdikten sonra. Ben yapamadim çünkü 2 saniye durmuyor uyandığı anda ağzına dayamam lazım eğer sağmaya kalkarsam ortalığı yıkıyor sinirlendiği için hiç emmiyor..

Kizlar bi sorum olacak acaba golden goat keci suti bazli mama kullanan varmi almayi dusunuyorum gece takviye amaçlı ne diyorsunuz cevap verirmisiniz

Yaa ben kilolarima taktım haaa.üstte üste doğum yapınca bidon gibi oldum.85 kiloyim 68 olmak istiyorum. 2 bebebgin var amaa yinede kilo veremiyorum ayolllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…