- 28 Ağustos 2013
- 137
- 102
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.821
Bazen bendede oluyo canim dert etme :)))Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler
Normal mi?
Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direk diyetisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger[/QUOTE]BenimOTE="Ortodontist, post: 39611948, member: 547527"]Bugün 50 gr şeker yükleme testi yapıldı. Sonuç 160Üst sınır 140. 1 hafta boyunca şeker, karbonhidrat yemiycem ve haftaya 100 gr lık yapılacak. inşallah diyetle halledebiliriz
Şeker yükleme testini mutlaka yaptırın, bende çıkmaz demeyin, ben hiç beklemiyordum, doktorum da, ama çıktı. erken önlem almak çok önemli.
bence normal çünkü arada bende öyle hissediyorum. garip bir his çok :)
Bazen bendede oluyo canim dert etme :)))
Canim solgarin vitaminleri iyi diye biliyorum o yuzden aldim yinede burda kullanan var mi diye sirayim dedim fiyati da pahali 79.50 lira.Ben de kullsnıyorum rotafex doktorum önerdi. Önemli olan kalitesi ve fiyatı canım omega3 pahalı cidden,
Canim solgarin vitaminleri iyi diye biliyorum o yuzden aldim yinede burda kullanan var mi diye sirayim dedim fiyati da pahali 79.50 lira.
Sen hergun iciyomusun ya da nasil kullaniyosun??
Tamam canim tesekkur ederim:))Yemekten sonra içersem midemden geliyor balık tadı o yüzden her gün skşam yemrğinden yarım saat önce içiyorum iyi oluyor. Balık yediğim günler içmiyorum haftada iki gün balıkmyiyorumöünkü.
Masaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...
Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)
aminn canm Allahin izniyle ins.Anne olmak bambaska. Zamanla soyle yazacagz oglum sugun su saatte dogdu. Kizimin adi bu. Burdn takip edecegz birbirimizi
gecen banada oldu cnm hatta dr.da aynen boyle anlattim.dedim bu cocuk asagida mi acaba:yok dedi ayaklari ordadir bisey olmaz dediKızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler
Normal mi?
Aynen bendede oldu doğuruyom sandım:)Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler
Normal mi?
solgar iyi bir marka canım..güvenle kullan...kızlar balık hapı aldım solgar iyi mi kullanan var mı içinizde yada kullananlar ne kullanıyo acep???
ahhhh cnm gözlerim doldu inan okurken..allah ondan onun gibilerden razı olsun..sıkıntının sonu selamet..rabbim sabrının karşılığını ne güzel vermiş..Masaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine
amin miraçcım..çok sabırsızlanıyorum..beynimi dindirmeye çalışıyorum..korkuyorum bebeği erken doğdurucam diye..ilk bebeğimi yıllardır düşündüğüm saçma sapan düşünceler yüzünden kaybettiğimi düşünüyorum...olumlu düşünelim olumlu olsun herşey..
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...
Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)
kaliteli bir ürün cnm...fiyatı normal..yalnız balık yağı yağda çözünüyor dolayısıyla bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile birlikte içersen daha faydalı...Canim solgarin vitaminleri iyi diye biliyorum o yuzden aldim yinede burda kullanan var mi diye sirayim dedim fiyati da pahali 79.50 lira.
Sen hergun iciyomusun ya da nasil kullaniyosun??
gule gule saglikla kullanin ins.canm:)
gecen banada oldu cnm hatta dr.da aynen boyle anlattim.dedim bu cocuk asagida mi acaba:yok dedi ayaklari ordadir bisey olmaz dedi
Aynen bendede oldu doğuruyom sandım:)
Amin cumlemizi bagislasin eslerimize evlatlatimiza cnm...Yazmadan geçemedim canım,Allah herkesi eşin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın.Allah ondan razı olsun,her iki dünya da da bu iyilikleri kurtarıcısı olsun inşallah..
ALLAH razi olsun hatuncum...Ne iyi insanlar var, okuyunca ailesinin tepkisiyle eşine baktım da sanki aile yetiştrmemiş gibi değil mi? Ben de bazen ailesine bir de eşime bakıyorum ya diyorum bu çocuğu bunlar mı yetiştirdi. İnsanlarda maalesef çok ön yargınoluyor. Hele erkek annelerinde bir yakıştırmama durumu oluyor. Kimin başına ne geleceği bilinmez kaldı ki evlenmek ve boşanmaktan doğalı ne. Ne güzel ya okuyunca senin adına ben mutlu oldum, maşallah.
Cok mutlu oldum cnm ALLAH senin de yuzune gulmus...Canim gozlerim dolarak okudum yazdiklarini. Benimde ikinci evliligim. Kesinlikle bende Allah a esim gibi birini karsima cikardigi icin sukrediyorum. Hediye gibi geldi bana...
amin dunya ahiret insaallah cumlemizi...Çok duygulndm ya rabbim esinden razi olsun sii hic ayirmasin
Elhamdulillah hem de ne cok var...sanırım çok duygusalım buaralar bu mesajı okurken bile şıpıdık şıpıdık yaş süzüldü..amin canım sagolasın..dogru söylüyorsun şükredecek çok sey var..
Amin cnm aminÇOK ŞANSLISIN.
Allah yüzüne gülmüş, kalbine göre vermiş. İnş. hep böyle hayranlıkla bahsetmek nasip olur eşinden.
Bak eda hatun bugunku yazdigin mesaj bana neler anlattirdi...İyi geceler aktif hatunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?