- 20 Şubat 2015
- 15
- 17
- 3
Ben hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Al benden de o kadar salatalıkla yaşıyorum su içsem çıkıyo![]()
endiselenmeyin arkadaslar. Rabbim oyle bi mucize yaratmis ki siz hic birsey yemeseniz de o besleniyor kaninizdan. benim kizim var 2 yasinda. ona hamileyken 9 ay kusarak gecti. kac tane doktora gittik bu cocuk beslenemiyor ne yapalim diye. cunku ben hic bir sekilde ilac da icemiyordum bazi gunler serum takiliyordu halsiz kaliyordum. aglaya aglaya mahvoldum besleyemiyorum ne olacak bu cocuk nasil dogacak diye. simdi masallah herkes zekasina hayran kaliyor. fizik olarak evet zayif minyon. ama kan degerleri guzel saglik sikintisi yok. beslenmekle cok alakasi yok yani. ama ceviz uzum yemeye calisin bence arada ufak ufak atin agziniza. o sekilde beslenin. bunda henuz kusma yok sukur. bakalim bu nasil dogacak :) bu arada kizima hamileyken 12 kilo verdim dusunun.
Merhaba Anne adaylari :) Allah kismet ederse ben de ekim Annesi olacagim.Ilk bebegim oldugu icin cok heyecanliyim. Herkese hayirli dogumlar diliyorum..
hosgeldin saglicakla kucagina al insallah canim.
Iyi aksamlar hepinize, 23 aylik bir oglum var kismetse ekim 28 gibi 2. Bebegimi kucagima alicam henuz kalp atisini duymadik heycanla bekliyoruz
benim de kizim 24 aylik. 18 ekimde ikinciyi kucaklayacaz insallah :) ben de henyz kalbini duymadim cumartesiyi bekliyorum. duyariz insallah hayirlisiyla.