2015 Ekim Anneleri

Tatlim peki sutune bu etki ediyor mu yiyemiyorsun ya..maasallah cok iyi kilo gtmis 18 aldim 12 gttu ama daha gtmiyo 25 gundur ayni

ahh ah ben de 19 kilo almıştım 6 kilom daha var 13 kilo verdim. aslında yediğim zaman sağlam yiyorum da evde düzenim yok yemek konusunda. vermeye devam eder miyim acaba? ben de böyle kalırsam diye korkuyorum zaten kilom fazlaydı doğum öncesi şimdi daha fena işte.

merhaba kızlar bir şey soracağım yardımcı olursanız sevinirim. benim doğum sonrası kanamam ilk üç gün yoğundu sonrasında 10. gün falan durmuş gibiydi lekelenme şeklinde 4-5 günde bir çok az geliyordu kahverengi gibi. dün yani 37. günümde kanama başladı anlam veremedim. adet gibi ama ne karın ağrım var ne de adetin ilk günleri gibi yoğunluk. pazartesi doktor muayenem var ama aklıma takılıyor normal mi değil mi diye. bir de sezaryen doğum yapanlar 40. günden sonra doktora gittiğinizde vajinal muayene de oldunuz mu? ona göre psikolojimi hazırlayıp gitmem gerekiyor da:)

Memnun musun bi de benim bebeğim henüz 20 günlük,Faydası var mı doktor mu tavsiye etti bebeğe Zararlı bi madde içermiyor dimi memnun musun

Doğal yazsada uzun süre dayanan bi şeyin doğal olduğunu düşünmüyorum doktorumuz verdi ama ben surup la sab simplex ilacı da kullanıyorum gaz çıkarıyor fakat arada zorlanıyor hala yani kullanmasam mahvoluruz sanırım :( ama arkadaşım mesela sadece kimyon la rezene veriyorum hiç ilaç kullanmadım problem yok diyor yani bebeğine bağlı :)

Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam :KK43:

Bende aynı endişeyi yaşıyorum. Hatta aynada görebildiğim kadar baktım baya bol duruyo eskiye göre. Herkes toparlar diyor da inş eski haline baya yaklaşır. Kimi de eskisinden daha dar oldu diyo. Doğum sonrası ilk ilişkide anlarız anca :(

ahh ah ben de 19 kilo almıştım 6 kilom daha var 13 kilo verdim. aslında yediğim zaman sağlam yiyorum da evde düzenim yok yemek konusunda. vermeye devam eder miyim acaba? ben de böyle kalırsam diye korkuyorum zaten kilom fazlaydı doğum öncesi şimdi daha fena işte.
Canim verirsin insallah benim gitmiyor yiyorum mecbur sut icin kaldim basta gdyodu hep azalir sandim ama yok...insallah istediğimiz kilolara doneriz sutu etkilemicegni bilsem yemem ama istahliyim epey

Kolik bebesi Olan anneler. baby sleep instant programını deneyin. Belki faydası olur bende işe yaradı

Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam :KK43:
Canim ayni sekilde benimde hava alıyor bariz hissediyorum genişlemeyi 3850 dogdu benimkide insallah gecer canim toparlar dyorlar ama bakicaz

O kadar fena değilsindir canım ya öyle düşünme bende yarmagül gibiyim ama kendime moral veriyorum sürekli yaza zayıflıcam şimdi bebeğime bakmak zorundayım kilom yerinde olmalı diye :KK66:

Bugun 3. Günüm canım tam gaz devam ediyor kanamam önceden azalırdı bugunlerde

Ben 69. Günümde adet oldum canım ve daha hiç mama vermedim kızıma yani hep emzirdim. Bu adet olma bünye meselesi bence ve kötü bir şey oldugunu sanmıyorum aksine iyi bir şey karnımdaki şişlik azaldı benim rahatladım biraz
Canım şimdi diyet ve spor yapamıyoruz dediğin doğru inşallah yaza kadar verebilirim. Ama istahim son günlerde acayip açıldı niye böyle bilmiyorum

Canım hosgeldin bak bebeğinin kilo alımı süper çok iyi yapmışsın mama vermemekle. Benim bebisim 4250 doğdu 1 aylikken 4730 oldu doktor mama başlamak istedi ama ben 1 ay daha müsade istedim sütüm çok boşuna gitmesin diye şimdi 2 .ayımızı bekliyorum inşallah bende mama takviyesi yapmak zorunda kalmam. Dediğin gibi bebekler devamli aranıyor en başlarda ve sürekli emmek istiyor. Benim kızımda keşke öyle kalsaydı şuan hiç emmek istemiyor. O an sıkıntısını yaşadığımız şeyleri sonradan arıyoruz..
Hoşbulduk cnm inşallah bu ay kilo alımı iyi olmuştur olmamışsa da üzülme bence mama korkulacak bişi değil çünkü önemli olan bebeğinin gelişimi seni emmeyi bırakmadığı sürece mama almasında sıkıntı yok hem senin mutsuzluğun sütünün azalmasına sebep olur hatta ben bazen uykusuz kaldığımda bile sütümün azaldığını hissediyorum herşey pskolojik.

Teyzeleri bizim bugün mevlütümüz vardııı :KK68:

Eklentiler

• PicsArt_11-27-05.55.07.webp
    PicsArt_11-27-05.55.07.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 153
  • PicsArt_11-27-05.54.25.webp
    PicsArt_11-27-05.54.25.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 157
Back
X