2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

bende bugunn bir bardak kayisi suyu bir tabak eskili buskulu zeytinyagli salata yarima yakin kavun bir dikim ekmek bir dilim peynir yedim sonra ara olarak kucuk bir kase zerde simdide mis gibi yikandik oglusum uyudu ben de takiliyom :)

Bizimki biberonu kabul etmedi bende sağıp dışarıdaa öyle içirmek istiyordum ama dertliyim ne emzik ne biberon benden başka bir şeyi ağzına sürmüyor hanım.
kaşıkla ver diyeceğim ama o da dışarıda olmaz. biberonu verirken plastiğini sıksan. belki emse orada süt olduğunu anlamıyor

annem dün gidince dün gündüz hiç uyumayan bebişim gündüz molalar hariç yatıyor şükür tabi gece uykusu gb derin değil yanında durup irkilince pışpışlıyorum.
ben de gece yarım ortaboy karpuz yemişimdir. sbh bulgur pilavı kaşıkladım. nescafe he anneme kek yapma şekerli dedim yapmıştı götürdü. 2 dilim bırakmış birini yedim.
mutfağı toparladım.
peynir domates salatalık ve sucuklu yumurta yaptım yarım dilim ekmekle yedim.
poça fln var yemek seçeneğim. he dün akşamı yazmamıştım sanırım. dün sbh az kahvaltı öğlen ekmek arası gb bişi demiştim. akşam az bulgur, haşlama et, et auyundan şehriye çorbası. tabi uykusuzluktan bayılacağım içşn azcık yedim annemi yolculadım uyudum
spor deseniz o yok. bufün çıkıp gezme niyetim var sütte sağdım hazır ettim amahavadan dolayı kararsızım

Bende bu sabah yediklerim
-kepek ekmeginde tost
-1 bardak cay
- iki dilim ekmek nutella
-bi dilim salam ve iki zeytin
Ara ogunumde
- 1 nescafe ve browni
Oglen yemegi yemedim yiyemicem gibi duruyo. Moral bozuklugundan mutfagi bile toparlayamadim

Dun oglen 7 tane marcimek koftesi yedim ben yapamadim tabii komsu yapmis getirdi bi salatalik bi domates ve elma suyu ictim aksamda yogurtlu makarna yedim bskada bsy yemedim.

bende simdilik 1 dilim ekmek biraz peynir ve zeytin yedim ve bi kac dilim karpuz
2 tane minik poaca attim agzima
2 bardak acik şekersiz cay
bol suu bool emzirme arkadaslar.. uyandigindan beri ogluşu 5. emzirmem
1 litreden fazla su ictim
.

Dun oglen 7 tane marcimek koftesi yedim ben yapamadim tabii komsu yapmis getirdi bi salatalik bi domates ve elma suyu ictim aksamda yogurtlu makarna yedim bskada bsy yemedim.
mercimwk kg yapar mı ya. mercimek bulgur fln bol bol ye bulduğunda.
akşam olmuş ben de annemin yaptıklarından yiyeyim
haşlama et bulgur et suyunda şehriye çorba

bende simdilik 1 dilim ekmek biraz peynir ve zeytin yedim ve bi kac dilim karpuz
2 tane minik poaca attim agzima
2 bardak acik şekersiz cay
bol suu bool emzirme arkadaslar.. uyandigindan beri ogluşu 5. emzirmem
1 litreden fazla su ictim
.
ya şu suya bi alışamadım. büyük su bardaklarına koyup bardakları dolaba dizeceğim sanırım

mercimwk kg yapar mı ya. mercimek bulgur fln bol bol ye bulduğunda.
akşam olmuş ben de annemin yaptıklarından yiyeyim
haşlama et bulgur et suyunda şehriye çorba
Ewet sut yapar doyolar, bide ben protein dunde bugunde yemedim. Aksam en iyisietli bsyler yemek ama ne?? Canimin sikintisindan su bile zor ictim simdi sut sagiyorum benim oglan emmemekte kararli

ya şu suya bi alışamadım. büyük su bardaklarına koyup bardakları dolaba dizeceğim sanırım
Canim yanindan ayrirma bi sure sonra agzin kurucak icmek isticeksin. Soguk iciyosan termis gbi bsy warsa ewde ona koy yaninda tasi. Ben simdi sagiyorum su da yanimda. Zayiflamak istedigimde suya alismistim genc kizken 63 kilodaydim sevhilim yani simdi esim ozaman kilo aldin falan dedi bi hirs yaptim 3.5 ayda 15 kilo werdim kendi kendime . Suda emzik gbi agzimdaydi sporla diyetin disinda. Faydadini gordum. Simdi icersek hem sut yapar hem zayflamamiza yardimci olur

bende bugunn bir bardak kayisi suyu bir tabak eskili buskulu zeytinyagli salata yarima yakin kavun bir dikim ekmek bir dilim peynir yedim sonra ara olarak kucuk bir kase zerde simdide mis gibi yikandik oglusum uyudu ben de takiliyom :)
kavun gaz yapar diyorlar ben anca 1 tane yiyorum :/

pazar olması iyi olmuş haftasonu diye yemeğe yüklenmeyiz. sbh aç karnına ve ince kıyafetle tartılalım.
ben yarı çıplak tartılırım hep az çıkayım diye :))

Kızlar oğlum anamı ağlattı sabah 6 dan beri
Eşim gitmeden bi sandviç yapmıştı küçücük onu yedim, 1 bardak meyve suyu ile, öğlen açııım deyince ekmek arası köfte getirdi :) tabi bu arada ben yatak odasından çıkıp yüzümü bile yıkayamamıştım, oğlum sadece 3 er dk uyuyo :/ akşama da misafir var.. Az önce kanguruya taktım durmadı ağladı, süpürge açınca sustu, beraber ev süpürdük, tek kolla canım çıktı akşama domatesle biber kızarttım, peynir karpuz vs :) misafirler için de eşimi gönderip ev yapımı pasta aldırdım, adam da saolsun hepsinden tadımlık koymuş yenge denesin demiş, ben bu gidişle çççooookkkk (!) kilo veririm

benimkide bütün gece ayaktaydi.. hamakta salliyoruz bi babasi bi ben cin gibi bakio uyumuyo..
bizi biraz daha zor gunler beklio galiba canimm :))) uykusuz anneler olarak

Dondurmam gaymak kilo verme çalışmalarıma koca kutu dondurma yiyerek devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…