2015 Ekim Anneleri

Maşallah canım sütün de gayet iyi. Ne kadar sıklıkla emziriyorsun? Yetiyor demekki denilen doğru 5 dk hallediyor işini
Sütün için özel birşey yapıyor musun. Benim hala o kadar artmadı.
Benimde artmadı hala ve bundan sonrada çok değişmez gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum 27 günlük olduk

Gebelik şekeri olanlar tekrar gittiniz mi doktora?son durumlar nedir ne dedi doktorlarıniz? Bana doğumdan 1 ay sonra gel dedi gidemedim

Ayrıca troid için hap kullananlar devam ediyor musunuz? Ben gitmedim endokrine bidaha yaa ihmal ettim

Bizim
Bizim kızçe 4.100 gr Hala yeni Doğan kullanıyoruz bazen üstüne geçiyo siz ne zaman değiştirdiniz
ben 1 aylıkken 2 numaraya geçtim hala 2 ama bir paket 3 sipariş verdim prima premium care. Primanın aktif bebek serisinin 2 numarası sıkıyor bacaklarını lastik izi yapıyor ben de 3 denicem bakalım.

Canım anlattığın aynı ben :)) sapsarıya boyanıyorum sürekli nası bir tazzikse artık maşallah:) ben 1 numarayı bırakalı 10 gün oldu sürekli sızıyordu çişi habire kıyafet değişiyorduk 2 ye geçtiğimden beri hiç sızıntı olmuyor. Oğlum 4250 gr 36 günlük

cok haklisin aslinda ama yatarak emzirmezsem uyumuyo mecbur kaliyorum biraz alistida ama daha dikkatli olmam lazim cok tehlikeli gercektrn
Cnm bnde guzduzleri tv izlerken yatirarak emziriyorum ona bile korkuyorum masallab bendede bir gogus var cocuk arada kalsa allah korusunn

Maşallah canım yok yok azalma öyle düşünme 5 dk.da olsa emiyormuş çünkü. Bünye meselesi demek ben dikkat ediyorum hep süt yapan şeyler tüketmeye çalışıyorum anca artmaya başladı.
Kizlar bi sorum olacak acaba golden goat keci suti bazli mama kullanan varmi almayi dusunuyorum gece takviye amaçlı ne diyorsunuz cevap verirmisiniz
Ben de bu mamayı düşünüyordum baya iyi yorumlar var ama geçen kuzenim konuştuk tesadüfen söyledi bu mamayı almışlar ve çocuk kıpkırmızı olmuş meğer keçi sütüne alerjisi varmış. Sakın alerji testi yaptırmadan verme dedi korktum ben de. Aptamil kullanıyoruz biz hipp gaz yaptı çok
Benimde artmadı hala ve bundan sonrada çok değişmez gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum 27 günlük olduk
Ümidimizi kesmeyelim canım. 3 ay geçince süt gerçek anlamda yeterli hale geliyormuş inşallah artacak daha. Tabi mama takviyesi olumsuz etkilemez umarım bizi

canım senin ki erkek bebek de sen o haldesin benim kiz istisnasız her alt açmada ya temiz beze yapio yada benim üstüme yapio geçen gün yengemlere gittik altını değiştirirken ki kocaman bi alt açma vardı öyle bir fiskirtarak kaka yaptı ki kadının kanepe içler acisibuarada 1 numara benim kızın bacaklarını çok sıkıyordu 20 günlükken 2 numaraya geçtik biraz büyük gelio ama sıkmıyor

Kizlar illa ki daha önce duymussunuzdur bende duydum ama sevmediğim için denememistim sutümü artırmak için bi kac gündür dereotu yiyorum ve gerçekten farketti önceden goguslerimin dolması 3 saati bulurdu şimdi bir buçuk saatte doluyo

Ben hiç sağmadım bu aralar nasıl olduğunu çok bilmiyorum.. Sadece göğüslerim çok dolu oluyo eskiden hiç böyle olmazdı bu şekilde Anlıyorum arttığını.. Birde bizim kızçeyi 3 saatte bi emziriyo ve yediriyoruz bi haftada nerdeyse 500gr aldı normal görmüyorum bu durumu, sence mamayı azaltın dermi dr. 3 saatte bi emiyo ve 60cc mama takviye ediyoruz

Kizlar bi sorum olacak acaba golden goat keci suti bazli mama kullanan varmi almayi dusunuyorum gece takviye amaçlı ne diyorsunuz cevap verirmisiniz
Ben kullanıyorum Can'ım ilk Hipp sonra aptamil kullandık golden goat Dr tavsiye etti memnunum bunla devam edicem kakamız düzenli gaz da pek yok bende takviye kullanıyorum sütüm yetmiyor maalesef

Benim oglanin toto biraz kucuk galiba buyuk geliyo gibi geliyo bana bosluk kaliyo kac kiloydu 2 numaraya gectiginde

Maşallah sütün artmış ve yarıyor demekki canım her öğün mama vermesen ben günde 2 ya da 3 kez veriyorum Mamayı.
Gece uyandırıyor musun? Benim minik bazen 5 saat uyuyor. Zor uyandırıyorum dr uyandırma o dönemler geçti aç olsa kalkar diyor ama bu durum benim sütümü azaltır mı acaba? Gün içinde de emzir altını al mama ver uyur derken vakit geçiyor yine uyandırmak zorunda kalıyorum şuan yine uyandırma peşindeyim mesela

İyi hadi sevindim, iki çocuk olunca denge kurmak zor siz başarmışsınız demek ki. Canım ben gittiğimde tam sezaryen doğuma çıkıyormuş iltihap için krem ve antibiyotik verdi. İyi geldi sanırım dikiş yerlerim düzelmiş. Bir hafta sonra gel demişti o zaman bakacak iç dikişlere.

Herkese merhaba guzel anneler.
Dun gece omercik cok zor bir sinavi daha atlatti. Bizim icin yasin okuyabilir misiniz lutfen.
Cnm benm kanamam devam ediyr yasin okuyanam ama bol bol dua edicem ömer için herzaman dualarımda zaten Rabbim onu sana seni ona bağışlasın

Ben triod için 125 mg içiyordum dr doğumdan donra 100 e düş dedi tekrar gidicem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…