2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kar bayağı yağıyor her ne kadar servisle gidip gelse de aklım kızımda.

Cadı kız beresini takmadı saçım bozuluyor diye, sadece atkı ve kabanının şapkasını taktı.

kokos simdiden baslamis saçim bozuluyor demelere
Allaha emanetler hepside, gule gule gitsin gelsinler insallah..

Oh ne güzel şükür veren rabbime olmayan herkese nasip eder inş.

8 yıllık kredi ile almıştık 17 ayımız kaldı Allaha şükür.

Bu kızım bakalım ne kısmetle gelecek. :)

oy masallah ne güzel siz bitirmissiniz ya
saglikli gelsin prenses, mutluluk, huzur getirsin bol bol

Anne olmak boyle birseyy :))

Ah ahh sorma annelik farklı birşey anlatsam destan olur.

Buna kar bile demiyorum ben.

Eşimin hakkari ye gittiği ilk sene neler çektim neler.

Öyle bir kar ömrümde ilk kez gördüm, aralıkta başladı marta kadar yerden kar eksik olmadı.

Evde kızımı bırakacak adam yok, sabanın köründe kalkıp yollara düşerdik, sıcak su torbasını kaynatırdım, kızımı arabaya oturtup sıcak su torbasını kucağına koyardım üşümesin diye, arabadaki karları temizlerken ellerim şişerdi.

Kızımı anneme bırakır ben işe giderdim ama sabahın 7,30 unda yollarda bırak arabayı adam bulmak mucize olurdu, tek bayan sürücü ben olurdum bırak bayanı erkekler bile araba sürmeye cesaret edemezdi ama başka şansımız yoktu.

Kızımı anneme bırakırdım servis annemden alır okula götürür, geri anneme bırakırdı. Daha 3,5 yaşındaydı babası gittiğinde.

Bende kaya kaya gider gelirdim işe.

Eğer araba kaydığında kızım arabada olursa korkar ağlamaya başlardı kaza yapacağız diye. Bir taraftan onu sakinleştirirdim, bir taraftan yola bakardım vs. vs. vs.

Şükür geçti gitti o günler.

Son düzenleme:
kokos simdiden baslamis saçim bozuluyor demelere
Allaha emanetler hepside, gule gule gitsin gelsinler insallah..

oy masallah ne güzel siz bitirmissiniz ya
saglikli gelsin prenses, mutluluk, huzur getirsin bol bol

Sorma kızlar çok süslü, Benim zilli tam bir tayt delisi, ama taytın üstüne mutlaka uzun bir çizmesi olacak zillinin.

izin versen makyajsız gezmeyecek.

Hergün okula giderken elini yüzünü yıkar, dişlerini fırçalar, parfümünü de mutlaka sıkar.

Az kaldı ama yordu bizi valla, ödememiz yüklü ayda 1,700 kredi ödüyoruz. Ama 17 ay kaldı diye sabrediyoruz.

Benden günümü doldururken toplu paramı almıştım, Eşim Allah razı olsun o senin emeklilik ikramiyen gibi dedi benim param ev borcuna da yeter, paran kalsın sende çocuklar için yatırım yap, arsa al dedi.

Şimdi araştırıyoruz ilerideki eğitimleri için iyi bir arsa bakıyoruz.

Babamızın emeklilik ikramiyesi de düğünlerine yeterse biz iki kişilik başladığımız evliliğimize iki yaşlı tontiş olarak torunlarımıza bakarak devam ederiz herhalde. Tabi rabbim ömür verirse.

Ahhh ahhh gecmus cok sukurr oluyoo haytta byle seyler cekiyorsun ama snra rahata eriyorsun hayat.

ins
Allah uzun omurler versin canim :)

Kızlar doktordan geliyoruz kontrol'ümüz vardı bugün Rabbim'e şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş ellerini , ayaklarını , yüzünü falan herseyini detaylı gördüm parmağını ağzına koymuştu çok hareketliydi gitmeden pekmez yemistim sanırım o yüzden .. 21+3 günlük kızım ve boyu 26 cm kilosu 405 gr'mış sizin bebişleriniz bu haftalarda boyu kilosu nasıldı merak ediyorum kızlar yazarsaniz sevinirim

Maşallah yavruna. Güzel haberlerle yüzün gülerek gelmişsin çok sevindim.

22. haftada 27 cm. 417 gramdı canım.

Aynılar hemen hemen.

Amin insallah Rabbim uzun ömürler versinde dilediginiz gibi olur..
Arsa çok iyi fikir.. Allah ödeme kolayligi versin hem çogu gitmis azi kalmis :)
bizimki sittin sene bitmez 25 senelik kredi.. Allah saglik versin ama kira yerine kendi evimiz olcak avantaji o..

Bence desteklemek gerekir canım bende onu düşünüyorum ne yapsam diye. Bi yorgancıda pamuktan alt diktiririm olmadı.

kizlar mrblar bende yeniyim aranizda ins bnde haIran annesi olucam 22 hafta hatta 23 un icindeyim.benmde prs randevum.bakalim.ne.olcak cok.mrk ediyorum

Bildiğim kadarı ile türkiyede o kadar uzun vadeli kredi verilmiyor.

Allah ödeme kolaylığı versin, sizinki tam çocuklar için yatırım gibi olmuş.

Huzurla oturun inş. içinde.

20+6 da kilosu 353 boyu 24 cmdi smdi kactir acaba bende merak ettim hihii :) seninkide gayet nornal canim masallah :))

Teşekkürler canım

Bende magnorm kullanıyorum canım kasılmalarım ve sancım için vermişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…