2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Affına sığınarak sormak istiyorum bunları ilk babası mı yapıyor şimdiki babası mı?

Maşallah eşine Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Anladım canım bendede bir haftadır ara ara görme bozukluğu ve baş dönmesi oluyor saniyelik çok uzun değil. Acaba tansiyondan mı diye merak ettim

kızlar balık hapı aldım solgar iyi mi kullanan var mı içinizde yada kullananlar ne kullanıyo acep???

Evet benim sezaryendi ilk dogum ama yinede kanama cok olmustu. Bende once yeni pijamami giymedim.iyi kide giymedim serumdan dolayi kolum. Ve altima kan degmisti. Sonra yenileri giydim.. ben hasta bezi kullandim sizede oneririm ped yetmiyor ilk gunler

Ohhh mis ne guzel yanina mi gelsem alisverise

Evet benim sezaryendi ilk dogum ama yinede kanama cok olmustu. Bende once yeni pijamami giymedim.iyi kide giymedim serumdan dolayi kolum. Ve altima kan degmisti. Sonra yenileri giydim.. ben hasta bezi kullandim sizede oneririm ped yetmiyor ilk gunler

bana hastane vermişti ped leri ve değiştirmek istediğimde de eskisini kontrol ediyorlardı kanama oranına bakmak için.

butun hikayeleri aglayarak okudumiyiki yazmissin buraya cnm bana moral oldu valla.her an tedirginim 30lu haftalara girene kadar.Allah bizlerede o gunleri gormeyi nasip etsin ins.
Anne olmak bambaska. Zamanla soyle yazacagz oglum sugun su saatte dogdu. Kizimin adi bu. Burdn takip edecegz birbirimizi

Canim biz kendimiz aliyoruz her seyi. Arkadasin kayinpederine kartimi verdim o aldi. Cok sanslisiniz gercekten. Tum masraflari dusunup, kararlastirmak gerekiyir. Onumuzdeki ay tasinacagim ve bebek odasi yapmayi planliyorum.
hımm anladım canım ben yanlış okudum o zmn :))) biz evlendikten 3ay sonra hamile kaldığım için daha düğün borçlarımızıda ödüyoruz şimdi bide bebek masrafları cıkınca saolsun aileler yardımcı olmaya çalışıyor :)) inş istediğin gibi bir odası olur bebişinin canım Allah gonlune göre versin :)))

sol cnmm benım kanda çıkmı enfeksyon. idrarda bol bakterı goruldu mu yazıyor? doktorun bişi yuyok demiş ama , akıntın ne renk cnm?
direk sonucu ekledim canım resim olarak. bunlar yazıyordu sonucumda.

Valla çok hareket etmiyorlar sanırım yerlerinin dar olmasından dolayı arada bir pıt pıt tekmeliyorlar biri tekme atarsa peşinden öteki atıyor doktor demişti birbirlerini tetiklerler diye :)
anladım canım ne guzel iste birbirilerine uyum sağlıyorlar demekki yerim ben onlarııı :)))

Allah a şükür ultrason da büyük bir problem çıkmadı kızlar.Sadece bebeğin anne karnın da ki duruşundan kaynaklanan ve genelde erkek bebekler de olan bir sorun varmış oğlumuzda böbrekleriyle ilgili.İdrarı duruşundan dolayı dışarı atamadığından yada zor attığından daralma gibi bir şey söyledi doktor ama ben o ara çözüme odaklandığım için çok dinlemedim.İleri ki haftalar da düzelir mi dedim,düzelmese de doğum dan hemen sonra böbrekleri kontrol altına alınır kafaya takacak bir şey yok rahat ol dedi.İnşallah dediği gibidir,birde 20 gün sonra şeker yüklemesini atlatırsak biraz olsun rahat edeceğiz inşallah.

idrarda bakteri çıkmış cnmm ya sen doktoruna bida söylesen bunu şase antibiyotikler var idrar yolları için onlardan yazar belki. ama telaş yapma idrar yolları enfeksyonu hamılelerın yarısından çoğunda olutyor. ama antibiyotık gerekli bence atlamasın doktorun bunu çoğalmasın allah korsun

Canim bobrekler bizde de oyle cikmisti 20.haftada.dedigin gibi erkek bebeklerde olan bisey bu.24.haftadi jkbtrolde gecen aya gore baya bi duzelne goruldu bobrek buyumesi yariyariya inmis bebek buyudukce gecebiliyor.

az kaldı az, ya sabır.

Allahın izni ile o günleri de göreceğiz inş.

25+1 olduk bugün.
Masaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine

Affına sığınarak sormak istiyorum bunları ilk babası mı yapıyor şimdiki babası mı?

Maşallah eşine Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...

Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)

Canim bobrekler bizde de oyle cikmisti 20.haftada.dedigin gibi erkek bebeklerde olan bisey bu.24.haftadi jkbtrolde gecen aya gore baya bi duzelne goruldu bobrek buyumesi yariyariya inmis bebek buyudukce gecebiliyor.
İnşallah canım,sağlıkları tam olsun da zamanla düzelsin inşallah..

Yazmadan geçemedim canım,Allah herkesi eşin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın.Allah ondan razı olsun,her iki dünya da da bu iyilikleri kurtarıcısı olsun inşallah..

Ne iyi insanlar var, okuyunca ailesinin tepkisiyle eşine baktım da sanki aile yetiştrmemiş gibi değil mi? Ben de bazen ailesine bir de eşime bakıyorum ya diyorum bu çocuğu bunlar mı yetiştirdi. İnsanlarda maalesef çok ön yargınoluyor. Hele erkek annelerinde bir yakıştırmama durumu oluyor. Kimin başına ne geleceği bilinmez kaldı ki evlenmek ve boşanmaktan doğalı ne. Ne güzel ya okuyunca senin adına ben mutlu oldum, maşallah.

Canim bnm cok sagol destegin icin evet ogretmenim mecbur okulda ayaktayim yani yarin kendi doktorumun soyledigine gore olmazsa rapor falan alacam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…