- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Allah kabul etsin canım.Bende birtane kestim cnm Allah kabul eder inşlhkuvakvakvak
Allah kabul etsin canım. Biz de en kısa sürede keseceğiz inşallah.Maddi durumun iyiyse sarti var tatlim illa keseceksin diye birsey yok biz ogluma da bir tane kizima da bir tane kestik rabbim kabul eder insallah
Canım deneyen herkes memnun. Devamlı konuştuğumuz için görmeyenlerde görüp dener. Faydam olduysa ne mutlu bana.Canım dua ettim sana bu tarifinden dolayı. Okuyan çoğu kişi denemiştir sanırım sağolasın bebeğinin hep mutluluğunu gör inşallah
Allah kabul etsin canım.Can
canım erkekte ıkı evet
Bız ılk hafta ıkı tane akıka kestırdık
Bebegı cogu şeye karsı korurmus
Adak farklı
Ben de senın gıbı saglıklı olursa kesecegım dedım onu ayrı bagısladık
Beb hıç kullanamdm cnm cok cukur geldı bana altına yastık koydum gerçi 2 sefer kullanildm bnm bıdık yüzüstü yatıyorKızlar aklıma gelmişken sorayım, bebeğim 40 günlük oldu. Artık dışarı çıkarken oto koltuğuyla çıkarayım diyorum. Direk oturtup emniyet kemerini de bağlamak istiyorum. Ama çok çukur geliyor gözüme, var mı kullanan sanırım sorun olmaz o şekilde kullanmak değil mi?
Benim sıpa da hiç sevmiyor sessizliği, bugün 40ımız çıktı paso uyudu kalabalıkta. Gece olduğunda ses yok diye kendi ses çıkarıyor, neredeyse sabaha kadar baby sleep uygulamasındaki duş sesini dinliyoruz.
Bizde de hic sikma belirtisi yok buyuk geliyo gibi geliyo gozume anlamadim yedekte 2 no var onu bi deniyjm bakalimCnm ben 1 aylik oldugu gun gectim 2 ye.kilosunu bilmeden.35 gunlukken 4600 du.erkeklerin gecmesi daha iyi bence ben kiz oldugu halde gectimbacaklardaki bogumlari sıkiyo gb gelmisti
Aman maşallah, bizde de yoktu dün gece sabaha kadar uyutmadı saat başı kalktı :) nazar ettim herhalde kendi kendime :)Gece uykusunda problem yok da çok şükür, gündüz ve akşam coşuyor minnak. Kuş uykulu hep:)
Beb hıç kullanamdm cnm cok cukur geldı bana altına yastık koydum gerçi 2 sefer kullanildm bnm bıdık yüzüstü yatıyor
Canım kanal mı tıkandı acaba masaj yap belki iyi gelir.Ya kızlar acil durum! Bugün sağ göğsümün üst tarafı sert sert. O geçer de, emzirirken uç kısmına iğneler batiyor, çiğlik atasim geliyor. Alttan memeyi destekleyince acı geçiyor gibi, birakinca yine iğneler batiyor. Bi anda oldu bu. Yara filan da yok. Doğduğundan beri çok rahat emziriyordum. Niye birden böyle bir aci peydah oldu? Ne yapmam lazim? Ağlicam şimdi..
Ay bilmiyorum ki.. Emiyor emiyor yumuşuyor ama tam da boşalmiyor gibi.Canım kanal mı tıkandı acaba masaj yap belki iyi gelir.
Biz 3 günlükten beri oto koltuğunu kullanıyoruzKızlar aklıma gelmişken sorayım, bebeğim 40 günlük oldu. Artık dışarı çıkarken oto koltuğuyla çıkarayım diyorum. Direk oturtup emniyet kemerini de bağlamak istiyorum. Ama çok çukur geliyor gözüme, var mı kullanan sanırım sorun olmaz o şekilde kullanmak değil mi?
Saol cnm bnde sab simplex kullanıyrm biraz işe yaradı bide onu denim belki daha iyi gelir :)Omnivit herb babby diye bir damla canimhazal1595 in bebisine cok iyi gelmis
İyi akşamlar.Ben Kasım anneleri nden.40 haftam pazar günü doldu.B3bisim hala gelmedi.2 cm açıklığın var demişti Dr. Birde nisanim da geldi.Ama sancıların düzenli değil. Bir hafta 10 gün bekleyelim dedi dr.böyle günü geçip suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda? ?Yardımcı olur musunuz? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?