2015 Ekim Anneleri

Günaydınlar... Yatakta keyif yapıyorum hala ama kalkmam lazım çok acıktım. Bir de güzel haber benim bulantılar hafiflemeye başladı sanki. Bir kaç gündür kusmuyorumda. Yani 11. hafta geçmeye başlıyor sanırım şuan çok bulantıları olanlar bende öyleydim ama az daha sabır. Hep bu beta hcg yüzünden. 10-12. haftadan sonra düşüşe geçiyormuş. Bizimki az insafa geldi herhalde şimdi kalkınca görücez.

@ask_2o1o yorumuna çok güldüm.
canım eşimin halden arkadaşı arası daha hale de gelmemiş yok bir iki hafta daha bekleyelim bakalım turşusu oluyormuş onun markete baktık bugün yok

:)) ne olacak bu halimiz 2 hafta kadar daha bekleyeceğim büyük ihtimal iki hafta içinde çıkar eşimin hal de tanıdığı var oda yarın haber verecek.
Canim biz mugladan bu sabah getirttik cok sukur ben rahatladim
ankaradaki manavda aradı meyveler geldi diye cok dara düşerseniz numarasini veririm karho yaptirirsiniz

Kizlar o aşerdiğiniz şey burdaki manava gelmiş cok sükür ben yedim darisi başiniza eger dayanamiyosaniz lütfen söyleyin manavın numarasini vereyim

Kizlar merhaba hepinizin bebisleri hayirli olsun bende eylul sonu ekim basi bebisimi kucagima alicam insallah..benim cok zor geciyor bulanti kusma halsizlik tavan yapti 3 haftadir yatiyorum hamile degilde sanki hastayim ve psikolojik acidan da cok zor gunler geciriyorum aglamaktan ve kusmaktan kendimi taniyamaz oldum hic bisey fayda etmiyor

Cnm nerde yaşiyosunuz
antalyada yaşıyorum canım bi tane manava sorsuk ayın onunda gelecek dedi sen kavuşmuşsun yiyeceğine darısı bana :))) aynı şey miki istediğimiz acaba burda birini bulduk bugün ama asıl istediğmi yok

Kizlar o aşerdiğiniz şey burdaki manava gelmiş cok sükür ben yedim darisi başiniza eger dayanamiyosaniz lütfen söyleyin manavın numarasini vereyim
teşekkürlet canım muğlada çıkmış ozaman bi kaç gün daha bekleyeyimde olmazsa numarasını alayım canım :))

Kizlar merhaba hepinizin bebisleri hayirli olsun bende eylul sonu ekim basi bebisimi kucagima alicam insallah..benim cok zor geciyor bulanti kusma halsizlik tavan yapti 3 haftadir yatiyorum hamile degilde sanki hastayim ve psikolojik acidan da cok zor gunler geciriyorum aglamaktan ve kusmaktan kendimi taniyamaz oldum hic bisey fayda etmiyor
seninde bebişin hayırlı olsun canım bîzim tarihler yakın o zaman benimde aynı şekilde ama allaha şülçkür benim öyle ağır geçmiyo hamilelik bugün çom öğürdüm ama çıkan yok :) yüzüm sivilcelendi birde inşallah zaman hemen geçerde bebişlerimizi bian önce sağlıkla kucağımıza alırız

Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, ben de kendimden suphe duymaya baslamistim ben mi abartiyorum acaba diye ama burda cogu arkadas bizler gibiymis meger, inan buhranlardayim:) iki haftadir kusmaktan ve senin de dedigin gibi aglamaktan baska yaptigim bisey yok.simdi pazartesi is basi yapacagim kara kara dusunuyorum nasil olacak nasil gidecegim diye Allah yardimcimiz olsun.

Back
X