2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim gozlerim dolarak okudum yazdiklarini. Benimde ikinci evliligim. Kesinlikle bende Allah a esim gibi birini karsima cikardigi icin sukrediyorum. Hediye gibi geldi bana...

Canım normalde 32. Haftada doğum izni başlıyor o da 13 nisana denk geliyor benim ama ben 18 Mart gibi rapor alcam yaklaşık 1 ay önceden.
benim de aynı sizin gibi hocam, çok yorgun hissediyorum kendimi bir de lisedeyim üstelik. bana da verir mi acaba doktor rapor? bi rahatsızlıgım yok allaha şükür yorgunluk ve depresyon dısında.

selam kızlar dün e bebekten internetten aldığım hastane çıkışı geldi ama baktım 2 takım yerine 1 takım gelmiş faturadada ödemiş görünüyor ürün yok dün kaç kere aradım aksama kadar ugrastım sinir oldum nerden bulcam bı daha o takımı o fıyata dıye neyse boşver dedım sonrada gelen takıma baktım onun da eldıvenının tekı eksık ıyıce sınırlendım gerı gonderın dedıler ama kargo sırketı baska bı ılcedeymıs dedım gıdıp gelmeme degmez alırım bı eldıvenneyse bugun de banyo urunlerınde ındırım varmıs kargoyla ugrasmıyım dedım ıs cıkısı esımle magazasına gıttım babyjemın küvetini maşrapasını köpük filesini banyo havlusunu aldım ( alacak arkadaslar aklınızda olsun bi arkadasım kullanmıstı hem babyjem ürünlerini hemde köpük fileyi tavsiye etti )neyse sonra baktım o anda 10 lu hastane cıkıslarına ındırım yaptılar 2 takım daha aldım nasıl mutlu oldum anlatamam demekki nasıpte varsa bi şekilde geri geliyormuşbulunduğunuz illerde mağazası varsa bi bakın kızlar belki oralarda da indirim vardır

Çok duygulndm ya rabbim esinden razi olsun sii hic ayirmasin

Canim bende bugun banyo urunlerini aldim. Insallah kargoda sıkıntı yasamam. Yarın da bübchen ürünlerinde indirim varmış ama alsam mı karar veremedim. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar ama bilemedim

Canim bende bugun banyo urunlerini aldim. Insallah kargoda sıkıntı yasamam. Yarın da bübchen ürünlerinde indirim varmış ama alsam mı karar veremedim. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar ama bilemedim
Canim bende bubchen alcam arkadasim kullaniyo cok memnun:))

bişey olmaz canım merak etme bugüne kadar bende hiç sorun yasamadım zaten çağrı merkezi de gayet ilgili gidebilirsen magazasına gıt canım 10lu hastane cıkısı 20 tl kalıtesı de cok guzelbübchen de alabilirsin canım o markada güzel ben sabamed almıştım birde ıslak mendil de stokladım yine e bebekten baby&me nin 25 li paket 43 tl ye aldım umarım güzeldir bi arkadas tavsiye etmişti buradan bu ay e bebeğe yatırım yaptım resmen

benim kızımda sitenin tahminine göre 27.06.2015 te bizimle :) ama nasıl dahil olacağım listeye başaramadım :)

Merhaba kızlar bizim de e bebek seruvenimden minik ayakkabılarmiz,emzirme atletimiz ve baby&me ıslak mendillerimiz geldi.cok şirin ayakkabilarimiz. atlet de kaliteli penyesi.islakmendiller geldi koca koli resmen.inş zararı olmaz miniklerimize.
Burada yarin sekeryuklemem var istemiodum ama Dr um yaptır dedi.yaptıranlardan tavsiyeler istiyorum, gözüm korktu.

sanırım çok duygusalım buaralar bu mesajı okurken bile şıpıdık şıpıdık yaş süzüldü..amin canım sagolasın..dogru söylüyorsun şükredecek çok sey var..

canım o ıslak mendillerden aynı sekılde bende aldım sadece pamuk ve sudan olusuyormus oradakı gorevlı oyle demıstı aldıklarınızı güle güle kullanın benımde cumartesı randevum var bana da seker yuklemesı yapılacak umarım sonuclarımız guzel cıkar

Bugün 50 gr şeker yükleme testi yapıldı. Sonuç 160 Üst sınır 140. 1 hafta boyunca şeker, karbonhidrat yemiycem ve haftaya 100 gr lık yapılacak. inşallah diyetle halledebiliriz

Şeker yükleme testini mutlaka yaptırın, bende çıkmaz demeyin, ben hiç beklemiyordum, doktorum da, ama çıktı. erken önlem almak çok önemli.

Bugün doktora gittim, biraz akıntımda artma vardı bikaç gündür ve rengi sarıya dönmüştü.
İdrardan sonrada hafif yanma vardı.
İdrar testi yaptık biraz enfeksiyon çıktı, tek kullanımlık suya katılan bi ilaç verdi başka ilaca gerek yok diye.
Akıntımda da bişey çıkmadı gebeliğe bağlı normal akıntı dedi doktorum.
Bebeğe baktı suyu falan gayet iyiydi sükür. Bebeğimi görmüş oldum bu sayede,

Ama asıl cumartesini bekliyorum, çünkü 3 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktorum biraz daha büyüsün yüzünü daha güzel görelim diye kontrole çağırmıştı, onun için gidicez kuzumu renkli görücem tekrar ayrıntılıda inşallah

BenimOTE="Ortodontist, post: 39611948, member: 547527"]Bugün 50 gr şeker yükleme testi yapıldı. Sonuç 160 Üst sınır 140. 1 hafta boyunca şeker, karbonhidrat yemiycem ve haftaya 100 gr lık yapılacak. inşallah diyetle halledebiliriz

Şeker yükleme testini mutlaka yaptırın, bende çıkmaz demeyin, ben hiç beklemiyordum, doktorum da, ama çıktı. erken önlem almak çok önemli.[/QUOTE]
Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direk diyetisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger

Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler

Normal mi?

Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler

Normal mi?
bence normal çünkü arada bende öyle hissediyorum. garip bir his çok :)

Ben diger sitelerden toplama bir liste yaptim. Hatta burada paylasmaya calistim ama liste halinde paylasim yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…