- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.741
Teşekkür ederiz canımhayırlı olsun cnm güle güle kullan hem sen hem oğluşun:)
yok canm henuz bakim urunlerini almadim sadece arac gerecleri aldim:)
ama mustela ya da sebamed alicam ben sadece biraz daha bekliyrm onlar icin.sen aldin mi peki?[/QUO
yok canım bende almadım daha kararda veremedim unibabynın setiyle sebamed arasındayım. benim birtek kıyafetleri tam :) bugünde biberon kuvet file maşrapa aldım. martın ortasına doğru hepsini tamamlarım inşallah.
Yatak ayrı cnm. Onur Bebe de 75 liraydi. Hafta sonu lira kampanya yapmışlar. Onu alıp üstüne anneme pamuk yada yün ince bir yatak yaptırmayı planlıyorumAlmış olan birisinden yorum duymak çok iyi oldu canım, çok sağol. Bende çok beğendim... kraft calipso yla baby 2go 8434arasında kalmıştım. Ama içim en çok baby 2go dan yana olduğu için onu alıcam inşallah. İçine yatağı ayrı alıyoruz herhalde değilmi. Bide ne kadara aldın canım? Çok soru sordum kusura bakma hakkını helal et.
Park yatağı ne kadara aldın canım heryere baktım 320tl civarı fiyatlar. Yatakta 70-90arası pamuk olanlarYok cnm.
Yoj cnm.Yatakta da kampanya yapmışlar 50 tl idi. Araştırma yapayim diye almadım. Alsaydim iyiymiş.
Canım benim bebişin kıyafetleri tamam, bir iki tane penye yelek alıcam. Kendi pijama takımlarımıda aldım, emzirme atleti sütyeni anakucağımız tamam. Bebeğimin park yatağı, benim göğüs ucu kremim, göğüs pedim, göğüs koruyucum, bebek bezi, ıslak mendil koliyle civilde sepete attım, Mart ortası sonunda alıcam. Bugün küvetimizi, kovamızı, yenidoğan şampuanımızı, lohusa külodu bide oğluşuma peluş şıkırdak şipariş verdim e bebekten az önce. Bitti sayılır eksiklerim çok şükür. Ha bide bebek arabamız kaldı alınacak.
anladım cnm çok sağol bişeler oluştu kafamda yavaş yavaş ikili takım kullanışlı oluyo mu ilk zamanlar alt üst takım yani
bende tetanoz olmam gerkmiş sağlık ocağından aradılar yaptırmasam bişe olurmu acaba
Haklısın canım yelek çok lazım oluyor, bebek arabasında bende seninle hem fikrim doğduğunda alıcam nasip olursa inşallah. Canım benim ilk doğumum sezeryan, buda sezeryan olucak bakalım hayırlısı.Unutmuşum sen hatırlattın yelek çok önemli ve çok kullanılıyor. Bol bol yelek alabilirsin.
Bende göğüs pedi aldım ama göğüs ucu kremini mart ayında almayı planlıyorum.
Yeni hiç açmadığım pijama takımımda var tam doğum mevsimime göre.
Bebek arabamızı doğduğu ay almayı düşünüyorum, sağlıkla doğsunda tek eksiğimiz ve en kolayı o olacak inş.
Mart ayından sonra da yavaş yavaş her ay bebek bezi stoklamayı düşünüyorum.
Bu arada ben normal doğum yaptım. Doğum hanede hemen üst tarafımı giydirdiler, alt tarafımı da 1 saat sonra wc ye gittim geldim ve giydim, kanama çok olduğu için eski bir pjama altı giydim altıma, 2-3 saat sonraki wc ye gidip gelişim sonrasında yeni ve temiz olanı giymiştim.
Eski bir pijama altı da götürmenizi tavsiye ederim, kanamadan dolayı ne kadar korusan da çok kirlenmişti.
Eski olduğu iin direk çöpe atmıştım.
2. değiştirdiğim kendi temiz pjamalarım hiç kirlenmemişti.
Benim bulunduğum şehirde de ciciland mağazasında var sadece 350 TL fiyatı sen nerden almıştın uygunsa gelmiş baya bide bunlara göre olan yataklar pamuk oluyor genelde 60 tlydi burdaYok cnm.
Yoj cnm.Yatakta da kampanya yapmışlar 50 tl idi. Araştırma yapayim diye almadım. Alsaydim iyiymiş.
Haklısın canım yelek çok lazım oluyor, bebek arabasında bende seninle hem fikrim doğduğunda alıcam nasip olursa inşallah. Canım benim ilk doğumum sezeryan, buda sezeryan olucak bakalım hayırlısı.
kizlar bir sey sorucam benim kiz hep sag tarafa vuruyor en basindan beri 1 kez bile sola gecmedi sizdede boyle durumlar var mi?
sare bence cnmKizlar Sure yada Sare koymayi dusunuyorum kizima. Nasil sizce ?
aa olaya bakın kızlar...
dün annemle ilk oğluşumdan kalan bebeiş kıyafetlerini bi çıkaralım bakalım neler var dedik...
daha kullanılmamış fisto yatak takımı çıktı iimi şoktayız... etiketli hala
fisto alt açma bebe taşıma takımı da cıktı...
ay bayıldım sevinçten...
yine kullanılmamış nevresim takımı çıktı
etiketleri üstünde hepsinin bir sürü kadife tulum çıktı
ben bekarken çocuk giyim mağazasında calışmaya baslamıştım baya kaliteli bir mağazaydı...
amanın ne cok tulum almışım yaz bebeği olmuştu ilk oğlum etiketleriyle kalmış hep kadife tulumlar...
bu veleddede kalacak gibi buda bahar bebegi nasipse...
sadece 1 yasından sonra giyecegi eykek ( oy totolarını ısıram onların kız erkek hepsinin)
pantalonları gömlekleri kazakları astronot solopet 40 parcadan fazla kaldırdım yine...
iyiki almışım o zaman çalıştıgım yerden hepsi çok pahalı kaliteliydi taş gibi duruyor valla...
ne sevindiiim...
port bebe bebek çantası kangurusuyla takım hepsi duruyor yepyeni...
abisi yatagının altında saklamış diyorum hazine gibi onları bu zamana ay ne keyif alıyor büyük oğlum böyle diyince
fisto takımı ve nevresimi yıkıyayım resimlerini koycam teyzeleri...
oyy masallah:)bakalim senin haftana gelince benmki nasil olcakBenim bu kızım yaramaz olacak herhalde ablası gibi değil, sağı solu yok her yerime Allah ne verdiyse güm güm indiriyor maşallah.
Kızlar gebelikte tansiyon sorunu yaşayan varmı aranızda belirtisi neydi?
Benim kız da genelde sağ tarafa vuruyo cnm. Bikaç kez solda hissettim.kizlar bir sey sorucam benim kiz hep sag tarafa vuruyor en basindan beri 1 kez bile sola gecmedi sizdede boyle durumlar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?