2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

kızlar 5. gün embriyomun 9. günü test yapsam çıkar mı yarın eşim evde değil onun için bu gün yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz

Bende aynen keciboynuzu ceviz nohut kuru falan deniyorum.bakalım Insaalh bizde guzel haberleri verirz burda

Bende aynen keciboynuzu ceviz nohut kuru falan deniyorum.bakalım Insaalh bizde guzel haberleri verirz burda
İnş canım Allah herkezin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın, kürler çok degiştiriyor sonuçları düzenli yapmak daha iyi

Arkadaşlar merhaba kısmet olursa kasım ayı içerisinde tüp bebek tedavisine başlayacağız ilk denememiz bu yüzden biraz heyecan ve korku da var haliyle tedavi fakültede tüp bebek merkezinde yapılacak henüz doktorumuz ile görüşmedik tedavi süreci nasıl oluyor tedavi yaptıran arkadaşlar bana konuyla ilgili bilgi verir misiniz yüce Rabbim bebek sahibi olamamış herkesin içinde bizim de yüzümüzü güldürsün İnşaAllah.

Belirtin var mıydı canım hayırlı olsun bu arada
Benıim belim cok agrıdı ben 8.gun ve 9.gun evde test yotım cıkmadı morelim cok bozulmustu kanda cıktı evde test ypmayın bence morelınızı bozmayın sabredin surda ogreneli 1 hafta oldu bugun yıne test yaptım 1330 cıktı allahım tez zamnda sizede nasip etsin inanın bana cok dua ediyorum hepinize

beklemek cok zor kızlar ya o kadar stressizim ki anlatamam ona rağmen geçmek bilmiyor günler. bi an önce olsa da bitse dıyorum. transfeırmın 7. gunu araada sırada cok kısa süren ağrılarım dısında hıc bırseyım yok. goguslerımde kullandıgımız ılaclardan dolayı hafıf sızlama var ama abartı degıl. bı oncekı tedavımde de asırı gogus agrısı vardı iç çamaşırı bıle kullanamıyordum maalesef sonucum negatıf olmuştu bu sefer o denli bi sızım yok. kısacası hıc bıseyım yok benım ya=))) siz de durumlar nasıl?

Bende stres yapmiyorum ama aynen bana da vakit gecmiyor. Sali gunu transfer oldum. Bugun cuma 3.gunum bitmis oluyo dimi? Daha cok yolun basindayim yani. Benimde bugun ilk defa kasiklarima ara ara kramp gibi agrilar oldu. Goguslerim bigun dolgun oluo bigun sonuyor. Benim ilk denemem. Insallahh hayirlarla sonuclanir.

Sen calisiyor musun? Neler yapiosun yada yapmiosun bu surecte? Annem geldi bende kaliyor ben evdeyim calismiyorum bu sene herseyimi annem yapiyor.

kızlar merhab benmmde adetimin bugun 4. günü dün ilaca başladım pazartesi ilk kontrolum var.. ilk kontrolde yumurtalarınızın ne kadar olduğu bell,i oluyor mu doktor söylyor mu acaba? yumurtalar ilk kontrolde 5 6ysa diğer kontrollerde 10 15 olabılıyor mu yani kaç yumurtmıxın olduğu ilk gün net belli oluoy mu :))

Ilk kontrole cagirdignda kac yumurtan oldugunu biliyor ve ne zmana büyür günune kadar tahmin etti doktorum

kızlar 5. gün embriyomun 9. günü test yapsam çıkar mı yarın eşim evde değil onun için bu gün yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Cikarmiymis banada haber verin:) bnmkide 5.gün emriyosu 1. Kalite.ama dr taa 13.güne istedi tahlili.öncesinde bosuna yaptirma çıkmaz moralin bozulur dedi

A Aminemir sende durumlar nasil kaderdas?
A anneadayiyimben Merhaba arkadasim
Benimde ilk denememdi
1.kalite 5.gun emriyosu koydular.ayni gün olmusuz zaten.bende fazla belirti yok ya.progestan igne yerlerim çok agriyo.karnim çok sismisti dünden beri indi.daha dun aksamdan beride kasiklarda agrim ara ara batmalarim olmaya basladi ve sevindim bir belirtidir belki die.kabak cekirdegi ananas kuruincir badem ceviz ve sabah aksam taze sklmiş havuç suyu iciyorum zeytinyağı damlatark.bunlar tutunmaya yardmciymis.kabizligim vardi bugun düzene girdi.inş tutmustur bebişlerim.batmalar olunca çok seviniyorum.gögsüm biraz şişmişti igne kullanalı.bu kadar genel olarak adete benzer agrim var hafiften.sizde varmi belirti

szın ilk tup bebekmı kaç yumurtanz olştu ben ilk yaptryorum cok heyecanlym
Evet canm benmde ilk.hic kafani yorma dr sana gore ayarlar herseyini.2 tane yumurta olsa bile yeter yani.yumurta toplandiktan sonrasi kolay.bnm 16 yumurtam oldu.3 güne bir kontrol etti. 9u iyi yumurtaymis.6 sı döllendi .2 tane 1.kalite nakil ettiler.2 tane 1.kalitede dondurdular.gerisi noldu bilmem
Bnm yumurta toplayinca 5.gune kadar beklediler.oyle nakil ettiler .blastosist oldu onlarda.yani en iyisi demekmiş :) bakalim haftaya cuma gidecem ne alemdeler

ç
çok güzel canım inşallah pozitifi gorursun herşey çok güzel gitmiş :)

Meraba canm umutsuz kar tanesi
Dr adetim2.gunü sana göre ilaclara baslar.rapor cikartirsiniz ilac uygun olsun die.anlatirlar size.1800 lük ilac 400 e geldi bize raporla.gunluk karindan igne yapiliyo ve hap vs..ve 2 gune bir yumurta gelisimi takip ediliyo.ben 7 gün igne yaptim ve istenilen gelisme oldu.catlatma ignesi yaptik .2 gün sonra yumurta toplandi.5 gün sonra nakil oldu.3 gundürde bekliyorum. Sizinkide yunurtanizin gelisimine gore günleri degisir.rahat olmak gerekmiş.agrilar oluyo bolbol dinlenin.cabuk geciyo.sonuc bekleme zmaani hiiiic gcmiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…