2015 Ekim Anneleri

Canım dua ettim sana bu tarifinden dolayı. Okuyan çoğu kişi denemiştir sanırım sağolasın bebeğinin hep mutluluğunu gör inşallah
Canım deneyen herkes memnun. Devamlı konuştuğumuz için görmeyenlerde görüp dener. Faydam olduysa ne mutlu bana.
Allah hepimizin evladının mutluluğunu göstersin inşallah.

İyi akşamlar.Ben Kasım anneleri nden.40 haftam pazar günü doldu.B3bisim hala gelmedi.2 cm açıklığın var demişti Dr. Birde nisanim da geldi.Ama sancıların düzenli değil. Bir hafta 10 gün bekleyelim dedi dr.böyle günü geçip suni sancıyla doğum yapan var mı aranızda? ?Yardımcı olur musunuz? ???

Kızlar aklıma gelmişken sorayım, bebeğim 40 günlük oldu. Artık dışarı çıkarken oto koltuğuyla çıkarayım diyorum. Direk oturtup emniyet kemerini de bağlamak istiyorum. Ama çok çukur geliyor gözüme, var mı kullanan sanırım sorun olmaz o şekilde kullanmak değil mi?

2 gündr sıkıntım fena kızlar
Bnm oğluş ne memeyi nede biberonu alıyor
Huylanıyor karnı ac basıyor çığlığı
Ac ac zorla uyuyor öyle karnını doyurabiliyrm napcam bilemedm

Beb hıç kullanamdm cnm cok cukur geldı bana altına yastık koydum gerçi 2 sefer kullanildm bnm bıdık yüzüstü yatıyor

Gece uykusunda problem yok da çok şükür, gündüz ve akşam coşuyor minnak. Kuş uykulu hep:)

Ya kızlar acil durum! Bugün sağ göğsümün üst tarafı sert sert. O geçer de, emzirirken uç kısmına iğneler batiyor, çiğlik atasim geliyor. Alttan memeyi destekleyince acı geçiyor gibi, birakinca yine iğneler batiyor. Bi anda oldu bu. Yara filan da yok. Doğduğundan beri çok rahat emziriyordum. Niye birden böyle bir aci peydah oldu? Ne yapmam lazim? Ağlicam şimdi..

Cnm ben 1 aylik oldugu gun gectim 2 ye.kilosunu bilmeden.35 gunlukken 4600 du.erkeklerin gecmesi daha iyi bence ben kiz oldugu halde gectimbacaklardaki bogumlari sıkiyo gb gelmisti
Bizde de hic sikma belirtisi yok buyuk geliyo gibi geliyo gozume anlamadim yedekte 2 no var onu bi deniyjm bakalim

Gece uykusunda problem yok da çok şükür, gündüz ve akşam coşuyor minnak. Kuş uykulu hep:)
Aman maşallah, bizde de yoktu dün gece sabaha kadar uyutmadı saat başı kalktı :) nazar ettim herhalde kendi kendime :)
Beb hıç kullanamdm cnm cok cukur geldı bana altına yastık koydum gerçi 2 sefer kullanildm bnm bıdık yüzüstü yatıyor

Bizimki hiç yüzüstü yatmayı sevmiyor. Bakalım deneyeyim bir kere, port bebe çok zor geliyor bana.

Canım kanal mı tıkandı acaba masaj yap belki iyi gelir.

Biz 3 günlükten beri oto koltuğunu kullanıyoruz

Bizimki hiç yüzüstü yatmayı sevmiyor. Bakalım deneyeyim bir kere, port bebe çok zor geliyor bana.[/QUOTE]
port bebe fena zaten cnm nasıl kullanıyorlar onu şaşıyorum . Biraz ckur altını desteklersen sıkıntı olmuyor

canim öncelikle kolay saglikli doğum dilerim. Benim de senin gibi nisanim cok once geldi dogumdan, dogumum da 40+5te suni sanciyla normal doğum oldu..

Kızlar süt ve yoğurt nasıl tüketiyorsunuz, yogurt kimyonla yedim gaz yapmasin diye ama gaz oldu bende o gun yavrum da zorlandı. Süt de içmeye korkuyorum, laktozsuz iciyorum bi kupa günde.. bu yediklerimizin gaz yapmasına, ayağımza çorap-patik giymeye ne zaman son vermeliyiz cogunuzun 40i cikti, 40tan sonra biraz rahatlıyoz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…