- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.081
iyi oda napsın 15 dkdır tekmeleyip duruyor bisiler yapiyor icerdee :))Valla bu ablası gibi olmayacak biraz yaramaz olacak herhelde.
senin pıtırcık nasıl?
benim henuz bi doktorum yok canim.isterse ozele canim.isterse devlete gidiyorum kafama gore gidiyorum sureklii. Devlettekine gttm gecen ay dogurana kadar daha gelmene gerek yok dedi bana sastim kaldm valla :/Dün gebelik sitesinde okudum bu dönemlerde normalmiş canım korkma.
Gör bak yarın çok sağlıklıdır annesi.
Benim kontrolüm de 3 martta.
Daha çok var.
Gttim dkra fakulteye git bi bakalim dedi. Ordada cok fazla olmadiigi icin normal onlar dedi. Bugun daha hic olmadi dunde 1 defa oldu o kadar. Sadece erken dogum tehliken olur rahmnden dolay ded ama suan hersey yolunda masallahBenim rahmimde perde var hem de rahmim kalp şeklindeen başından beri düşük ve erken doğum riskin var dedi. %60-70 düşer ya da erken doğum olur dedi. Progestan ve prolutonu en başından beri kullanıyorum zaten
iyi oda napsın 15 dkdır tekmeleyip duruyor bisiler yapiyor icerdee :))
iyidir annesi iyidir melegin merak etmee :))
Güle güle kullanın canım.
Az kalmış kızına kavuşmana.
benim henuz bi doktorum yok canim.isterse ozele canim.isterse devlete gidiyorum kafama gore gidiyorum sureklii. Devlettekine gttm gecen ay dogurana kadar daha gelmene gerek yok dedi bana sastim kaldm valla :/
Devletye yapmayi dusunuyorum canimDoğumu hangisinde yapacaksın?
Ben dişçimi ve kadın doğumcumu değiştiremiyorum maalesef.
bende ole sanıyordum canım sonra kalan ayımı hesaplarken aklım karıştı sil baştan hesapladım hamileliğimi sonra bu mantığı buldumBir dilci için zor bir hesapmis evet.Benim 3 ay 18 günüm var ozaman daha 6 ay bitmemiş hep 6 aylık diyordum :)
saol canım oysaki sayısalım oldum olası zayıftır annelik duygularımız yaratıcılığımızı geliştiriyor sanırım :)))Ay canim ne guzel hesaplar yapiyosun sen oyleeeee
aynen canımm :)))tabikidee yook :))
aynen canım en kötü ihtimalle kalan ayımızı sölesek ordan bile anlarlar yoksa hafta bazında hesaplamayı sadece bizler anlayabiliyoruz birde doktorlarımız sorduklarında kullanıyoruz :)))Günaydin hanimlarrr
hih ayyyynisinin tipkisi! Bu hesabi bende yapiyorum :) su an soranlara 8 gün kaldi 6 ayin bitmesine diyorum :)
yoksa anlamicak kimsehele bazilari hafta hesabi nedir bilmiyorlar bile
25 subatta 3 ayimiz kaliyor Allahin izniyle
Hamd olsun kesinlikle yok !
Rabbim her dileyene nasip etsin insallah
Bos konusanlarla üzmeyin kendinizi kizlar, bazi insanlar gerçekten cahil, karsimizdakini üzer miyiz kirar miyiz demiyorlar? Degmez ki bu tür kendini bilmez dengesizlerin lafina üzülmeye..
canım işte dengesiz diyoruz böylelerine. eskiden insanlar hamileler üzülmesin die daha hassas davranırlardı şimdi insanlık ölmüş resmen yerini kıskançlıklar almış :)))Kadın bı de benı tanımyor esımın tanıdıgı bana ıyılık yapıyormus gıbı konustu bı de,esıme soyluyor esınızı fazla cıkarmayın gezdırmeyın evde dıkkat etsın kendıne dıye,benım yasadıklarımı bılmıyor bı de hamılelıgın basından bılse kım bılır neler soyler.
Devletye yapmayi dusunuyorum canim
bende ole sanıyordum canım sonra kalan ayımı hesaplarken aklım karıştı sil baştan hesapladım hamileliğimi sonra bu mantığı buldum
saol canım oysaki sayısalım oldum olası zayıftır annelik duygularımız yaratıcılığımızı geliştiriyor sanırım :)))
aynen canımm :)))
aynen canım en kötü ihtimalle kalan ayımızı sölesek ordan bile anlarlar yoksa hafta bazında hesaplamayı sadece bizler anlayabiliyoruz birde doktorlarımız sorduklarında kullanıyoruz :)))
bencede kendini bilmezler yuzunden hiç kendimizi üzmeye değmez :)))
canım işte dengesiz diyoruz böylelerine. eskiden insanlar hamileler üzülmesin die daha hassas davranırlardı şimdi insanlık ölmüş resmen yerini kıskançlıklar almış :)))
İstanbul canım sen ?Hangi ildesin canım?
Dogru soyluyorsun ama ulk gebeligim ya meraklaniyorum heves ediyorum koca koca gobeklere :)) neyin hevesiysee
İyiyim tatlı kedi sen nasılsın canım.
Sen 26 hafta bende 25 hafta olmuşuz bugün.
Mart ayının ilk günü ikili rakamlara düşeceğiz inş.
galibaaheves var hepimizdede :) baslarda bende koca göbekli olup toplu tasimada yer versinler diye istiyodum hep, simdi bazilari anliyo bazilari anlamiyo henüz zamani degil galiba
iyidir canim nolsun tupperware katologuna dalmistim kullanisli biseyler bulabilir miyim diye bakiyordum internetten :)
evettt tamda bende onu gördüm demin aramizda tam bi hafta varmis ayni gün degisiyoruz
Insallah az kaldi ikili rakamlara..
İnsallah canim insan ister istemez telas yapiyo burda bikac kisi daha yazmisti normaldir heralde.Dün gebelik sitesinde okudum bu dönemlerde normalmiş canım korkma.
Gör bak yarın çok sağlıklıdır annesi.
Benim kontrolüm de 3 martta.
Daha çok var.
Ahhhh ahhhh benim daha çoookkkkk var ikili rakami gormeye :)Ayyy ne güzel 5 gün sonra 99 günün kalmış olacak. :)
heves var hepimizdede :) baslarda bende koca göbekli olup toplu tasimada yer versinler diye istiyodum hep, simdi bazilari anliyo bazilari anlamiyo henüz zamani degil galiba
iyidir canim nolsun tupperware katologuna dalmistim kullanisli biseyler bulabilir miyim diye bakiyordum internetten :)
evettt tamda bende onu gördüm demin aramizda tam bi hafta varmis ayni gün degisiyoruz
Insallah az kaldi ikili rakamlara..
Bizim kizimla randevumuzda persembe günü Allahin izniyle..
Yine heyecanla bekliyorum..
Insallah hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?