- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.001
2000. sayfamız vuuuu :)) 3000 lerede bebekler gelmış olur mu ki :)
2000. sayfamız vuuuu :)) 3000 lerede bebekler gelmış olur mu ki :)
1000inci sayfamizda 20 aralikta yazismisiz, yani 2 ayda 1000 sayfa yazisiyoruz yaklasik olarak buda demekki 17 nisan civarinda oluruz 3000lereayyy çabuk gelsin o zaman
Ozaman 4000lerde benim bebek anca gelmis olcak1000inci sayfamizda 20 aralikta yazismisiz, yani 2 ayda 1000 sayfa yazisiyoruz yaklasik olarak buda demekki 17 nisan civarinda oluruz 3000lereayyy çabuk gelsin o zaman
evet tam cafcaflı zamanlarımız olur ağırlaşmış oluruz bol endişeli bol heyecanlı atraksyonlu günlerimizi yaşıyor oluruz :))
Ozaman 4000lerde benim bebek anca gelmis olcak
a.s canim hg :))merhaba güzel anneler karlı bir istanbul gününden herkese slm yarın bebeğimi göreceğim :))
Yolu yarilayan sensin benim daha varrevet canim insallah :)
hahah insallah canim ama ozamana kalmaz bile, mayis sonuna dogru haziranda sakinlesir buralar 4000 olmadan dogururuz insallahyolu yarilamisiz ha gayret kizlar
Kadın bı de benı tanımyor esımın tanıdıgı bana ıyılık yapıyormus gıbı konustu bı de,esıme soyluyor esınızı fazla cıkarmayın gezdırmeyın evde dıkkat etsın kendıne dıye,benım yasadıklarımı bılmıyor bı de hamılelıgın basından bılse kım bılır neler soyler.gunaydın kızlar gecen gun bir arkadasım doğum yaptı onun erken doğum riski vardı 30.haftada açılması oldu doktor zorla dogumu durdurmuştu ama 5 hafta sonra yani 35.haftasında yine acılması olmuş mecbur doguma almışlar 7 cm acılması olmuş 40dakika sancı çektim normal doğumla doğurdum hiç bişey anlamadım çok kolay gecti diyor bebekte sağlıklı cok sukur. erken doğum riskiniz var die korkmayın saglıklı gelsinlerde gerisine katlanırız :)))
canım bende zayıfken hamile kaldım kilom olması gerekenin baya altındaydı şuan normal bi insana dondum aldığım kilolarla yaşıtlarıma yetiştimdoğum sonrasını hiç dert etmiyorum cunku ben hiç hamilelik kilolarım kaldı veremedim diyen birini duymadım inan geldikleri gibi bi anda gidiyorlar :)))
canım o kadına "çok saol verdiğin bilgiler için içim rahatladı canım" deyip suratının ortasına bi tane çaksaydın canım ne guzel gelir burda anlatırdın bizde gülerdik o kadında bi daha patavazsızlık yapmamayı öğrenirdibize gebelik eğitiminde kimsenin doğum hikayesini sorgulamayın hatta anlatırsalar dinlemeyin dinlemek istemediğinizi söyleyin demişlerdi cunku yuzyıllardır hiç bir kadının doğumu başka kadınla aynı geçmemiş herkesinki farklıymış kendine özelmiş sakın seninkininde öle olacağını düşünme inan çok daha guzel gecicek emin ol
kendini başkalrıyla karşılaştırma her hamilelik kendine özeldir canım.ben ilk gebeliğimde son iki gün doğum sancısı çektim ve son güne kadar da hep hareket halindeydim çarşı pazar geziyorudm..sana söyleyen kadın beslenmeyi bilemmiş bol şekerli bol karbonhidrat yersen bebek kilo almaz zaten..protein ve kalsiyum almaya bak.suyunu falan da düşünmegunaydın kızlar bebişler nasıl .Dun bı tanıdıgı gordum yenı dogum yapmıstı ,baya korkuttu benı bunlar ıyı gunlerın gezıyorsun falan.Son aylarda suyuna falan cok dıkkat et falan fılan dedı.Bı de o da benım gıbı ılk aylarını yatarak gecırmıs ,ne kadar ıyı beslendımse yıne de bebegım 2.200 cıvarında oldu cok zayıftı dogunca dedı.Korktum valla akıntım da fazla gıbı gıdıp gıdıp duruyorum dunden lavobaya akıntı mı sumu dıye
ınsallah canım kadın o kadar korkuttu kı benı ben de gıdıp bı baktırcam ,enfeksıon varmı yokmu.Hamıle olmadan baktırmıstım sonrasında doktor ıstemedı.3 kez ıdrar yolu enfeksyona baktırdım bı sey yoktu,baska hangı enfeksyona bakılıyor ?Valla ıcıme kurt saldı bu kadınbazı art niyetli insanlar başlarına gelen kötü tecrübeleri herkes yaşasın istiyor benım etrafımda da var bu tip insanlardan. hep kötü örnekler veriyorlar bende aynen senın gibi telaş yapıyrum. yanı içimizi ferahlatsalar güzel örnekler verip rahatlatsalar ne olur diymi. ama biz burda kendimize yetiyoruz iiki varız :) bişi olmıcak cnm herkesin durumu kendine özel , biz bu gunlere geldık bundan sonrası da çok ii geçecek hem su azalması öyle durduk yere olan bişi diil. ben durmadan enfeksyon varmı yanı sarı akıntı yada değişik akıntım varmı diye bakıyor her wc de. enfeksyon keseyı deler yada rahım açılması. sen içini ferah tut biz normal zamanda tobik bebişler doğurucaz :)
idrar tahililinde herşey çıkıyor zaten enfeksiyon varsa söylerlerdi benim ilk tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullan dedi verdiği ilaçları kullanmadım bol bol su içtim,ev yapımı yoğurt yedim bir ay sonraki tahlillerim tertemiz çıktı. bol su iç çoğu şeye deva:)ınsallah canım kadın o kadar korkuttu kı benı ben de gıdıp bı baktırcam ,enfeksıon varmı yokmu.Hamıle olmadan baktırmıstım sonrasında doktor ıstemedı.3 kez ıdrar yolu enfeksyona baktırdım bı sey yoktu,baska hangı enfeksyona bakılıyor ?Valla ıcıme kurt saldı bu kadın
Vajinal kültür ver cnm, idrar ver, birde kana bakılsın. bu 3 üne baktırıyorum her ay bende. için rahat eder hemınsallah canım kadın o kadar korkuttu kı benı ben de gıdıp bı baktırcam ,enfeksıon varmı yokmu.Hamıle olmadan baktırmıstım sonrasında doktor ıstemedı.3 kez ıdrar yolu enfeksyona baktırdım bı sey yoktu,baska hangı enfeksyona bakılıyor ?Valla ıcıme kurt saldı bu kadın
yogurtumu bıle kendım yapıyorum kac zamandır suyunu da ıcıyorum kendı yaptıgımın suyunu ıcdıkten sonra daha ıyı cıktı test sonucum.1-2 lokosıt dısında bı sey yok.Smear testı vereyım bı ara ıcıme kurt dustu bı kereidrar tahililinde herşey çıkıyor zaten enfeksiyon varsa söylerlerdi benim ilk tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullan dedi verdiği ilaçları kullanmadım bol bol su içtim,ev yapımı yoğurt yedim bir ay sonraki tahlillerim tertemiz çıktı. bol su iç çoğu şeye deva:)
evt hamılelıkten once vermıstım smear testı sonra doktor ıstemedı yenı oldugu ıcın,ıdrarı 3 kere verdım bı sey yok sukur.Kanda neye bakıyorlar kı gecenlerde saglık merkezınde verdım kan baktılarmı bılmıyorumVajinal kültür ver cnm, idrar ver, birde kana bakılsın. bu 3 üne baktırıyorum her ay bende. için rahat eder hem
Günaydın canım.Aşıya gidiyormuşsun,bizde dün olduk ilk dozu biraz kol ağrısı var ama iyiyim çok şükür.İnşallah ağrısız sızısız atlat bunu daGünaydııınlaarrr bizden sizee :)
nasılsınız bakalım tatlı annişleer :)
Cok guzeller gule gule kullanin insallah :)Eki Görüntüle 1419601 Eki Görüntüle 1419602
Kızlar moralim düzeldi, e bebekten aldıklarımın kargosu geldi anakucağını kurduk hemen. Çok cici iyki almışım. Deterjanımız, leke çıkarıcımızda geldi. Bide termosu sitesinde çok beğenmiştim o da çok hoşuma gitti, hem şık hem çantamıza sığabilecek gibi. Çok mutlu oldum oğluşum zamanında, sağlıklıca gelir ve kullanırız keyifle inşallah. Haziran çabuk gel artık.
cok guzel canım gule gule kullansın oglusun,ınsanın moralı duzelıyor boyle cıcıler gorunceEki Görüntüle 1419601 Eki Görüntüle 1419602
Kızlar moralim düzeldi, e bebekten aldıklarımın kargosu geldi anakucağını kurduk hemen. Çok cici iyki almışım. Deterjanımız, leke çıkarıcımızda geldi. Bide termosu sitesinde çok beğenmiştim o da çok hoşuma gitti, hem şık hem çantamıza sığabilecek gibi. Çok mutlu oldum oğluşum zamanında, sağlıklıca gelir ve kullanırız keyifle inşallah. Haziran çabuk gel artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?