2015 Ekim Anneleri

Kanada da yaşıyorum geçici olarak. 30. Haftamda burdaki iş bitiyor. Ankaraya döneceğiz. Doğuma iki ay kala doktor hastane bulmakla geçicek zamanım sanırım :KK43:
anladım canım evet merak ediceksin tabiki ama canını sıkma herşeyde bir hayır vardır. Ankarada yaşayan arkadaşlar var sana tevsiyede bulunurlar mutlaka

kızlar yirmilik dişim çıkıyor çok fenayııımmm boğazım ağzımın içi çok fena ne yapabilirim acaba ne iyi gelir ağzımı bile açamıyorum zonkluyor

Anneler merhaba
Ben eger dogruysa kasim annesi olacam insallah ama yinede araniza katilmak istedim benim en son adet tarihim 15 subatti ama son bir haftadir migde bulantisi bas donmesi we kasiklarimda ara ara batmalar yasadim bir haftadir hayalet takipcinizdim ama insallah araniza katiliyorum dun aksam test yaptim ikinci cizgi cok hafifti ben gordum esim gormedi ama sabah iyice belirginlesti yani gorulebilio sizce hamileyim yurt disinda yasiyorum o yuzden test degisik atri isareti gibi olmali yardimci olurmusunuz bana

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar günaydın hepinize... Güzel bir gün olsun inşallah....
Çoklu alıntı yapmıştım ama beceremedim sanırım. Sorumu cevaplayan herkese teşekkürler. Hakkımda hayırlısı inşallah. 2. Kese için pek ümidim yok zaten.

3 haftadır çalışmıyordum, bugün yeni okulumda ilk iş günüm:KK47:. Bakalım masıl bir ortam var. Hepinize hayırlı günlerr

gunaydınnn en tatlı en guzelll ekım annelerııı nasılsınızzz kızlarrr sabah taraıldım 7 haftalık 500 gr alamısısmm oratda yemede yokk ama galıba ılkı gıbııı 30 kılo ıle kapatacammm teytt eyttt barı yıyımmm deee

Günaydın herkese. Ben vermişim 2 kilo kadar zaten bu kadar çıkarmaya alsaydım şaşardım.

Kızlar geceleri karın ağrısı şikayetiyle uyuyamayan var mı? Benim karnım çok ağrıyor geceleri. Sürekli dönüyorum. Karnımı ovuşturuyorum geçsin diye bayağı huzursuz ve uykusuz geçiyor gecelerim.

Kızlar geceleri karın ağrısı şikayetiyle uyuyamayan var mı? Benim karnım çok ağrıyor geceleri. Sürekli dönüyorum. Karnımı ovuşturuyorum geçsin diye bayağı huzursuz ve uykusuz geçiyor gecelerim.
Canim mrb bendede oldu gunlerce cektim ama dr sikinti yok dedi olmadi parol al dedi. rahim genisliyo ya ondan yada gaz varsa kabizsan oda yapiyo ozellikle sabaha karsi cok agriyodu

Canim mrb bendede oldu gunlerce cektim ama dr sikinti yok dedi olmadi parol al dedi. rahim genisliyo ya ondan yada gaz varsa kabizsan oda yapiyo ozellikle sabaha karsi cok agriyodu

Sabaha karşı oluyor benimde canım. Çarşamba randevum var bir an önce gidip görüp rahatlamak istiyorum.

Mrb guzel anneler gunlerdir giremedim topige yeni gelenler hos gelmisler. Saglicakla alalim bebisleri kucagimiza. Kanamalarim durdu sukur bebisimde 1 hafta onde gidiyo masallah. Serumlar igneler ilaclar kabus dolu gunler geride kaldi insallah 4 saatlik ucak yolculugunuda sikintisiz atlatip geldik memlekete bulanti tiksinme gecti sukur darisi sizlere

Günaydın ekim anneleri.. Biz az önce doktordaydık. İki Gündür sol tarafımda sancı vardı.muhtemelen idrar iltihabından dedi.Tahlil sonucunu bbekliyorum.bebeğimi gördük kıpır kıpırdı teyzeleri maşallah çok hareketli :)2,46 Cm.haftasından önde çıktı maşallah barekallah :) darısı sizlere inşallah :)

günaydınlar herkese,

cumartesi akşamı dr randevum vardı, hiç kanamam sancım olmamasına rağmen kesenin rahimden ayrıldığı bir bölüm görüldü ultrasonda, dr da düşük riskin var dedi, 2 tane proluton depot yazdı, birini dün oldum, diğerini haftaya pazar olacağım. şaşırdık açıkçası hiçbir şeyim yokken böyle bir durumla karşılaşmamıza..
neyse düzelecektir diye düşünüyorum.. gittiğimizde 10+4 çıktı bebek ultrasonda, normalde 10+2 idi. büyümüş baya, bebek olmuş:KK46:

neyse iğneden sonra bulantılarım tekrar hortladı:KK53: sağlık olsun.. dr rapor istirahat falan vermedi bu arada, işteyim yine, çalışıyorum. bir tek dün yattım istirahat ettim baya..

sizler nasılsınız?

Günaydın ben geçen hafta doktora gittim Kalp atışlarını duyduğumda çok tuhaf oldum. Bebişi de gördük Allah'a şükür. Darısı diğer annelerin başına. Mide bulantıları beni mahvetti. Bir ay daha sabrediyorum inş geçer.

Kizlar benim kasiklarimda Agri var. Bugun 8. Hafta bitti. Aranızda yaşayan var mi neden olabilir

Back
X