2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

3 tane alt, üst, çapka ve eldivenden oluşan takım var. (cnm bu zıbın takımı değil mi şu yandan çıtçıtları olan )
7-8 tane de tulum var.( hepsini uzun kollu eldivenli şapkalı takım olanlar mı yoksa yarım kollu yazlık ayaksız mı aldın )ay inşallah anlatabildimm

Canim cok bencilce davranmis esinin kardesleri. Yaa ben anlamiyorum bu insanlari. Iki kurus verince tum sorumluluktan kurtulmus goruyorlar kendilerini. Esin niye kabul etmis zamaninda. Kirada olmak boyle emrivakilerden bin kat iyidir. Insallah en kisa zamanda kendinizi toparlar baska bir yere tasinirsijiz canim. Cok uzuldum gercekten sana ve anlayabiliyorum. Herkes kendi duzenini ister.

cam olandan yok canım baktım şimdide. e bebekte ekledim sepetime giderli küvet. köpüklü file .maşrapa ve avent cam natural biberon alıyoruuuumm:)
cok cest vardi ama cok bakmadim cnm.bende banyo malzemelerini tamamladim kizimin ins. kopuk file aldim umarim ii lur daha once gormemistim hic

hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrim

Canım benim bildiğim kadarı ile 24. haftaya kadar çalışırsan ve 24. haftadan sonra işten ayrılırsan doğum parasını hak ediyorsun.

cok cest vardi ama cok bakmadim cnm.bende banyo malzemelerini tamamladim kizimin ins. kopuk file aldim umarim ii lur daha once gormemistim hic
cok satanlar arasındaydı ve güzel yorumlar yapılmış canım bakalım denicez görcez Allah ın izniyle:) şampuanlarını aldınmı ne marka?

Canım benim bebişin kıyafetleri tamam, bir iki tane penye yelek alıcam. Kendi pijama takımlarımıda aldım, emzirme atleti sütyeni anakucağımız tamam. Bebeğimin park yatağı, benim göğüs ucu kremim, göğüs pedim, göğüs koruyucum, bebek bezi, ıslak mendil koliyle civilde sepete attım, Mart ortası sonunda alıcam. Bugün küvetimizi, kovamızı, yenidoğan şampuanımızı, lohusa külodu bide oğluşuma peluş şıkırdak şipariş verdim e bebekten az önce. Bitti sayılır eksiklerim çok şükür. Ha bide bebek arabamız kaldı alınacak.

Hıh sana çapkayı düzeltmeye girdim süre dolmuş.

ŞAPKA***

ben hiç yandan çıtçıtlı kullanmadım canım, alttan çıtçıtlı kullandım. Zıbın tarzı olanları sevmiyorum.

Kızım 7 yaşında ona da hala çıtçıtlı kullanırım beli vs. açılmıyor, çok rahat oluyor. Ben de hamilelik döneminde çıtçıtlamak zor olduğu için bıraktım ama kışın kendim bile çıtçıtlı kullanırım.

Valla canım mayıs sonu haziran başı doğacak Allah nasip ederse bebekler, İlk 1-2 ay kısa kollu giydiremem diye düşünüyorum. Çünkü hem kendilerini ısıtmaları zor oluyormuş, hemde havalar çok ısınmamış oluyor. Onun için hepsi uzun kollu.

Kızım aralık bebeği olmasına rağmen eldiven ilk 1 hafta haricinde kullanmadım, şapkayı da sadece geceleri kullanmıştım.

hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrim

bence 32ci haftaya kadar calış sonra dogum iznine cık ücretli izin 4 ay + 40 güne yakın süt iznini birleştir sonra 2 yıla kadar eğer devlet memuru isen ücretsiz izin alabiliyorsun böylece hem dogum parası vs alırsın hem işini kaybetmezsin

vaayyy süpersin :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin.cok eksiğim var coookkk .. :)

birde şöyle birşey var 32ci haftadan önce istersen 120 güne kadar erken dogum riski nedeniyle heyet raporu alırsan toplamda 8aya yakın ücret alıp izin yaparsın özelde olsan bile iyice araştırın kızlar bu tarz şeyleri

cok satanlar arasındaydı ve güzel yorumlar yapılmış canım bakalım denicez görcez Allah ın izniyle:) şampuanlarını aldınmı ne marka?
yok canm henuz bakim urunlerini almadim sadece arac gerecleri aldim:)
ama mustela ya da sebamed alicam ben sadece biraz daha bekliyrm onlar icin.sen aldin mi peki?

Yanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef
Geçmiş olsun canım. Evet B.çekmecedeyim. O zaman bende oraya gidiyim bakalım bizde sonuç ne çıkacak
)) Valla çok hareket etmiyorlar sanırım yerlerinin dar olmasından dolayı arada bir pıt pıt tekmeliyorlar biri tekme atarsa peşinden öteki atıyor doktor demişti birbirlerini tetiklerler diye :)

Yok cnm.
Bende baktım çok hoşuma gitti mp3 özelliğiyle aliminyum sağlam gövde oluşu koton kumaş kullanılması çok güzel sen yatağıylamı aldın cnm ?
Yoj cnm.Yatakta da kampanya yapmışlar 50 tl idi. Araştırma yapayim diye almadım. Alsaydim iyiymiş.

hayırlı olsun cnm güle güle kullan hem sen hem oğluşun:)

anladım cnm çok sağol bişeler oluştu kafamda yavaş yavaş ikili takım kullanışlı oluyo mu ilk zamanlar alt üst takım yani

bende tetanoz olmam gerkmiş sağlık ocağından aradılar yaptırmasam bişe olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…