2015 Ekim Anneleri

Cnm yuksek dedigin kac cikti? Benimki 3,2 cikti. Siniri 4,5 ama hamileler icin 3,5 dedi doktor. Dahiliyeye gonderdi. Dahiliyedeki doktor film cektir dedi ben de cektirmedm.
5.22 cıktı canım bnde.. daha önce de vardı bnde tıroıd yanı ıkı yıl önceye kadr ilac kullndm normale dönmustu ama yine yükselmiş.gebelıkte tehlıkelı diyorlar yükselmesi korktum biraz..

Olabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?
Sakın canım nane kullanma bana doktorum ıhlamur nane limon kesinlikle yok dedi çayı kahveyi söylemiyorum bile nane düşüğe sebep Allah korusun

canım sen antalyada mısın bende antalyadayım hangi dr gidiyorsun ?

Bugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
İnşallah canım gümbür gümbür duyarsınız bebişinin kalp atışlarını Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklaxrımıza almayı nasip etsin inşallah

clexane ipne kullanan hanımlar benim eşim yapıyor iğnemi ama tam iğnenin vurulduğu yerde şişlik oluyor acaba ilaç tam dağılmıyor mu die düşünüyorum sizinde öyle oluyor mu normal mi acaba

5.22 cıktı canım bnde.. daha önce de vardı bnde tıroıd yanı ıkı yıl önceye kadr ilac kullndm normale dönmustu ama yine yükselmiş.gebelıkte tehlıkelı diyorlar yükselmesi korktum biraz..
Benim de iki uc sene once yuksek cikti ama zayif oldugum icin doktor ilac vermedi. Gebelikte yuksek olmasi dusuge sebep olabiliyormus. Bu yuzden mutlaka doktora ugra.

Bana dinlenilmez dedi başka hastanede muayene olsam tekrar bunla karşılaşır mıyım
İstanbuldamisin hangi hastaneye gittin ki canim yani tam tesekkullu bir hastaneye git birde istanbuldaysan sana bir iki yer soyleyebilirim ben cok memnun kalmistim ilk dogumumda..normal ulturasondan dinlemen lazim kesinlikle doppleri beklemek cok sacma geldi bana makinasimi cok eski acaba

Ay canıımm Hem oğluna geçmiş olsun hem sanaa.. Kıyamaamm.. Bir an önce geçer inşallaahh..[/QUOTE]
Canim cok tesekkur ederim sabahtan beri oglumla ugrasiyorum hastaneden simdi geldim bir suru de ilac verdi bir lokma yemek yemedi yavrum insallah duzelicek kendi derdimi unuttum valla analik ne zor

Canim cok tesekkur ederim oglumla ugrasiyorum sabahtan beri hastanelerdeydik simdi geldim eve kendi derdimi unuttum valla ama iyi olucak insallah cocuk iste hastalik kapmis biyerden

Sakın canım nane kullanma bana doktorum ıhlamur nane limon kesinlikle yok dedi çayı kahveyi söylemiyorum bile nane düşüğe sebep Allah korusun
Canım naneyi bilmiyordum. Maydanozu biliyordum. Hem öyle 2 dal nanenin suyundan bir şey olur mu ki? Sonuçta salatanın içinde de yiyorum. Çok çok aşırı tüketmemek gerekiyor diye biliyorum. Oturup önüne koyup yemicen ama böyle bir şey olmaz sanırım. Ihlamur da içiyorum. Doktor içebilirsin dedi. Saol canım tabi.. Allah korusun.

clexane ipne kullanan hanımlar benim eşim yapıyor iğnemi ama tam iğnenin vurulduğu yerde şişlik oluyor acaba ilaç tam dağılmıyor mu die düşünüyorum sizinde öyle oluyor mu normal mi acaba
Canim ben vurunuyorum kendim yapıyorum iğne mi ben burda hastanedeki hemşireler öğretmisti ignenin havası aliniyor belki havasini almiyosann ondan olabilir şişlik. ..ama su kendi kendine atan iğne de havasini almaya gerek yok clexane iğne iki çeşit canım sendeki hangisi

Sanırım doktorun dinlenmez deme sebebi zararlı olması arkadaşlar, teknik olarak imkansız olması değil. Başka doktorlar da var buradaki arkadaşlara dinletmemiş olan. Benim doktorum ekranda görünmesine rağmen dinlemek ister misin dedi ben de heyecanla evet dedim ama şimdi keşke diyorum..

Haziran ayrıntı lı usg için gittiğim hastanede ikili test yapmıyolarmış.. Bu arada bu ikili test iyi deil dio tanıdığım çoğu insan

İstanbulda yım canım ama gidicem baska doktora en kısa zaman da

Ben de kullanıyorum canik şişlik hiç yasamadim ama. Karindan mi atıyorsunuz. Benim de eşim vuruyor karnimdan vurulan yerler Mosmor ve acıyor sürekli. Bi acı var karnıma dokundugumda..

Bilmiyorum ki canım dinlenmiyor dedi ben Zeytinburnu Semiha şakir Hastanesi ne gidiyor um canım önerilerinede açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…