- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
kötü bişey mi oldu yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü bişey mi oldu yoksa
Ben haftada en fazla 2 şişe diye biliyorum canım oda maden suyu yanı aromasızKızlar bulantı lar yüzünden günde 3 şişe falan soda içiyorum limonlu tuzlu beni rahatlatiyor kısmen. Zararı yoktur degul mi günde 5 şişe bile icebilirim aslında ama. Inşallah bi zararı yoktur![]()
fazla sodyum zararlı diye biliyorum ben düşüğe yol açabiliyormuş 12 haftaya kadar. bir araştır istersen ama ikitaneyi geçme ne olur ne olmazKızlar bulantı lar yüzünden günde 3 şişe falan soda içiyorum limonlu tuzlu beni rahatlatiyor kısmen. Zararı yoktur degul mi günde 5 şişe bile icebilirim aslında ama. Inşallah bi zararı yoktur![]()
Internette de araştırdım biraz doğal sade maden suyu içilebilir hatta içilmeli yazıyor faydaları da varmış. Herhangi bi sınır yazmamis lar ama??Ben haftada en fazla 2 şişe diye biliyorum canım oda maden suyu yanı aromasız
Hoşbuldum canımsende aramıza hoşgeldin tatlumm
maden suyunun fazlası mideyi genişletiyor diye biliyorum cnm belki de fazlası zararlı olabilir bebeğe deKızlar bulantı lar yüzünden günde 3 şişe falan soda içiyorum limonlu tuzlu beni rahatlatiyor kısmen. Zararı yoktur degul mi günde 5 şişe bile icebilirim aslında ama. Inşallah bi zararı yoktur![]()
evet canım Ben tahmini doğum tarihine kalmaz doğururum benmerhaba :) aynı gün doğum tarihii
Canım geçmiş olsun . Tavuk suuyuna çorba yap hasta çorbası ben yaptım ertesi günü ayağa kalktım.Grip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Canim yaz meyvesimi2 saattîr aşerdiğim şeyi bulabilmek için dolaşıyoruz eşimle yok yok yok 10 mart dediler bakalım :)
ne aşerdiniz kızlar merak ettim özelden bi şeyettir bakalım![]()
ayyy buldummÇok merak edenler için aşerdiğimiz şey yeşil böyle hafif tüylü gibi içinden süpriz çıkıyor tuza batırılıp yeniyo, kese kağıdında da satarlar. Tuza batırılıp yenir martta çıkar. Acaba nedir nedir???? :)
Anlaşıldı kaptan:) anlatırken bile coştun valla:) benim canım hiç ekşi çekmiyor şu ara. Tatlıyı görmek dahi istemiyorum. Tuzlu şeyler ancak...Çok merak edenler için aşerdiğimiz şey yeşil böyle hafif tüylü gibi içinden süpriz çıkıyor tuza batırılıp yeniyo, kese kağıdında da satarlar. Tuza batırılıp yenir martta çıkar. Acaba nedir nedir???? :)
:)) ne olacak bu halimiz 2 hafta kadar daha bekleyeceğim büyük ihtimal iki hafta içinde çıkar eşimin hal de tanıdığı var oda yarın haber verecek.Canim yaz meyvesimi
ankaradayim bizde bulamadik ama mugla dacyadan getirtmeye ugrasiyoruz mart dediler ama yine yok
eveeet :))) hiiiç olmadı ona benzer tüysüz olanıda olabilir canım ben şimdilik onun yerine ekşi yeşil elmalar oluyo onu tuzlayığ tuzlayıp yiyorum napiyim yine iyi geliyyoÇok merak edenler için aşerdiğimiz şey yeşil böyle hafif tüylü gibi içinden süpriz çıkıyor tuza batırılıp yeniyo, kese kağıdında da satarlar. Tuza batırılıp yenir martta çıkar. Acaba nedir nedir???? :)
geçmiş olsun cqnım. hemen atlatırsın inşallahGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
En yakın zamanda git canım kayıt açmaları gerekiyor.Arkadaşlar Selam,
Ben henüz sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Sağlık ocağı derken aile hekimliğine mi bildirmek gerekiyor hamileliği ? Geç mi kaldım ya bilemedim ya![]()
ben emzirırken hamile kaldım onun için çok gücüm halim yok şöyledim doktora kan vitamin ve folik asit verdikızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite
devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz