2015 Ekim Anneleri

ay benimki de yapıyo böyle. Uyku var gözleri kıpkırmızı oluyor minicik kalıyo ama inatla uyumuyo.. port bebr icinde sallama yolunu bulduk annemle artik. Yoksa kollarim, parmaklarım bileklerm cok agriyor her sabah

Cok gegeçmiş olsun Canim yaa.. ins En kisa zamanda iyilesirsin..

Herkese merhaba guzel anneler.
Dun gece omercik cok zor bir sinavi daha atlatti. Bizim icin yasin okuyabilir misiniz lutfen.

Canim ben henuz okuyamiyorum ama Allahim en kisa zamanda siizi evinize kavustursun, insallah saglikla yuvaniza gidin..

. Biz biraz daha küçüğüz sizden sanırım 27 günlüğüz.. Gece uyanamadığı zamanlarda kaldırıyorum yada çok uykusu varsa enjektörle sıkıyorum Ağzına miniğimin:) mamayı her öğünde veriyoruz ama muhtemelen azaltın diyebilirler gibi geliyoz yoksa bizim kız obez bişey olcaz.. Günlük kaç Cc mama veriyorsun canım? Sonuçta bir öğün emziremiyorsun Süt azalırmı bana azalmaz gibi geliyor canım

Primanın yeşilini kullananlar memnun mu ben premium care kullanıyordum bugün bitti diye almaya çıktım annemlere yakın lüçük bir markete çok pahalı satıyorlardı 48 lisi 31 lira bende yeşil aldım 102 lisi 37 liraya inş rahat eder

Benim goguslerimden birinden sürekli sut akiyor, gogus pedi şişiyor resmen. Diğeri öyle degil ona.ped koyma geregi bile duymuyorum. Bu akan göğsümu sagsam diyorum ama bebegim siringayla da kasikla da icmeyi sevmedi bas bas bağırıyor, hatta emerken siringayi agzinin ucundan sıktım ama yine de kızdı :) biberon vermeye de korkuyorum memeden vazgecerse diye, sut akinca da üzülüyorum ikilemde kaldım resmen

Cnm ben 1 aylik oldugu gun gectim 2 ye.kilosunu bilmeden.35 gunlukken 4600 du.erkeklerin gecmesi daha iyi bence ben kiz oldugu halde gectimbacaklardaki bogumlari sıkiyo gb gelmisti

Canım bizde pişik yapmıştı, premium care bitince molfix almayı düşünüyorum ufak bir paket. Deneye deneye daha uygun bir beze geçmeyi düşünüyorum bakalım.

Canım ben iki günde bir biberonla veriyorum, hiç soğuma olmadı. Sürekli sağmıyorum, sağsam vericem her gün. Biberona da bilsin istiyorum işe başlayınca almamazlık etmesin.

Bana gorumce getırmıstı yesıl paket
Ben hıc begenmedım canım
Tam emmiyor
Premıum care ile alakası yok bence
Onları verip p. Care aldım

Bn kullanıyorm cnm şuana kadar sıkıntı yaşamadm

Kızlar benim tosbik her gün yeni bir cins huy çıkariyor. Son günlerde ana kucağini resmen klozete çevirdi:) Her sabah 10 dakikalik konuşarak kaka yapma ve gaz çikarma seansimiz var. Geceye kadar bir kaç kere daha tekrarliyoruz bunu:) Heralde yari oturur pozisyonda oldugu icin daha rahat çikariyor.

Dün akşam da arkadaşlara rakı sözümüz vardı. Uyutup uyutup odasina yatirdim, her seferinde 10dk sonra vikledi. En sonunda yanimiza getirdim. O gürültüde yine ana kucağinda 3 saat uyudu zirzop:) resmen sessizlik sevmiyor.

Eki Görüntüle 1699051 Kızlar cuma günü kırkımız doluyor inşallah :) sizde 40 gün olunca neler yapılıyor ? Bu da benim biberonu kendi tutan oğlum
Masallah kuzuya

Ben 4 paket beyazdan sonra yesile gectim bi sıkınti yok devam ediyorum..

Benim oğlum olduğu için galiba 2 tane kesmem lazım adağımdan hariç. Maddi olarak şuan çok mümkün değil ama 2 tane birden. Belki daha sonra.
Maddi durumun iyiyse sarti var tatlim illa keseceksin diye birsey yok biz ogluma da bir tane kizima da bir tane kestik rabbim kabul eder insallah

Benim sıpa da hiç sevmiyor sessizliği, bugün 40ımız çıktı paso uyudu kalabalıkta. Gece olduğunda ses yok diye kendi ses çıkarıyor, neredeyse sabaha kadar baby sleep uygulamasındaki duş sesini dinliyoruz.

Canım ben iki günde bir biberonla veriyorum, hiç soğuma olmadı. Sürekli sağmıyorum, sağsam vericem her gün. Biberona da bilsin istiyorum işe başlayınca almamazlık etmesin.

dedigin gibi iki günde mi versem sagip yaa nasılsa dolapta 3 gün duruyormus.. bi denemek lazım yaa öyle öyle bulucaz sanirim yolumuzu..

merhaba canım bugün bende bu damlayı aldım inşallah benim kızımdada işe yarar ilk olarak zincoyu denemiştik pek işe yaramadı gibi geldi ama sonradan farkettimki içindekiler zincoyla aynı siz zinco kullanmışmıydınız? bir de emzirmeden önce mi veriyorsun sonra mı?

Hangi damla kızlar hazal1595

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…