2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cok guzel canım gule gule kullansın oglusun,ınsanın moralı duzelıyor boyle cıcıler gorunce
Evet canım gerçekten moralim düzeliyor benimde. Bide ben ilk oğlumda 27 haftalıkken kalkma yasağımdan dolayı hiç istediğim şeyleri alamamıştım hamileyken. Şimdi ilkmiş gibi heyecanlıyım.

Ben 8 aylik. 2200 kilo dogmus biriyim. Riskli gebelik grubungaymisim. 15 dakikada dogmusum. Suan 173cm boyunda hamilelik oncesi 55 kilo bir hatundum. Her dogumun kendi hikayesi var. Bosuna stres yapmaya gerek yok. Herseyimiz Allah a emanet

günaydın anneler nasılsınız
2 gündür grip oldum normalde cok hareketli olan bebişim 2gündür nerdeyse hi,ç hareket etmiyor cok az sizce neden
korkmaya başladım
Geçmiş olsun canım aynen ben de grip oldum ya bebişimin hereketlerini geç hissetmiştim zaten. bikaç gündür de iyice azaldı emin olamıyorum bile bebiş mi diye. korkuyorum öksürürken falan bi zararı olur diye. Bebişlerimiz iyidir ama ya biz hissedemiyoruz bence pozisyondan dolayı. Hemen kötü düşünmeyelim. Bir an önce iyileşiriz inşallah canım.

Canim anakucagini kaca aldin acaba

Güle güle sağlıkla kullanın canım çok güzeller :)

Ne b

Ne bekliyorrdunuz acaba. Tabiki kilo alacagim. Kilo almayan gebemi olurmus. Tabi sen bu tarz benimdeki bedeni ve kafasi sifir olanlari izlerken Allah in kurallarini unutmussun demek uzereyim. Diyorum. dedim gitti.

Kizlar bugun 100 luk seker yuklememi yaptirdim hala hastanedeyim resmen mahvetti beni ins hic birinizde seker cikmazda 100 luk yaptirmazsiniz.hem mide bulantisi hemde 1 gun icinde 4. Kez kan vermek bide ac karnina perisan etti resmen.dua edin cikmasin seker 50 likte 157 cikmisti bakalim 3 gibi ogreniriz,artik sonuclari

ins daha cikmaz canim yaa dualarim seninle.

İnşallah çıkmaz, güzel sonuçlarla dönersin canım.

Cok sagolun.arkadaslar bide ben 50 lik yuklettigimde bilmiyodum yuklemeden sonra hareketsiz oturmam gerektigini.aklinizda bulunsun sekeri ictikten sonra biyerde oturup ayaklarinizi uzatin hareket etmeyin fazla oda yuksek cikartiyomus sekeri.

Ohh hayırlı olsun cicileriniz,güle güle kullanın hepsini. Sağlıkla eskitin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…