- 6 Eylül 2009
- 103
- 278
- 103
Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim :) İnsanın içi gidiyor 1 damlası ziyan olsa ya.İlk haftalar bende sağdım koydum kenara 20 cc ki o bile çok zor çıkıyor benden annem artık mama sanmış dökmüş nasıl üzüldüü:)
O soru benimde aklımı kurcalıyor valla canım inşallah kazayla fln olmaz hiç hazır değilim ikinciye hem bedenen hem ruhenvalla ben işin hiç o tarafını dusunmemeistim şimdi adetim gelmedikçe hamile miyim acaba diye düşüneceğim. Ya doğumdan sonra hamile kalmak daha mi kolay oluyor acaba
Birde bizim gibi bismillah deyince bebeği uyananlar ağlayanlar zırlayanlar var kızıma teşekkür ediyorum her seferindeOooo bizim hanımları hamile kalma korkusu sarmış.Biz de daha siftah yok ayol. Oram ağrıyor buram ağrıyor uykum var çocuk ağladı aha uyumadı kustu falan derken hoppp bakıyoruz ki sabah olmuş. adam da yazık bunalıma falan girerim diye her şeye tamam diyor. Ya ben herkesi bizim gibi sanıyordum hemen toparlanmaliyim demek ki .
Kızlar kızımın dili pamukçuk oldu mikostatin kullanıyorum karbonatlı su ile siliyorum geçmiyor
:)Korunuyorum canım da ne biliyimm burda herkes panik yaptı gibi geldibende korktum
Allah seni napmasn merve cok guldum yaBirde bizim gibi bismillah deyince bebeği uyananlar ağlayanlar zırlayanlar var kızıma teşekkür ediyorum her seferinde
Her emzirme ve mamadan sonra kulak pamugu karbonatlı suyla güzelce temzle cnm göğsünüde emzirmeden karbonatlı suyla sil öyle emZir bn öyle geçirdimCnm günde kaç kez ve ne zamandan itibaren danlatirken tüm ağız içineyay Allah sşifa versin
Hahah valla bende yapmayı düşü uyorum negatif çıkarsa havalara uçarimBndede yni korku var gecen gun testbaldim yaptim kendimden suphe etmeye basladim eskiden hamile kalmak icin neler yapardim hic aklima gelmezdi negatif cikan teste bunkadar sevinecegim
Aman cnm bebişlere dalıp kocaları ihmal etmemek lazımOooo bizim hanımları hamile kalma korkusu sarmış.Biz de daha siftah yok ayol. Oram ağrıyor buram ağrıyor uykum var çocuk ağladı aha uyumadı kustu falan derken hoppp bakıyoruz ki sabah olmuş. adam da yazık bunalıma falan girerim diye her şeye tamam diyor. Ya ben herkesi bizim gibi sanıyordum hemen toparlanmaliyim demek ki .
Aynen vallahi b bedenen hiç değilim şimdi hamile kalırsam goril den file geçiş yaparım artık vücudum bir hamileliği daha kaldıramaz su an bayaaa zayıflamak lazım aynaya bakmak istemiyorumO soru benimde aklımı kurcalıyor valla canım inşallah kazayla fln olmaz hiç hazır değilim ikinciye hem bedenen hem ruhen
Korkudan adama yaklaşamıyorum kız uyancak dîye :) Evde biri bizi gözetliyor gibime geliyor alışamadım ki :)Allah seni napmasn merve cok guldum yabizimkide aksine o zamnlar uyuyo
1 haftayı geçti 2 kez yapıyorum genelde 2 damla şeklinde. Aminn.Cnm günde kaç kez ve ne zamandan itibaren danlatirken tüm ağız içineyay Allah sşifa versin
Ayy halimiz duman bizimBndede yni korku var gecen gun testbaldim yaptim kendimden suphe etmeye basladim eskiden hamile kalmak icin neler yapardim hic aklima gelmezdi negatif cikan teste bunkadar sevinecegim
Canim nerden alcaksin ben sasece nette satiliyor diye biliyorum var mi baska yerdeİşe yarıyor mu bilmiyoum ama ben alıcam da bir türlü fırsat bulupta çıkamadım
Korkudan adama yaklaşamıyorum kız uyancak dîye :) Evde biri bizi gözetliyor gibime geliyor alışamadım ki :)
Annrm o kadar üzüldü ki ben hiç birşey diyemedim üstüne daha onu teselli ettim:)Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim :) İnsanın içi gidiyor 1 damlası ziyan olsa ya.
D&R da varmış canım sitesinde gördüm Q bebek markasıCanim nerden alcaksin ben sasece nette satiliyor diye biliyorum var mi baska yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?