2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

benimkide bütün gece ayaktaydi.. hamakta salliyoruz bi babasi bi ben cin gibi bakio uyumuyo..
bizi biraz daha zor gunler beklio galiba canimm :))) uykusuz anneler olarak
bende 40 ı çıkınca düzene gircek diye hayal ettim ama nerdeee :) saat 1 e geliyo hala ayağımda sallıyorum, gözler cin gibi bakıyo

Dondurmam gaymak kilo verme çalışmalarıma koca kutu dondurma yiyerek devam ediyorum
. Dondurma kilo aldırmaz kız

ben küçük siselerle iciyorum yanimdan ayirmiyorum zamanla alistim gece bile her emzirmeden once 1 bardak sonra 1 bardak icerim

sıcak suyu midem almıyor ya bulanıyor gb oluyo. ark ın dediği gb termos alamadım daha.

Ewet sut yapar doyolar, bide ben protein dunde bugunde yemedim. Aksam en iyisietli bsyler yemek ama ne?? Canimin sikintisindan su bile zor ictim simdi sut sagiyorum benim oglan emmemekte kararli
emer ya kesin başka derdi var. ya nette stün tadını güzelleştiren fıdalar vardıç. aratacam hala unutuyorum. baksana internetten. hep aynı değil sütümün tadı. gerçekten yediğine göre değişiyordur belki tadı

bnde alışsam. 31 yaşımdayım bi türlü alışamadım.

kanguruda yürüyünce daha çabuk susıyor hatta ben yaulana yaulana yürüyorum varsa gazda çıkıyor.
ses için program kur white noise baby bende kurulu. kangurunun üst cebe koyuyorum sokaktayken ağlıyorsa. uçak moduna da getiriyorum şebwkw kesiliyor.

Dondurmam gaymak kilo verme çalışmalarıma koca kutu dondurma yiyerek devam ediyorum
dondurma her diyet döneminde bile vazgeçilmez tatlım. hiçbişi olmaz dondurmadan.

tatlim mercimek gaz yapar derler ama
kimyonu dayayınca tadı biraz değişse de gazı alıyor sanırım.

bu arada kızlar dün akşam çeşit yemedim iki tas çorba içtim.

bu konunun altında mi yazsam bilemedim ama hepimiz haziran annesiysek acaba herkes bebeğini nasil uyutuyo söyleyebilir mii

karnı tok gazı çıkmışsa uykusu gelince kendisi bayılıyor. tabi dikkat dağıtacak ses hareket yoksa daha kolay dalıyor. yok o bayılmadan nasıl yatıyor diyorsan kerem her seferinde farklı tedaviye sonuç veriyor
bazen otururken dizime yastık koyuyorum hafifçe sağa sola sallayıp ninni uyduruyorum.
aşağı yukarı ayağımı sallayıp titreşimli ana dizi yapıyorum
yanıma büyük yastık koyuyorum belden yukarısını yastığa koyuyorum yastığın alta elleri koyup yukarı aşağı yavaş sallayıp ninni uyduruyorum.
bazen emerken uyuyor.
bazen yüzüstü gögsüme yatırıp gaz çıkarırken uyuyor.
bazen ana kucağına koyup ninni söylerken sallıyorum.
bunları telefondan whitw noise baby uygulamasını açıp yaptığımda da uyuyabiliyor.
bazen ise babasını çağırıp ona devrediyorum
her defasında farklı stilde uyuyor. babası sevip mıncırıyor oynuyor çocuk yorulunca bel yukarısını yastığa koyup ninni uydurup aşağı yukarı sallıyor çol seri uykuya dalıyor.
hipnotize etkisi vs olumsuz şeyler duydum die hızlı sallatmıyorum. sallamıyorum. ayakta hiç sallanmıyor çünkü kafa sağa sola vuruyor anca dizime koyduğumda vb az seviyede sallıyorum. ztn uyıyacağı varsa ninni söyleyip ona bakınca uyuyor.
tabi bebişler çeşit çeşit. kolay yolu var mı dersen yok.
sabrın varsa ilgilenip kendin de yorulacaksın o uyuyacak snn işin olacak onları yapıp tam uykuya dalacaksın çocuk uyanacak

ben günde en az 5 kere tartıldığım için bence farketmez
White noise indirdim ama hiç hoşuna gitmedi galiba susmuyo onlarda

alla alla bende maş. diyim son çare kurtarıcım. şiddetli ağladığında açıyorum bayağı sakinleşiyor

biz şimdilik hamakta uyutuyoruz ama geceleri zor oluyo portatif hamaklarda uyumuyo çingene salincagi kurduk salona gündüzleri rahatiz da gece yatak odasından kalkip salona gel uyut tekrar yatagina koy bidaha uyandi bidaha gel cok zor oluyo uyku egitimi icinde erken .. babasi sagolsun yardim ediyo ama yinede ilk bebegim diye sanirim yorgun hissediyorum surekli. arada bi de kolik sancilarimizi unutmamak lazim tabi :))

su whiye noise tam olarak ne ki ise yarar mi acaba

android uygulaması araba uçak çamaşır makinası vb sesler var. google playden white noise baby die arayabilirsin. benim bebekte çok işe yarıyor ama S skelebeks denemiş onda işe yaramamış

bugün yediklerim
öğlen
sucuk, domates, köypeyniri olan yumurta
ara
nescafe
akşam
annemin yaptığı otlu motlu poça 2 tane (ufaklar)
ara
limonata, az şekerli çay, çilekli mikşek orta boy
akşam
annemin poçadan bitane daha
ara nescafe

yarın sbh kahvaltıya gidiyorum abartmam inş.

kg ları pzt sabahı tartılam ben ya yoksa pazar günü abanırım yemeğe

Sabah en okkalısından bi kahvaltı, öğlen sütlü kahve, yanında 3 büskivi, akşama Allah Kerim :)

oh afiyet olsun

benim de sabah kahvaltı. ekmeksiz tek kg yapıcı şey 3-4 sigara böreği ama yağ çekmemişlerdi
öğlen bi ufak tas tarhana çorbası
akşam azcık bulgur 3-4 yemek kaşığı, bir o kadar da taze fasülye, bi o kdr da salata
çay ile tatlı kurabiye yedim ev yapımı. düşününce onu da yerken çok yememişim. ufak ufak toplardıçbir avuş kdr yemişimdir.
bugün 4-5 bardak çay içmişimdir her seferinde 2 şekerli

gezmelerdeydik ama çocukla zormuş paso emzirme molası.

68.50 kilom kizlad

ben hala pazartesi sabahı tartılma taraftarıyım. gene de yazayım.
başlangıç kilom 70 küsür şimdiki kilom 69.00
bugün abartmasaydım yemeği yarın sabah 68 küsürleri görürdüm hayalindeydim.

Bence beslenme süper, hem nescafe de yok, olcak bu iş olcak

Pofuduk çok sessiz gördüm seni :)) nerelerdesin bacım??
Canım bizim kızda idrar yolu enfeksiyonunun yanında böbrekte büyüme de çıktı hastanelerde uğraşıyoruz da bakıyorum ama yazamıyorum. Annemler de geldi. Kusura bakmayın, çok öptüm. Bende tartılıcam bugün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…