- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.721
Selam canım, güzel günlerde kullanın hastane çıkışınızı.
Ben 1 tane 11 li hastane çıkışı aldım.
Kızımdan kalma da 2 tane 10 lu hastane çıkışı takımı var.
3 tane alt, üst, çapka ve eldivenden oluşan takım var.
7-8 tane de tulum var.
Tabi çıt çıtlı badileri vs. saymıyorum.
İlk 2-3 ayda bunlar yetiyor da artıyor bile.
İlk kızımdan biliyorum.
Diğer dönemler içinde tulum, Alt, üst, badi vs. gibi kıyafetler alabilirsin.
tamam canım verdim siparişleri :) bakalım hayırlısı olsun inşallaahh :)Bence cam biberon düşün canım. Uzun süreli kullanım açısından ve hijyen açısından.
Canim cok bencilce davranmis esinin kardesleri. Yaa ben anlamiyorum bu insanlari. Iki kurus verince tum sorumluluktan kurtulmus goruyorlar kendilerini. Esin niye kabul etmis zamaninda. Kirada olmak boyle emrivakilerden bin kat iyidir. Insallah en kisa zamanda kendinizi toparlar baska bir yere tasinirsijiz canim. Cok uzuldum gercekten sana ve anlayabiliyorum. Herkes kendi duzenini ister.aminn..var ve hepsi yakınlar ama eşim en küçük oldugu için evlenmeden öyle kararlaştırılmış..ev eşimin ama abileri annemize de bakar diye yardımcı olmuşlar maddi olarak o yüzden kimse oralı degil..üstüne bide gelip burda kalmaya çalışıyolar deli oluyorum..şu aşamada kiraya çıkamam bir sürü sebepten dolayı..kayınvalidem bakmayacak ben kendim bakıcam inş çocuguma..onun eşyaları dediğim baza dolap zaten onları koyacak yer yok maalesef..böyle saçma bi durumun içindeyim işte..
cok cest vardi ama cok bakmadim cnm.bende banyo malzemelerini tamamladim kizimin ins. kopuk file aldim umarim ii lur daha once gormemistim hiccam olandan yok canım baktım şimdide. e bebekte ekledim sepetime giderli küvet. köpüklü file .maşrapa ve avent cam natural biberon alıyoruuuumm:)
hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrim
cok satanlar arasındaydı ve güzel yorumlar yapılmış canım bakalım denicez görcez Allah ın izniyle:) şampuanlarını aldınmı ne marka?cok cest vardi ama cok bakmadim cnm.bende banyo malzemelerini tamamladim kizimin ins. kopuk file aldim umarim ii lur daha once gormemistim hic
Canım benim bebişin kıyafetleri tamam, bir iki tane penye yelek alıcam. Kendi pijama takımlarımıda aldım, emzirme atleti sütyeni anakucağımız tamam. Bebeğimin park yatağı, benim göğüs ucu kremim, göğüs pedim, göğüs koruyucum, bebek bezi, ıslak mendil koliyle civilde sepete attım, Mart ortası sonunda alıcam. Bugün küvetimizi, kovamızı, yenidoğan şampuanımızı, lohusa külodu bide oğluşuma peluş şıkırdak şipariş verdim e bebekten az önce. Bitti sayılır eksiklerim çok şükür. Ha bide bebek arabamız kaldı alınacak.kızlar çok fena grip oldum boğazım ağrıyo aff nasıl geçecek ya bu arada dün hastane çıkışı aldım sizler neler aldınız kaçar tane aldınız resmini atmayın sadece aldıklarınızı alacaklarınızı yazın benim kafam çok karıştı yaa liste yapmaya çalışıyorum beceremiyorum lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum gereksiz de almak istemiyorum az alıp mağdur da olmak istemiyorum sizler neler yaptınız aldınız hem bebişe hem kendinize
3 tane alt, üst, çapka ve eldivenden oluşan takım var. (cnm bu zıbın takımı değil mi şu yandan çıtçıtları olan )
7-8 tane de tulum var.( hepsini uzun kollu eldivenli şapkalı takım olanlar mı yoksa yarım kollu yazlık ayaksız mı aldın )ay inşallah anlatabildimm
Şimdiden güle güle kullanın inşallah canım.tamam canım verdim siparişleri :) bakalım hayırlısı olsun inşallaahh :)
hemen bırakamıyorum hiç olmazsa rapora çıkayım rapor paramı alayım diyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz birden bırakırsam eşim zorlanıcak cevabın için teşekür edrim
vaayyy süpersin :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin.cok eksiğim var coookkk .. :)Canım benim bebişin kıyafetleri tamam, bir iki tane penye yelek alıcam. Kendi pijama takımlarımıda aldım, emzirme atleti sütyeni anakucağımız tamam. Bebeğimin park yatağı, benim göğüs ucu kremim, göğüs pedim, göğüs koruyucum, bebek bezi, ıslak mendil koliyle civilde sepete attım, Mart ortası sonunda alıcam. Bugün küvetimizi, kovamızı, yenidoğan şampuanımızı, lohusa külodu bide oğluşuma peluş şıkırdak şipariş verdim e bebekten az önce. Bitti sayılır eksiklerim çok şükür. Ha bide bebek arabamız kaldı alınacak.
yok canm henuz bakim urunlerini almadim sadece arac gerecleri aldim:)cok satanlar arasındaydı ve güzel yorumlar yapılmış canım bakalım denicez görcez Allah ın izniyle:) şampuanlarını aldınmı ne marka?
Geçmiş olsun canım. Evet B.çekmecedeyim. O zaman bende oraya gidiyim bakalım bizde sonuç ne çıkacakYanlis hatirlamiyorsam b.cekmece tarafindaydin?
Bizim doktorumuz disarda 50gramlik yaptirin dedi beylikduzu tip merkezinde yaptirdik biraz yuksek ciktimalesef
canım çok geçmiş olsun şükür o gunlerin geride kaldı. peki enfeksiyonun belirtileri nelerdi. ben akıntımdan ve sık idrare gitmekten dolayı enfeksiyondan şüpheleniyordum ama test sonucuna göre enfeksiyon yok dedi doktorum. fakat testin en sonunda "bakteri: görüldü" yazıyor. doktorum bişey yok dediği için tekrar soramadım niye böyle yazıyor die senin bilgin varmı ?
bizler iyiyiz çok şükür canım sizlerde iyimişsiniz maşallah. ay hep merak ediyorum karnında iki bebek olması nasıl bir duygu yani aynı anda hareket ettiklerinde nasıl oluyor ve karnının içinde birbirlerini görüp dokunuyorlarmı ya da çarpıyorlarmı birbirlerine ay ne çok merakım varmış
aman canım bende dün facedeki gruplara bakim dedim felaket... birinin bebeği ölmüş yok birinin suyu gelmiş erken doğuma girmiş ne kdr kötü hbr vardı çok üzüldüm etkilendim hemen çıktım o gruplardan Allah burdaki hamilelere ve kimselere yaşatmasın böyle şeyler
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin :))
bende bu haftasonu tartıldım 51,700gr çıktım :))) bakalım ilerleyen aylarda yine senle yazışalım kaç kilo olcaz :)))
hayırlı olsun canım Allah razı olsun kayınpederinden bizede kısmetse annem alacak :) peki modeli nasıl 3 tekerliklimi bide kodunu yazabilirmisin gerçi kalmamıştır bu zamana kdr :))
canım yine sen bilirsin ama bende pek tatlı yemem aram yoktur hatta ekmek, pilav hamurişi bile yemem ama rahmetli babannemde şeker hastalığı oldugu için yinede baktırdım. çok şükür sınırın altında çıktı şekerim yokmuş ama içimde rahat etmiş oldu. ben test yaptırmaya gitceğim zaman akşam 10 gibi yeme içmeyi kestim sabah hastaneye gittik 9 gibi kalktım 10da aldılar kanımı şekerli suyu içtim 1 saat bekleyip tekrar baktırdım inan öle ayılıp bayılma durumları olmuyor insanlar çok abartıyor onlardan etkilenme
sana da günaydın canım biraz gecikmeli olarak :)) malum çalışınca öğle arasında ya da çıkısa doğru bakabiliyorum nete. bizler iyiyiz canım sen nasılsın :))
anamm geçmiş olsun bacım bi yardım edinin yokmu tek başına eğilip kalkma orayı burayı silcem toplıcam die artık son aylara yaklaştığımız için tansiyonlarımız düşük devam edicekmiş dahada düşürürsek riske girmiş oluruz.
Yoj cnm.Yatakta da kampanya yapmışlar 50 tl idi. Araştırma yapayim diye almadım. Alsaydim iyiymiş.Bende baktım çok hoşuma gitti mp3 özelliğiyle aliminyum sağlam gövde oluşu koton kumaş kullanılması çok güzel sen yatağıylamı aldın cnm ?
Bence Sare Çok hoş:)Kizlar Sure yada Sare koymayi dusunuyorum kizima. Nasil sizce ?
Canım benim bebişin kıyafetleri tamam, bir iki tane penye yelek alıcam. Kendi pijama takımlarımıda aldım, emzirme atleti sütyeni anakucağımız tamam. Bebeğimin park yatağı, benim göğüs ucu kremim, göğüs pedim, göğüs koruyucum, bebek bezi, ıslak mendil koliyle civilde sepete attım, Mart ortası sonunda alıcam. Bugün küvetimizi, kovamızı, yenidoğan şampuanımızı, lohusa külodu bide oğluşuma peluş şıkırdak şipariş verdim e bebekten az önce. Bitti sayılır eksiklerim çok şükür. Ha bide bebek arabamız kaldı alınacak.
Hıh sana çapkayı düzeltmeye girdim süre dolmuş.
ŞAPKA***
ben hiç yandan çıtçıtlı kullanmadım canım, alttan çıtçıtlı kullandım. Zıbın tarzı olanları sevmiyorum.
Kızım 7 yaşında ona da hala çıtçıtlı kullanırım beli vs. açılmıyor, çok rahat oluyor. Ben de hamilelik döneminde çıtçıtlamak zor olduğu için bıraktım ama kışın kendim bile çıtçıtlı kullanırım.
Valla canım mayıs sonu haziran başı doğacak Allah nasip ederse bebekler, İlk 1-2 ay kısa kollu giydiremem diye düşünüyorum. Çünkü hem kendilerini ısıtmaları zor oluyormuş, hemde havalar çok ısınmamış oluyor. Onun için hepsi uzun kollu.
Kızım aralık bebeği olmasına rağmen eldiven ilk 1 hafta haricinde kullanmadım, şapkayı da sadece geceleri kullanmıştım.
Alırsın canım merak etme başladın mı devamı geliyor zaten.vaayyy süpersin :) Allah güle güle kullanmak nasip etsin.cok eksiğim var coookkk .. :)
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Ben sabahtan beri tekmeleri yeyip duruyorum maşallah.
Haftaya salı günü kontrolüm var.
Perşembe günü sağlık ocağına gidip idrar ver kan tahlili vereceğim, Cuma da sonuçları çıkarmış.
Şöyle bir genel tahlil yaptırıp o sonuçlarla gitmek istedim doktora.
Birde aşımı vurunacağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?