2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın anneler nasılsınız
2 gündür grip oldum normalde cok hareketli olan bebişim 2gündür nerdeyse hi,ç hareket etmiyor cok az sizce neden
korkmaya başladım

Ne yazıkki düşünmüyorlar canım. Zaten takmamaya çalışıyorum, ama insanın morali bozuluyor işte. İnşallah dediğin gibi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Günaydin hanimlarrr

hih ayyyynisinin tipkisi! Bu hesabi bende yapiyorum :) su an soranlara 8 gün kaldi 6 ayin bitmesine diyorum :)
yoksa anlamicak kimse hele bazilari hafta hesabi nedir bilmiyorlar bile
25 subatta 3 ayimiz kaliyor Allahin izniyle

Hamd olsun kesinlikle yok !
Rabbim her dileyene nasip etsin insallah

Bos konusanlarla üzmeyin kendinizi kizlar, bazi insanlar gerçekten cahil, karsimizdakini üzer miyiz kirar miyiz demiyorlar? Degmez ki bu tür kendini bilmez dengesizlerin lafina üzülmeye..

Eve
Hoşgeldin canım. Ben de 7-8 kilo aldım merak etme yalnız değilsin Bebişler iyi olsun da veririz inşallah o kiloları.
evet orasi oyle zaten dusuk tehlikem oldu basta cok yattim herkes cinsiyet merakindayken ben ins yasar bisey olmaz die dualar ediyodum su andada cok takmiyorum aslinda ama yinede uzuluyorum..aslinda kiloku durmuyorum 10 kilo almis olmama ragmen ama zayiftimya herkes kilo almissin diyip durdukca sinir oluyorum

günaydın anneler nasılsınız
2 gündür grip oldum normalde cok hareketli olan bebişim 2gündür nerdeyse hi,ç hareket etmiyor cok az sizce neden
korkmaya başladım
Hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsumdur bu haftalar her hareketi hissedilmez endiselenme bence

bosver sen onlarii

amin insallah canım benim uzme sen kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…