2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
6. Aya girdigimi vee 3 ay kaldigini zannediyordum :/

6.aya girdiğinde daha 6 ayı bitirmemiş oluyorsun canım, yani 6.aya girdim demek 6 aylık hamileyim demek değil,
6. ayı tamamlaman lazım ki bitmiş olsun, 22.haftandasın 6.aya girdin ama 25.haftan bittiğinde 6.ayı bitirmiş olacaksın.

Ohhh be sonunda sunu dogru duzgun anliycam dilde anlatan oldu tsk ederimm :))

Aynı durumu yaşıyorum canım, altıma giyecek bişey bulamıyorum, üstümü idare ediyorum büyük beden alarak.
Lcw, defacto falan girip boş çıkıyorum aynı tarz seyleri dönderip duruyorlar çünkü.

ben de kırmızısını sipariş etmiştim canım, benim de az önce geldi, kurduk, çok güzel.
sağlıkla kullanalım insallah.

Canım zaten eşimi bekliyorum, doktoruma gidicem. Çünkü gece kabuslar gördüm, huzursuzdum, bide yattıktan sonra bışak saplanması tarzda ağrılar oldu 4-5 kere üst üste.
Bebeğimin hareketinide dün çok az hissettim bugün de aynı.
inşallah güzel haberle dönerim çok korkuyorum dua edin nolur

günaydın anneler nasılsınız
2 gündür grip oldum normalde cok hareketli olan bebişim 2gündür nerdeyse hi,ç hareket etmiyor cok az sizce neden
korkmaya başladım

ahh canım aynı dertten yakınıyoruz seninle.
4 gün boyunca bebeğimin hareketleri çok netti kıpır kıpırdı ama dün yok denecek kadar azdı, korktum epey kabus falan gördüm gece düşün.
Sabahtan beride bi iki kere anca hissettim oda çok güçsüz sekilde. Birazda ağrım oldu gece.
O yüzden ben birazdan doktoruma gidip bi görüncem.

Ama normalmiş bu durumlar bu haftalarda bi hissedip bi hissetmemek ama gel de bunu kendimize anlatalım dimi...

Rahim buyudugu icin kasilmalar normal ayrica bu haftalar her hareketi hissedilmiyor gecen oglumu gormeye gttm ultsnda kipir kipirdi ama bn hsstmyrdum doktora sordum henuz her hareketini hissetmezsin dedi boşuna evham yapmissin sanki :)

kanda lökosite bakıyorlar cnm tam kan sayımı için verdiysen ona da bakmışlardır.

meraK etme cnm bişi çıkmıcak güzel haberlerini bekliyorum

bende aynı durumdayım canım baya kötüyüm eşimi bekliyorum doktora gitcem.dün gece 15dk boyunca adet sancısından beter kramplarım oldu bıçak saplanması gibi sanki doğuruyuorum dedim kitlendi tüm vucudum bi ara okadar korktumki.normal mi bilmiyorum ama moralim çok bozuk.inşallah güzel haberlerle döneriz

kıyafetleri lcw'dan aldım kızlar. fiyat uygun.
çok güzel değiller ama olsun idare edeceğiz artık :)
bende lcw nın internet sitesınden aldım . taytlar olsun üstler eşofman falan tahmınımden ii geldi. elbiseler falanda güzel.
fiyatlarda uygun memnunum. 3 gunde gönderdiler adrese

Güzel haberlerini bekliyorum canım, dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…