5.22 cıktı canım bnde.. daha önce de vardı bnde tıroıd yanı ıkı yıl önceye kadr ilac kullndm normale dönmustu ama yine yükselmiş.gebelıkte tehlıkelı diyorlar yükselmesi korktum biraz..Cnm yuksek dedigin kac cikti? Benimki 3,2 cikti. Siniri 4,5 ama hamileler icin 3,5 dedi doktor. Dahiliyeye gonderdi. Dahiliyedeki doktor film cektir dedi ben de cektirmedm.
sagolsn canım...Arkadaşlar var, ilaç içiyorlar canım. Cevap vereceklerdir sana. İhmal etme. Doktora danış. Geçmiş olsun.
Sakın canım nane kullanma bana doktorum ıhlamur nane limon kesinlikle yok dedi çayı kahveyi söylemiyorum bile nane düşüğe sebep Allah korusunOlabilir canım, saol.. denemedim hiç.. Bir de işte enfeksiyon çıkmış idrarda, daha da çok içmem gerekiyormuş. Nane atıp, limon da sıksam olur di mi? Yarın öyle denesem... ekşitir mi midemi limon?
canım sen antalyada mısın bende antalyadayım hangi dr gidiyorsun ?Sekerim ben 6+3 te açık ve net şekilde kalp atışlarıni dinledim 7+3 ise esimle gittim onunla tekrar dinledim.kulaklarim hadi yanlış duydu esimin kulaklarida mi yanlış duydu?bence başka bir doktora daha muayene ol.hangi ildesin antalya ise doktor önerebilirim canım.
İnşallah canım gümbür gümbür duyarsınız bebişinin kalp atışlarını Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklaxrımıza almayı nasip etsin inşallahBugün 5te doktor randevum var, inş bu defa hayırlısıyla kalp atışını duyarız. Bu defa eşimin de görmesini istiyorum. Dua edin kızlar..
Benim de iki uc sene once yuksek cikti ama zayif oldugum icin doktor ilac vermedi. Gebelikte yuksek olmasi dusuge sebep olabiliyormus. Bu yuzden mutlaka doktora ugra.5.22 cıktı canım bnde.. daha önce de vardı bnde tıroıd yanı ıkı yıl önceye kadr ilac kullndm normale dönmustu ama yine yükselmiş.gebelıkte tehlıkelı diyorlar yükselmesi korktum biraz..
İstanbuldamisin hangi hastaneye gittin ki canim yani tam tesekkullu bir hastaneye git birde istanbuldaysan sana bir iki yer soyleyebilirim ben cok memnun kalmistim ilk dogumumda..normal ulturasondan dinlemen lazim kesinlikle doppleri beklemek cok sacma geldi bana makinasimi cok eski acabaBana dinlenilmez dedi başka hastanede muayene olsam tekrar bunla karşılaşır mıyım
Canim cok tesekkur ederim oglumla ugrasiyorum sabahtan beri hastanelerdeydik simdi geldim eve kendi derdimi unuttum valla ama iyi olucak insallah cocuk iste hastalik kapmis biyerdenCanım, arkadaşlar içine nane, limon, karanfil, tarçın falan gibi şeyler at dediler. Hepsini atıp da mideyi yakmayalım dagüzel olacağını düşündüğün kombinasyonları dene bence :) Hepsi de olabilir tabi, beğenirsen. Benim tarçını pek canım çekmedi. Yarın diğerlerini denicem bakalım.
Denediimm :) Aslında güzel oluyor ama şeker atmak istemedim içine boşa kalori almiyim dedim, bu sefer de pek tatsız oldu. Nesquik de olurO da kalorili bir şey ama napiyim. Hiç içmemektense şişko olcam artık :/ :)
Gözünaydın canım.. Doktor duymuştur mutlaka tabi ki. Sen yurtdışında mıydın? Bazısı dinletmek zararlı diyormuş, ondan mı dinletmedi acaba? Ekranda kırmızı bir bölge gördün mü? Doppler yok muymuş ki yaa? Ay sen bize sormuşsun ben sana soruyorum :) Ben de anlamadım canım ama sağlıklı bebişin demek kiiMaşallahh
Ay canıımmHem oğluna geçmiş olsun hem sanaa.. Kıyamaamm.. Bir an önce geçer inşallaahh..
Ay yavruum.. İyi olsun aman, inşallahCanim cok tesekkur ederim oglumla ugrasiyorum sabahtan beri hastanelerdeydik simdi geldim eve kendi derdimi unuttum valla ama iyi olucak insallah cocuk iste hastalik kapmis biyerden
Canım naneyi bilmiyordum. Maydanozu biliyordum. Hem öyle 2 dal nanenin suyundan bir şey olur mu ki? Sonuçta salatanın içinde de yiyorum. Çok çok aşırı tüketmemek gerekiyor diye biliyorum. Oturup önüne koyup yemicen ama böyle bir şey olmaz sanırım. Ihlamur da içiyorum. Doktor içebilirsin dedi. Saol canım tabi.. Allah korusun.Sakın canım nane kullanma bana doktorum ıhlamur nane limon kesinlikle yok dedi çayı kahveyi söylemiyorum bile nane düşüğe sebep Allah korusun
Canim ben vurunuyorum kendim yapıyorum iğne mi ben burda hastanedeki hemşireler öğretmisti ignenin havası aliniyor belki havasini almiyosann ondan olabilir şişlik. ..ama su kendi kendine atan iğne de havasini almaya gerek yok clexane iğne iki çeşit canım sendeki hangisiclexane ipne kullanan hanımlar benim eşim yapıyor iğnemi ama tam iğnenin vurulduğu yerde şişlik oluyor acaba ilaç tam dağılmıyor mu die düşünüyorum sizinde öyle oluyor mu normal mi acaba
Sekerim ben 6+3 te açık ve net şekilde kalp atışlarıni dinledim 7+3 ise esimle gittim onunla tekrar dinledim.kulaklarim hadi yanlış duydu esimin kulaklarida mi yanlış duydu?bence başka bir doktora daha muayene ol.hangi ildesin antalya ise doktor önerebilirim canım.
İstanbuldamisin hangi hastaneye gittin ki canim yani tam tesekkullu bir hastaneye git birde istanbuldaysan sana bir iki yer soyleyebilirim ben cok memnun kalmistim ilk dogumumda..normal ulturasondan dinlemen lazim kesinlikle doppleri beklemek cok sacma geldi bana makinasimi cok eski acaba
Haziran ayrıntı lı usg için gittiğim hastanede ikili test yapmıyolarmış.. Bu arada bu ikili test iyi deil dio tanıdığım çoğu insanBenim ilk gittiğimde 5 haftalıkken karından görünmeyince vajinal bakmışlardı sonra karından baktılar bundan sonra da gerekmedikçe karından devam edecek büyük ihtimal.
Ben de aynıyım canım normalde de zorla içerdim günde 2 bardağı geçmezdi hep zorlardım ama şimdi iyice zorlamaya çalışıyorum bulantı yapıyor ama yinede gittiği kadar gitsin diyerek içiyorum, içiyorum dediğim de 1,25-1,5 lt ancak :)
Merak etme canım benim dr de dinletmedi ama kalp atışı var. Seninle hemen hemen aynıyız gibi ben sata göre 8 haftalığım ama usg de 7+2 çıktı bunları şuan için pek önemsemiyorum zamanla değişecek çünkü ve büyüyor da inşallah. Ama bana nisanın 2 haftasına verdi randevu o da büyük ihtimal 2 li test için haziran biraz geç gibi geldi 3 ay var arada acaba aylar mı karıştı ki?
İstanbulda yım canım ama gidicem baska doktora en kısa zaman daSekerim ben 6+3 te açık ve net şekilde kalp atışlarıni dinledim 7+3 ise esimle gittim onunla tekrar dinledim.kulaklarim hadi yanlış duydu esimin kulaklarida mi yanlış duydu?bence başka bir doktora daha muayene ol.hangi ildesin antalya ise doktor önerebilirim canım.
Ben de kullanıyorum canik şişlik hiç yasamadim ama. Karindan mi atıyorsunuz. Benim de eşim vuruyor karnimdan vurulan yerler Mosmor ve acıyor sürekli. Bi acı var karnıma dokundugumda..clexane ipne kullanan hanımlar benim eşim yapıyor iğnemi ama tam iğnenin vurulduğu yerde şişlik oluyor acaba ilaç tam dağılmıyor mu die düşünüyorum sizinde öyle oluyor mu normal mi acaba
Bilmiyorum ki canım dinlenmiyor dedi ben Zeytinburnu Semiha şakir Hastanesi ne gidiyor um canım önerilerinede açığımİstanbuldamisin hangi hastaneye gittin ki canim yani tam tesekkullu bir hastaneye git birde istanbuldaysan sana bir iki yer soyleyebilirim ben cok memnun kalmistim ilk dogumumda..normal ulturasondan dinlemen lazim kesinlikle doppleri beklemek cok sacma geldi bana makinasimi cok eski acaba
Zararlı olduğu için dinlenmez demiş doktorun canım. O sesi alamayacak cihaz kalmadı günümüzde.Bilmiyorum ki canım dinlenmiyor dedi ben Zeytinburnu Semiha şakir Hastanesi ne gidiyor um canım önerilerinede açığım
Evet canım olabilirZararlı olduğu için dinlenmez demiş doktorun canım. O sesi alamayacak cihaz kalmadı günümüzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?