- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.801
Canim gozlerim dolarak okudum yazdiklarini. Benimde ikinci evliligim. Kesinlikle bende Allah a esim gibi birini karsima cikardigi icin sukrediyorum. Hediye gibi geldi bana...Masaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...
Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)
benim de aynı sizin gibi hocam, çok yorgun hissediyorum kendimi bir de lisedeyim üstelik. bana da verir mi acaba doktor rapor? bi rahatsızlıgım yok allaha şükür yorgunluk ve depresyon dısında.Canım normalde 32. Haftada doğum izni başlıyor o da 13 nisana denk geliyor benim ama ben 18 Mart gibi rapor alcam yaklaşık 1 ay önceden.
Çok duygulndm ya rabbim esinden razi olsun sii hic ayirmasinMasaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...
Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)
Canim bende bugun banyo urunlerini aldim. Insallah kargoda sıkıntı yasamam. Yarın da bübchen ürünlerinde indirim varmış ama alsam mı karar veremedim. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar ama bilemedimselam kızlar dün e bebekten internetten aldığım hastane çıkışı geldi ama baktım 2 takım yerine 1 takım gelmiş faturadada ödemiş görünüyor ürün yok dün kaç kere aradım aksama kadar ugrastım sinir oldum nerden bulcam bı daha o takımı o fıyata dıye neyse boşver dedım sonrada gelen takıma baktım onun da eldıvenının tekı eksık ıyıce sınırlendım gerı gonderın dedıler ama kargo sırketı baska bı ılcedeymıs dedım gıdıp gelmeme degmez alırım bı eldıvenneyse bugun de banyo urunlerınde ındırım varmıs kargoyla ugrasmıyım dedım ıs cıkısı esımle magazasına gıttım babyjemın küvetini maşrapasını köpük filesini banyo havlusunu aldım ( alacak arkadaslar aklınızda olsun bi arkadasım kullanmıstı hem babyjem ürünlerini hemde köpük fileyi tavsiye etti )neyse sonra baktım o anda 10 lu hastane cıkıslarına ındırım yaptılar 2 takım daha aldım nasıl mutlu oldum anlatamam demekki nasıpte varsa bi şekilde geri geliyormuş bulunduğunuz illerde mağazası varsa bi bakın kızlar belki oralarda da indirim vardır
Canim bende bubchen alcam arkadasim kullaniyo cok memnun:))Canim bende bugun banyo urunlerini aldim. Insallah kargoda sıkıntı yasamam. Yarın da bübchen ürünlerinde indirim varmış ama alsam mı karar veremedim. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar ama bilemedim
bişey olmaz canım merak etme bugüne kadar bende hiç sorun yasamadım zaten çağrı merkezi de gayet ilgili gidebilirsen magazasına gıt canım 10lu hastane cıkısı 20 tl kalıtesı de cok guzelCanim bende bugun banyo urunlerini aldim. Insallah kargoda sıkıntı yasamam. Yarın da bübchen ürünlerinde indirim varmış ama alsam mı karar veremedim. kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar ama bilemedim
sanırım çok duygusalım buaralar bu mesajı okurken bile şıpıdık şıpıdık yaş süzüldü..amin canım sagolasın..dogru söylüyorsun şükredecek çok sey var..Cnm benim bisey takma kafaya nolur...
Ilk oglumda babasi 1 aylikken adkere gitmisti... annemin yaninda kaldik oglumla bi yandan calistim bi yandan bebek baktim askere para yolladim...
Oglum koltuklarin üstünde buyudu...
Hic karyolasi olmadi...
Simdi masaallah ikinci evliligim ve esim ogluma cok guzel bir oda yapti ALLAH ondan razi olsun... gardrobu yatagi calisma masasi pc yeni aldi esim bu kacinci bilgisayarhersey var oglumun... elhamdulillah
Kardes kardes dedi Rabbim onun yuzusuyu hurmetine bir bebek verdi bize bekliyoruz simdi...
Bebisimizin yatagini da kendi yatak odamiza kurucaz...
Bidiga simdilik oda yok
Ama ilk oglumun yatagi olmadigi icin onun zamanindan kalan yatak takimlari nevresimler var onlari cikardik annemle dun...
Hem gozlerimiz doldu ferhatim kullanamadi diye hem sevindik abisinin cicileri tahaya nadip olucakmis diye...
Elhamdulillah ilk oglum simdi koca delikanli masaallah... hicbiseyi de eksik degil...
Paten der alinir pc der alinir cep der alinir... pasa paşa
Canini sıkma bitanem...
Yatak odana sigacak kadar bir besik al yeter...
Ooo ilerde neleri olur ALLAHIN izniyle...
Saglikli olsunda gerisi dert edecek seyler degil...
canım o ıslak mendillerden aynı sekılde bende aldım sadece pamuk ve sudan olusuyormus oradakı gorevlı oyle demıstı aldıklarınızı güle güle kullanın benımde cumartesı randevum var bana da seker yuklemesı yapılacak umarım sonuclarımız guzel cıkarMerhaba kızlar bizim de e bebek seruvenimden minik ayakkabılarmiz,emzirme atletimiz ve baby&me ıslak mendillerimiz geldi.cok şirin ayakkabilarimiz.atlet de kaliteli penyesi.islakmendiller geldi koca koli resmen.inş zararı olmaz miniklerimize.
Burada yarin sekeryuklemem var istemiodum ama Dr um yaptır dedi.yaptıranlardan tavsiyeler istiyorum, gözüm korktu.
kızlar balık hapı aldım solgar iyi mi kullanan var mı içinizde yada kullananlar ne kullanıyo acep???
bence normal çünkü arada bende öyle hissediyorum. garip bir his çok :)Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler
Normal mi?
kızlar çok fena grip oldum boğazım ağrıyo aff nasıl geçecek ya bu arada dün hastane çıkışı aldım sizler neler aldınız kaçar tane aldınız resmini atmayın sadece aldıklarınızı alacaklarınızı yazın benim kafam çok karıştı yaa liste yapmaya çalışıyorum beceremiyorum lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum gereksiz de almak istemiyorum az alıp mağdur da olmak istemiyorum sizler neler yaptınız aldınız hem bebişe hem kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?