2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
1000inci sayfamizda 20 aralikta yazismisiz, yani 2 ayda 1000 sayfa yazisiyoruz yaklasik olarak buda demekki 17 nisan civarinda oluruz 3000lere ayyy çabuk gelsin o zaman

evet tam cafcaflı zamanlarımız olur ağırlaşmış oluruz bol endişeli bol heyecanlı atraksyonlu günlerimizi yaşıyor oluruz :))

evet tam cafcaflı zamanlarımız olur ağırlaşmış oluruz bol endişeli bol heyecanlı atraksyonlu günlerimizi yaşıyor oluruz :))

evet canim insallah :)
Ozaman 4000lerde benim bebek anca gelmis olcak

hahah insallah canim ama ozamana kalmaz bile, mayis sonuna dogru haziranda sakinlesir buralar 4000 olmadan dogururuz insallah yolu yarilamisiz ha gayret kizlar

merhaba güzel anneler karlı bir istanbul gününden herkese slm yarın bebeğimi göreceğim :))

Kadın bı de benı tanımyor esımın tanıdıgı bana ıyılık yapıyormus gıbı konustu bı de,esıme soyluyor esınızı fazla cıkarmayın gezdırmeyın evde dıkkat etsın kendıne dıye,benım yasadıklarımı bılmıyor bı de hamılelıgın basından bılse kım bılır neler soyler.

kendini başkalrıyla karşılaştırma her hamilelik kendine özeldir canım.ben ilk gebeliğimde son iki gün doğum sancısı çektim ve son güne kadar da hep hareket halindeydim çarşı pazar geziyorudm..sana söyleyen kadın beslenmeyi bilemmiş bol şekerli bol karbonhidrat yersen bebek kilo almaz zaten..protein ve kalsiyum almaya bak.suyunu falan da düşünme

ınsallah canım kadın o kadar korkuttu kı benı ben de gıdıp bı baktırcam ,enfeksıon varmı yokmu.Hamıle olmadan baktırmıstım sonrasında doktor ıstemedı.3 kez ıdrar yolu enfeksyona baktırdım bı sey yoktu,baska hangı enfeksyona bakılıyor ?Valla ıcıme kurt saldı bu kadın

idrar tahililinde herşey çıkıyor zaten enfeksiyon varsa söylerlerdi benim ilk tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullan dedi verdiği ilaçları kullanmadım bol bol su içtim,ev yapımı yoğurt yedim bir ay sonraki tahlillerim tertemiz çıktı. bol su iç çoğu şeye deva:)

Vajinal kültür ver cnm, idrar ver, birde kana bakılsın. bu 3 üne baktırıyorum her ay bende. için rahat eder hem

yogurtumu bıle kendım yapıyorum kac zamandır suyunu da ıcıyorum kendı yaptıgımın suyunu ıcdıkten sonra daha ıyı cıktı test sonucum.1-2 lokosıt dısında bı sey yok.Smear testı vereyım bı ara ıcıme kurt dustu bı kere

Vajinal kültür ver cnm, idrar ver, birde kana bakılsın. bu 3 üne baktırıyorum her ay bende. için rahat eder hem
evt hamılelıkten once vermıstım smear testı sonra doktor ıstemedı yenı oldugu ıcın,ıdrarı 3 kere verdım bı sey yok sukur.Kanda neye bakıyorlar kı gecenlerde saglık merkezınde verdım kan baktılarmı bılmıyorum

Kızlar, moralimizi bozanlardan uzak duralım, gerekli cevabı verelim onlara!
Biz ne hissedersek bebeklerimiz de onu hissediyorlar.
Bebekler doğunca her şey çok kolay olacak demiyoruz biz, elbette hayattaki her şey gibi zorlukları da var, ama güzellikleri de var. Dinleyemelim moralimizi bozanları
Haziranda bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelecek insallah.
Gönlümüzden geçen hazırlıkları yapalım, huzurla bebeklerimizi bekleyelim.

Kızlar moralim düzeldi, e bebekten aldıklarımın kargosu geldi anakucağını kurduk hemen. Çok cici iyki almışım. Deterjanımız, leke çıkarıcımızda geldi. Bide termosu sitesinde çok beğenmiştim o da çok hoşuma gitti, hem şık hem çantamıza sığabilecek gibi. Çok mutlu oldum oğluşum zamanında, sağlıklıca gelir ve kullanırız keyifle inşallah. Haziran çabuk gel artık.

Cok guzeller gule gule kullanin insallah :)

cok guzel canım gule gule kullansın oglusun,ınsanın moralı duzelıyor boyle cıcıler gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…