2015 Ekim Anneleri

Yeşil yaz meyvesi hani tuza batırıp yeriz. Of yaz gelsin artık. Gene salatalığa talimim.
insanın canı istemese bile şu anlatımlardan sonra kesin ister :D nasıl bi aşkla anlatımdır bu :D senin bebiş kızmı olacak yoksa bu kadar ekşiden sonra olabilir yani :) bu arada o göbiş neydi oylee :KK57: bide bn kndi göbişime kocaman oldu diyordum az kalmıs sen dogurcan :D

Kalp atislarmizi duyduktan sonra cok acikmam gecti benim. Artik cok acikmiyor. Hatta hic kilo
Da almamisim. Mide bulantim kusmam hic bir sey yok. Aserme de. Aserenlere de birazcik imreniyorum. Nazli biri olunca esime is cikarmak isterdim:))) ay hic kendimi hamile hissetmiyorum ya. Bu kadar mi belirtisiz olur. Son 2 haftadır sancilarim da gecti. Ultrasyonda bebisimi gormesem gercekten hamile olduguma inanmam. Sadece hizli yoruluyorum ve istahsizlik var bu kadar.
canım bende senin gibiyim halsizlik ve istahszlık dısında dger belirtilerimn hiçbir klmadı bu yzden panik oluordmda olumlu düsünmeye calısıorm pzrtesi dktora gdcez bakalım iidr inşAllah minnakcan :anneadayı::nazar:

Gunaydin herkese ben tup bebek yoluyla hamile kalan ikiz anne adayiyim.Artik bende sizlerleyim:)
canım hayırlı olsun bebişlerin Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Gunaydin herkese dun cok sukur kalp atislarini duyduk mutluyumm
gözün aydın canımm :)

Kızlar ben ankaraya gidicem trenle bisey olmaz değil mi anacima gidicem evde çok bunaldim ve midem kotu o_O

5, member: 659356"]Arkadaslar mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz?Bilgilerinize ihtiyacim var[/QUOTE]
çubuk kraker:))her zaman yanimda bulundururum

Bu bulantılar Yüzünden hamile gibi değil de daha çok hasta gibi hissediyorum artık isyan etmiyorum Allah'ıma ama ne zaman geçecek bu günler

Günaydınlar... Yatakta keyif yapıyorum hala ama kalkmam lazım çok acıktım. Bir de güzel haber benim bulantılar hafiflemeye başladı sanki. Bir kaç gündür kusmuyorumda. Yani 11. hafta geçmeye başlıyor sanırım şuan çok bulantıları olanlar bende öyleydim ama az daha sabır. Hep bu beta hcg yüzünden. 10-12. haftadan sonra düşüşe geçiyormuş. Bizimki az insafa geldi herhalde şimdi kalkınca görücez.

ask_2o1o ask_2o1o yorumuna çok güldüm.

Herkese günaydın :) çok güzel bir gün olsun inş :) ben bugünü temizliğe ayırdım. Artık haftaiçi işten sonra hiçbir iş yapamıyorum halsizlikten, bugün geç kalktım enerji depoladım inş :))

Bu bulantılar Yüzünden hamile gibi değil de daha çok hasta gibi hissediyorum artık isyan etmiyorum Allah'ıma ama ne zaman geçecek bu günler
Bende ayni senin gibiyim.Mide bulaantisindan daha aserme donemine gecemedim:((( Buna da sukur diyorum ben bebeklerimi gec buldum. Dayanacagiz artik

Günaydın güzel anneler :KK68:
3 gündür bulantım çok azdı tekrar başladı... Zorla kussam rahatlar mı midem acaba ?:KK51:

bende elma yemeye başlafım uine ekşi tuzlayıp yiyorum iyi geldi :))
Bende Ayvayi tuzlayip yiyorum canım eşim gülüyor elinde Tuzlukla dolaşma diyor. her şeye tuz ekliyorum senin gibi elma çok sevmem ama tuz eklenince güzel olabilir gibi geldi şimdi deniyecem.

Kızlar ben ankaraya gidicem trenle bisey olmaz değil mi anacima gidicem evde çok bunaldim ve midem kotu o_O
Canim ben de otobus yolculuğu yaptım 5 haftalikken İstanbul ankara aslinda esım arabayla almaya gelecektı ama doktor otobus daha ıyı olur az sarsılırsın dedı

Azaldı dedim kahvaltıyı hazırlarken gene fenalaştım. Yok yok bu bulantılar benim yakamı bırakmıcak herhalde.

merhaba kızlar yarın belkı sayfaya giremem şimdiden hepimiz DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun dilerim artık kadın çocuk şiddeti tecavüzü yok olur bebişlerimizi daha güzel bir dünyaya getiririz.Bebeğimi hem çok istiyorum hem onun için cok korkuyorum :(
sevgiyle kalın :anneadayı::nazar::KK60:

Çok merak edenler için aşerdiğimiz şey yeşil böyle hafif tüylü gibi içinden süpriz çıkıyor tuza batırılıp yeniyo, kese kağıdında da satarlar. Tuza batırılıp yenir martta çıkar. Acaba nedir nedir???? :)
:))) açıkcası buzaman kadar hiç yemedım tadını bılmedıgımden hıc aklımada gelmedi :))

Back
X