2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

Evet canim onlarda olmasa bunalima girerim cidden. Ailemden yakinlar. En yakin oturan ablamla aramda 2.5 saat war hep yalnizim
Benim komşularım hamileyken getiriyordu da şimdi elleri boş uğruyorlar :))
Bende yalnızım canım, bi tane akrabam bile yok burda, ailem 3-4 saat mesafede :/ okuldaki hocalar hep yaşlı, eşimin arkadaşlarından başka arkadaşım yok, onlarla da 10 günde bir anca çıkar bişeyler içeriz.. Yalnızlık çok zor yaa, iyiki sıpalarımız oldu demi :)

He walla iyi ki war minnoslarimiz. Sen istanbulda misin canim?

Sabah peynir. Zeytin reçel domates salatalık 2 yumurta süt ekmek
Aralarda 2 paket bisküvi, 4 kek, 2 bardak süt, 1 tas hoşaf
Akşam mantarlı makarna( yarım paket), iki baklava

Sütüm azaldı diye dayadım kendimi yemeye :/
Napsam çıksam mı bu gruptan, yediklerimi yazmaya utanır oldum

Bende utandığımdan yazmıyorum canım kal aramızda nereye gidiyorsun :) ihitiyacımız motivasyon. Fakat ben kilo alıyorum maalesef. Hiiiç beğenmiyorum kendimi... Bişeyler yapmalı ama nefsime hakim olamıyorum

bende bu sabah ac karna 67.9 geldim cok sukur 67 i gordum ama daha birsey yemedim oglum kucagimdan inmiyo ana kucavina koyuyorum bagiriyo ya tek su ictim simdi uyutmaya caliyorum temizlikler bulasiklar beni vekliyo artik hep misafirim gelcek hayirli olsuna nasil yapcam oglusumla bilmiyom

Bende utandığımdan yazmıyorum canım kal aramızda nereye gidiyorsun :) ihitiyacımız motivasyon. Fakat ben kilo alıyorum maalesef. Hiiiç beğenmiyorum kendimi... Bişeyler yapmalı ama nefsime hakim olamıyorum
canım benim Canım bişey yemek istemiyo ama sütümün azaldığını eşimde gördükçe sürekli arayıp rapor istiyo ne yedim diye :/ bide zayıflıcam die sütüm hepten kesilirse vicdan azabındn ölürüm

Canım diyet yapmıyoruz ki, sadece dikkatli ve sağlıklı beslenmeliyiz. Veririz öyle yaparsak :) ama tabii sen bilirsin :)

süt yapan şeyler ye semizotumuydu. rezene iç. bol su. yumurta da önemliymiş. ama süt yapan şeyler kg yapmıyor ztn.

Ayy onada insan karsi koyamiyo bende cok yiyodum bi ara ssimdi lera fresca yiyorum ama 2 gune 1 falan

o hangisi hmm. frigola da gzl ama çok kalorilidir diye aldırmıyorum.

bugün ben de yemek konusunda coştum
sbh
3 haşlama yumurta
3 kaşık yoğurt

ara
1 nescafe
1 cappucino

akşam
yarım dondurulmuş hazır pizza
az patates kızartması
karpuz
uludağ şekersiz limonata (gazsız)

ketçap mayonez kullanmadım

artık bu akşam anca bitki çayı ve nescafe içerim.

Sabah 2 yumurta peynir zeytin reçel domates salatalık elma çayı
Ara hoşaf , cips ( bi sağlıklı bi zararlı :))
İkindi kuskus makrna, yoğurt, meyvesuyu
Ara topkek
Akşam popeyes ) ama 3 saat kadar dolandım avm de, eridi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…