- 6 Kasım 2013
- 2.415
- 2.398
- 63
- 35
maşallh cnm :)Kızlar göbüşümüzü gördünüz mü?
Sizinkiler ne alemde?
56 kiloyum bu göbüş nasıl bı anda cıktı bnde anlamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallh cnm :)Kızlar göbüşümüzü gördünüz mü?
Sizinkiler ne alemde?
Bisey olmaz dimi ben trenle gidicem biraz korkuyorum inşallah bisey olmazCanim ben de otobus yolculuğu yaptım 5 haftalikken İstanbul ankara aslinda esım arabayla almaya gelecektı ama doktor otobus daha ıyı olur az sarsılırsın dedı
Bende de var bazen dokununca bile acıyor Karnım ben kan sulandirici igne vuruldugumdan olduğunu düşünmüştüm ama bir haftadır fark ettim bunu daha önce yoktu dediğin gibi geriliyor artikBu arada karın ağrısı yaşayanlarınız var mı kızlar? Büyümeye mi bağlı ağrı oluyor ki özellikle sabaha karşı çok oluyor bende tam kalkacağım saatlerde.
Bisey olmaz dimi ben trenle gidicem biraz korkuyorum inşallah bisey olmaz
Ayni durumdayım. Sürekli kendime midem bulanıyor diyerek geziniyorum mendil ya da pamuğa limon kolonya damlayı kokuyo rum hafifliyor bende dene istersen. Annemde viks kokla demiştikızlar bende de bulantı hat safhada. çıkarmıyorum ama hep midem agzımda. yediğimden tata almıyorum. zaten iştah sıfır ve hiç acıkmıyorum. yemek vakti geldi mi sırf mecburiyetten yiyorum. hiç tadım yok. ne zamana kadar sürer ki?
maşallh cnm :)
56 kiloyum bu göbüş nasıl bı anda cıktı bnde anlamadım :)
Banada doktorum 12. Haftaya kadar folik asite devam sonra vitamin durumuna bakıp ona göre verecem dedi. 8. Haftadan sonra folik asitin etkisi yokmuş dedim ben kendi eşime de 12. Haftadan önce bıraktirmadim dedikızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Ohh yarin gidicem çok özledim annemleri valla :))Doktorum bana şuan yolculuk yapmanda hiçbir sıkıntı yok dedi. Bence içini ferah tut, dikkatli git gel inş.
Ben femibion diye bi ilac kullaniyorum icinde folik asit ve birsuru vitamin var.hamilelkten once 3 ay kullanmistim 12.haftaya kadar devam edicem 13.haftadan sonra ayni ilacin baska versiyonuna devam edicem.Banada doktorum 12. Haftaya kadar folik asite devam sonra vitamin durumuna bakıp ona göre verecem dedi. 8. Haftadan sonra folik asitin etkisi yokmuş dedim ben kendi eşime de 12. Haftadan önce bıraktirmadim dedi
kızlar ayvadan bahsetmişsiniz mide bulantısı için bende deneyeceğim fakat kabızlık yaşayanlar az tüketsin derim. Bir de merak edip baktım biraz faydalarına, böyle bir madde gördüm doğru mu acabaa :)
* Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir.[/QUOTE
Faydasına hiç bakmadm ama ras gele meyve yerken midemi rahatlattığını farkettim sürekli tüketiyorm mide bulantılarıma gazıma çk ii geldi cnm. çk şükür kabızlığm yok inşlh olmaz
Canim mineralli su ic iki uc yudum (soda degil) ben icince biraz rahatliyorum doktora sordum icebilirsin dedi.Azaldı dedim kahvaltıyı hazırlarken gene fenalaştım. Yok yok bu bulantılar benim yakamı bırakmıcak herhalde.
Amn cnm 4. Aydan sonra rahatlarsın diyolar bakalmAyy aradigim baslik buradaymis ekim anneleri:) birkac sayfa okudum da bu aralar hepimizin ortak dersi bulantilar galiba:) ah ah yok bir cozum ne denediysem olmuyor benim de.surekli kusmaktan hayat enerjim bitti kilo da verdim iki haftadir raporluyum.Allahim tez zamanda kendimize gelelim guzel guzel aşerelim tabak tabak yemekler yiyelim insallaaah.
Kizlarrrrrrrr bana dun gece ruyamda yedirdiler:):))) avcunuzı talayın kızlar canınız bişey çekince gören haber vrsin dediğin gibi :)
:)) benimde öyle tatlara ilgim var canım ekşi olacak ve tuzlayıp yiyeceğim ekşi yeşil sert elmalar güzel oluyo tuzlayıncaBende Ayvayi tuzlayip yiyorum canım eşim gülüyor elinde Tuzlukla dolaşma diyor. her şeye tuz ekliyorum senin gibi elma çok sevmem ama tuz eklenince güzel olabilir gibi geldi şimdi deniyecem.
:))) ben daha rüyamda bile yiyemedimKizlarrrrrrrr bana dun gece ruyamda yedirdiler:)