2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende daha hiç bir şey almadım bu gün kendi kafamdan bir alışveriş listesi yaptım nisanda izne ayrıldığım zaman eminönüye gidip herşeyimi almak istiyorum ama yenidoğan bezi ıslakmendili şampuanını falan alıp bir kenarda dursun istiyorum ama hala kararsızım...

Kızlar birşey soracağım. Bu şeker yüklemesini kendi doktorumuz mu yapıyor? Yoksa devlet hastanesinemi randevu alacağız? Yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.

ben devlet hastanesinden aldım randevuyu. ayrıntılı utrasonu çektirdiğimde doktor istek yaptı sonra kan alma yerinden randevu aldım. başka nasıl randevu alınıyor bilmiyorum. özel doktora gidiyorsanız gittiğiniz hastanede de yaptırabilirsiniz

slm kizlar e bebekte baby jem banyo urunleri indirimde daha once alan var mi?kalitesi nasil?

Canım ben az önce geldim e bebekten
Küvet, kova, maşrapa vs.banyo ürünlerini aldım baby jem marka indirimli
Küveti giderli aldım.
Hepsi gayet kaliteli ve kullanıslı,
İcin rahat olsun alacaksan eger

QUOTE="seyitbebek, post: 39602416, member: 661040"]kızlar ebebekte biberonlara bakıyorum da aventin natural cam biberon var bide avent natural pp li var hangisini önerirsiniz yada aldınız ?[/QUOTE]

Canım ben az önce gidip aldım
Natural cam biberon aldım, gayet iyi duruyor, ordan da önerdiler zaten.

Canım ben az önce geldim e bebekten
Küvet, kova, maşrapa vs.banyo ürünlerini aldım baby jem marka indirimli
Küveti giderli aldım.
Hepsi gayet kaliteli ve kullanıslı,
İcin rahat olsun alacaksan eger
aldim cnm bnde netten sen soyledin daha rahat ettim saol:)

Linke şöyle bir göz gezdirdim de 36. haftadan sonra doğumlar başlamış.

Amanın öyle düşünürsek 10 hafta sonra doğumu beklememiz lazım.
Yaaa yavrum ayni seyi diyorum bende...
Bebekler artik beklemiyorlar...
35 i gorsek sukretcem vallahi...

Ne guzel demi hikayeler :)

bendr alip almamak arasinda kalmistim iyi oldu dedigin

ve ben 8 aylık evliyimbilmiyorum şikayet degil ama güzel olsun herşey istiyorum kendimi eksik hissetmek istemiyorum artık..
ilgilendiğin için Sagol arkadasım..

Park yatağı ne kadara aldın canım heryere baktım 320tl civarı fiyatlar. Yatakta 70-90arası pamuk olanlar
cnm izmirde onur bebe var..hafta sonu indirim yapmışlar...360 dan 275 e düşürmüşler..yatağıyla birlikte 325 e veriyorlardı... bu hafta sonu gidip yatağı da almayı planlıyorum keşke alsaymışım geçen hafta sonu

Benim bulunduğum şehirde de ciciland mağazasında var sadece 350 TL fiyatı sen nerden almıştın uygunsa gelmiş baya bide bunlara göre olan yataklar pamuk oluyor genelde 60 tlydi burda
cnm izmirde onur bebeden aldım..sitesine bak istersen belki vardır..yatağı pamuk değil sünger yarı ortopedik..onu alıp üstüne yün yada pamuk ince bir yatak diktirmeyi planlıyorum...

ve ben 8 aylık evliyimbilmiyorum şikayet degil ama güzel olsun herşey istiyorum kendimi eksik hissetmek istemiyorum artık..
ilgilendiğin için Sagol arkadasım..
Cnm benim bisey takma kafaya nolur...
Ilk oglumda babasi 1 aylikken adkere gitmisti... annemin yaninda kaldik oglumla bi yandan calistim bi yandan bebek baktim askere para yolladim...
Oglum koltuklarin üstünde buyudu...
Hic karyolasi olmadi...
Simdi masaallah ikinci evliligim ve esim ogluma cok guzel bir oda yapti ALLAH ondan razi olsun... gardrobu yatagi calisma masasi pc yeni aldi esim bu kacinci bilgisayar hersey var oglumun... elhamdulillah
Kardes kardes dedi Rabbim onun yuzusuyu hurmetine bir bebek verdi bize bekliyoruz simdi...
Bebisimizin yatagini da kendi yatak odamiza kurucaz...
Bidiga simdilik oda yok
Ama ilk oglumun yatagi olmadigi icin onun zamanindan kalan yatak takimlari nevresimler var onlari cikardik annemle dun...
Hem gozlerimiz doldu ferhatim kullanamadi diye hem sevindik abisinin cicileri tahaya nadip olucakmis diye...
Elhamdulillah ilk oglum simdi koca delikanli masaallah... hicbiseyi de eksik degil...
Paten der alinir pc der alinir cep der alinir... pasa paşa
Canini sıkma bitanem...
Yatak odana sigacak kadar bir besik al yeter...
Ooo ilerde neleri olur ALLAHIN izniyle...
Saglikli olsunda gerisi dert edecek seyler degil...

cnm izmirde onur bebeden aldım..sitesine bak istersen belki vardır..yatağı pamuk değil sünger yarı ortopedik..onu alıp üstüne yün yada pamuk ince bir yatak diktirmeyi planlıyorum...
Oy kiyamam kuzum benim...
Ne tatli duygular demi..

O kadar strese sokmusuz ki kendimizi
Yok boyu yok kilosu yok rahim agzi yok plesanta...
Az kaldi az
Ooo neler yazcaz buraya inşaallah guzel guzel aglayarak okucaz mutlulukla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…