2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dün gebelik sitesinde okudum bu dönemlerde normalmiş canım korkma.

Gör bak yarın çok sağlıklıdır annesi.

Benim kontrolüm de 3 martta.

Daha çok var.
benim henuz bi doktorum yok canim.isterse ozele canim.isterse devlete gidiyorum kafama gore gidiyorum sureklii. Devlettekine gttm gecen ay dogurana kadar daha gelmene gerek yok dedi bana sastim kaldm valla :/

Benim rahmimde perde var hem de rahmim kalp şeklinde en başından beri düşük ve erken doğum riskin var dedi. %60-70 düşer ya da erken doğum olur dedi. Progestan ve prolutonu en başından beri kullanıyorum zaten
Gttim dkra fakulteye git bi bakalim dedi. Ordada cok fazla olmadiigi icin normal onlar dedi. Bugun daha hic olmadi dunde 1 defa oldu o kadar. Sadece erken dogum tehliken olur rahmnden dolay ded ama suan hersey yolunda masallah

benim henuz bi doktorum yok canim.isterse ozele canim.isterse devlete gidiyorum kafama gore gidiyorum sureklii. Devlettekine gttm gecen ay dogurana kadar daha gelmene gerek yok dedi bana sastim kaldm valla :/

Doğumu hangisinde yapacaksın?

Ben dişçimi ve kadın doğumcumu değiştiremiyorum maalesef.

Bir dilci için zor bir hesapmis evet. Benim 3 ay 18 günüm var ozaman daha 6 ay bitmemiş hep 6 aylık diyordum :)
bende ole sanıyordum canım sonra kalan ayımı hesaplarken aklım karıştı sil baştan hesapladım hamileliğimi sonra bu mantığı buldum
Ay canim ne guzel hesaplar yapiyosun sen oyleeeee
saol canım oysaki sayısalım oldum olası zayıftır annelik duygularımız yaratıcılığımızı geliştiriyor sanırım :)))
tabikidee yook :))
aynen canımm :)))
aynen canım en kötü ihtimalle kalan ayımızı sölesek ordan bile anlarlar yoksa hafta bazında hesaplamayı sadece bizler anlayabiliyoruz birde doktorlarımız sorduklarında kullanıyoruz :)))

bencede kendini bilmezler yuzunden hiç kendimizi üzmeye değmez :)))

canım işte dengesiz diyoruz böylelerine. eskiden insanlar hamileler üzülmesin die daha hassas davranırlardı şimdi insanlık ölmüş resmen yerini kıskançlıklar almış :)))

Ayyy ne güzel 5 gün sonra 99 günün kalmış olacak. :)

Dogru soyluyorsun ama ulk gebeligim ya meraklaniyorum heves ediyorum koca koca gobeklere :)) neyin hevesiysee

heves var hepimizdede :) baslarda bende koca göbekli olup toplu tasimada yer versinler diye istiyodum hep, simdi bazilari anliyo bazilari anlamiyo henüz zamani degil galiba

İyiyim tatlı kedi sen nasılsın canım.

iyidir canim nolsun tupperware katologuna dalmistim kullanisli biseyler bulabilir miyim diye bakiyordum internetten :)

Sen 26 hafta bende 25 hafta olmuşuz bugün.

Mart ayının ilk günü ikili rakamlara düşeceğiz inş.

evettt tamda bende onu gördüm demin aramizda tam bi hafta varmis ayni gün degisiyoruz
Insallah az kaldi ikili rakamlara..

galibaa

Dün gebelik sitesinde okudum bu dönemlerde normalmiş canım korkma.

Gör bak yarın çok sağlıklıdır annesi.

Benim kontrolüm de 3 martta.

Daha çok var.
İnsallah canim insan ister istemez telas yapiyo burda bikac kisi daha yazmisti normaldir heralde.

Evet tam 1 hafta var aramız.

senden 7 gün sonra da ben düşeceğim 99 lara. :)

Bizim kizimla randevumuzda persembe günü Allahin izniyle..
Yine heyecanla bekliyorum..
Insallah hersey yolundadir

Devletteki doğurana kadar gelme demiş ya şaşırdım da ondan sordum.

Benim doktorum da son dönemde 15 günde bir çağırıyor.

Bizim kizimla randevumuzda persembe günü Allahin izniyle..
Yine heyecanla bekliyorum..
Insallah hersey yolundadir

İnş. canım benimde 3 mart salı günü.

Sonrada 3 nisanda giderim diğerlerini bilemiyorum Allah o günleri gösterirse 15 günde bir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…