- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.101
benim henuz bi doktorum yok canim.isterse ozele canim.isterse devlete gidiyorum kafama gore gidiyorum sureklii. Devlettekine gttm gecen ay dogurana kadar daha gelmene gerek yok dedi bana sastim kaldm valla :/
Evet tam 1 hafta var aramız.
senden 7 gün sonra da ben düşeceğim 99 lara. :)
İnş. canım benimde 3 mart salı günü.
Sonrada 3 nisanda giderim diğerlerini bilemiyorum Allah o günleri gösterirse 15 günde bir herhalde.
Ankaraaaaaaa.
hayırlı olsun canım çok güzel iyi gunlerde kullan :)))Eki Görüntüle 1419601 Eki Görüntüle 1419602
Kızlar moralim düzeldi, e bebekten aldıklarımın kargosu geldi anakucağını kurduk hemen. Çok cici iyki almışım. Deterjanımız, leke çıkarıcımızda geldi. Bide termosu sitesinde çok beğenmiştim o da çok hoşuma gitti, hem şık hem çantamıza sığabilecek gibi. Çok mutlu oldum oğluşum zamanında, sağlıklıca gelir ve kullanırız keyifle inşallah. Haziran çabuk gel artık.
inşallah sonucun iyi çıkar canım gerçi yuksekte cıkarsa korkma ona gore diyet listesi vericek doktorun normale doner zamanla.Kizlar bugun 100 luk seker yuklememi yaptirdim hala hastanedeyim resmen mahvetti beni ins hic birinizde seker cikmazda 100 luk yaptirmazsiniz.hem mide bulantisi hemde 1 gun icinde 4. Kez kan vermek bide ac karnina perisan etti resmen.dua edin cikmasin seker 50 likte 157 cikmisti bakalim 3 gibi ogreniriz,artik sonuclari
evet canım kesinlikle öle aynı şeyleri dizip dizip duruyorlar ben neler hayal etmiştim cici cici kıyafetler felanAynı durumu yaşıyorum canım, altıma giyecek bişey bulamıyorum, üstümü idare ediyorum büyük beden alarak.
Lcw, defacto falan girip boş çıkıyorum aynı tarz seyleri dönderip duruyorlar çünkü.
geçmiş olsun canım arada oluyormuş böyle panik yapma inş iyi haberlerle döneceksin Allahın izniyle...bende aynı durumdayım canım baya kötüyüm eşimi bekliyorum doktora gitcem.dün gece 15dk boyunca adet sancısından beter kramplarım oldu bıçak saplanması gibi sanki doğuruyuorum dedim kitlendi tüm vucudum bi ara okadar korktumki.normal mi bilmiyorum ama moralim çok bozuk.inşallah güzel haberlerle döneriz
bende ordan aldım bi kaç bişey canım hemen geldi ama tayt çok ince gibime geldi birde pantolon yazan ürün eşortman tarzı bişey geldi tekrar mağazasından değiştirdim başka ürün aldım fişimle :))bende lcw nın internet sitesınden aldım . taytlar olsun üstler eşofman falan tahmınımden ii geldi. elbiseler falanda güzel.
fiyatlarda uygun memnunum. 3 gunde gönderdiler adrese
canım gobusun iyi maşallah ama bu sayfa tüm dünya üzerinden herkes tarafından görüntülenebiliyor mağlum ortalık kötü niyetli insanlarla dolu sen yinede fotolarını badi giyip öle çek inan ortalık eskisi gibi iyi niyetli insanlarla dolu değil bütün erkeklerden şüphe ediyorum artık her konuda tedbirli davranıyorum hatta telefonumuzla çektiğimiz daha sonra sildiğimiz fotolarımızı bile özel programla geri yukluyorlarmış o yuzden çekindiğim fotoları bile ona göre çekiyorum sonradan başkasının eline geçer die22 haftalik olduk göbuş hala kucuck neden buyumuyor bu göbüş :))
evettt :) sonrada 3 ayimiz kaliyor resmen
hem çok hem az
Acaba Ankara daki C&A magazasina baktin mi hic. Ben onun bebek urunlerini hep cok sevmisimdir. Eskisehir deki kapandigi icin simdi ogluma birseyler alamiyorum. Bazen yht ye atlayip gideyim diorum ama deger mi sence?
kaç haftadan sonra 2 haftada bi gitmen gerekiyor?
Acaba Ankara daki C&A magazasina baktin mi hic. Ben onun bebek urunlerini hep cok sevmisimdir. Eskisehir deki kapandigi icin simdi ogluma birseyler alamiyorum. Bazen yht ye atlayip gideyim diorum ama deger mi sence?
Canim o kdr da kucuk degil normal bence hem bebegin gelisiminin iyi olmasi onemli olan canim22 haftalik olduk göbuş hala kucuck neden buyumuyor bu göbüş :))
32. haftadan sonra canım. Nst ye falan bağlıyor.
Tansiyon takibi daha önemli ve ciddi yapılıyor.
Siz?
Hmm anladim canim.. iyi bari az kalmis ozaman..
bizde nasil olcak bilmiyorum inan, dogum yapicagim hastaneyi ariyorum randevu almak için açmiyorlar.. daha orayla bile görüsemedim.. hastanede düzenlenen kurslarada yazilmak istiyorum hem ama bi açmadilar telefonumu.. Bu persembe doktoruma soracagim ne yapayim diye.. Isin kötüsü hastane su an bana uzak, tasindiktan sonra yakin olcak o yuzden su an gitme imkanimda yok..
Oh oh kaldirilsin bahar gelsin cok soguk burasi yavruslarimiza kavusmaya az kalsin artik:)))Hafta sonu alışverişe çıktığımda dikkatimi çekti artık yağmurluklar, yazlıklar çıkmaya başlamış.
Kışlıklar yavaş yavaş kaldırılıyormuş.
Hatta kızıma Allah nasip ederse sene için çizme aldım.
İndirime girmişti.
Mağazadaki ilgilenen bayan söyledi, kışlıkların son haftaları dedi.
evet pantolon yazıyor esofmanda. ben alt üst aldım ondan. tayt ıraz ince ama çok rahat beğenerek giyiyorum. içine pentıden aldııg hamle çoraplarından giyiyorum. gomlek aldım üstünmde şuan hatta. baya ucuza geldı idare edicez artık :=)hayırlı olsun canım çok güzel iyi gunlerde kullan :)))
inşallah sonucun iyi çıkar canım gerçi yuksekte cıkarsa korkma ona gore diyet listesi vericek doktorun normale doner zamanla.
evet canım kesinlikle öle aynı şeyleri dizip dizip duruyorlar ben neler hayal etmiştim cici cici kıyafetler felangerçi en çok begendiklerimden badiler aldım havalar düzelsin giyicem bol bol kısmet olursa :))) ama suan kazaklarla bol üstlüklerle idare ediyorum :)))
geçmiş olsun canım arada oluyormuş böyle panik yapma inş iyi haberlerle döneceksin Allahın izniyle...
bende ordan aldım bi kaç bişey canım hemen geldi ama tayt çok ince gibime geldi birde pantolon yazan ürün eşortman tarzı bişey geldi tekrar mağazasından değiştirdim başka ürün aldım fişimle :))
canım gobusun iyi maşallah ama bu sayfa tüm dünya üzerinden herkes tarafından görüntülenebiliyor mağlum ortalık kötü niyetli insanlarla dolu sen yinede fotolarını badi giyip öle çek inan ortalık eskisi gibi iyi niyetli insanlarla dolu değil bütün erkeklerden şüphe ediyorum artık her konuda tedbirli davranıyorum hatta telefonumuzla çektiğimiz daha sonra sildiğimiz fotolarımızı bile özel programla geri yukluyorlarmış o yuzden çekindiğim fotoları bile ona göre çekiyorum sonradan başkasının eline geçer die
Anladım canım. Koskoca hastaneden neden telefonlara bakmazlar ki.
Benim hastanemle evim arası araba ile 5 - 6 dk. Allahtan yakın.
bilmiyorumki numarayi internetten aldim belki benim yanlisim vardir en iyisi doktora sorayim onda vardir..
tasininca bizde yakin olcaz insallah aynen 5-6dk arabayla anca..
bende pek anlayamadimm :))Devletteki doktorun soyledigi ne bicim bir seymis oyle. Gicik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?