2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direk diyetisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger[/QUOTE]

geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer. şu aşamada diyetisyene yönlendirmedi ve ne yeyip ne yemeyeceğimi tam olarak bilmyorum. ne zaman bir şey yiyecek olsam önce netten bakıyorum şekeri yükseltir mi düşür mü diye. 1 hafta boyunca şekerli, unlu, nişastalı şeyler yeme dedi sadece ama ya yanlış bişey yersem. diyetisyenin vereceği beslenme programını bizimle de paylaşır mısın ? ne yicezne yemiycez, bir listeye ihtiyacım var.

Ben de kullsnıyorum rotafex doktorum önerdi. Önemli olan kalitesi ve fiyatı canım omega3 pahalı cidden,
Canim solgarin vitaminleri iyi diye biliyorum o yuzden aldim yinede burda kullanan var mi diye sirayim dedim fiyati da pahali 79.50 lira.
Sen hergun iciyomusun ya da nasil kullaniyosun??

Canim solgarin vitaminleri iyi diye biliyorum o yuzden aldim yinede burda kullanan var mi diye sirayim dedim fiyati da pahali 79.50 lira.

Yemekten sonra içersem midemden geliyor balık tadı o yüzden her gün skşam yemrğinden yarım saat önce içiyorum iyi oluyor. Balık yediğim günler içmiyorum haftada iki gün balıkmyiyorumöünkü.

ÇOK ŞANSLISIN.

Allah yüzüne gülmüş, kalbine göre vermiş. İnş. hep böyle hayranlıkla bahsetmek nasip olur eşinden.

Kızım aşağı aşağı vurdukça bi acaip seyler hissediyorum, arada sanki ordan gaz çıkıyormuş gibi, orda baloncuklar uçuyomuş gibi ne bileyim anlatamadım değişik seyler

Normal mi?
gecen banada oldu cnm hatta dr.da aynen boyle anlattim.dedim bu cocuk asagida mi acaba:yok dedi ayaklari ordadir bisey olmaz dedi

Ya kizlar gaza getiriniz ocak annelerini okuyayim dedim. Tanrim sadece sorun var. Uyumadi burnu tikanik gozyasi problemli, yorgunum bitkinim yalnizimmm.

Acayip moralim bozuldu..

kızlar balık hapı aldım solgar iyi mi kullanan var mı içinizde yada kullananlar ne kullanıyo acep???
solgar iyi bir marka canım..güvenle kullan...

ahhhh cnm gözlerim doldu inan okurken..allah ondan onun gibilerden razı olsun..sıkıntının sonu selamet..rabbim sabrının karşılığını ne güzel vermiş..

kaliteli bir ürün cnm...fiyatı normal..yalnız balık yağı yağda çözünüyor dolayısıyla bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile birlikte içersen daha faydalı...

Yazmadan geçemedim canım,Allah herkesi eşin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın.Allah ondan razı olsun,her iki dünya da da bu iyilikleri kurtarıcısı olsun inşallah..
Amin cumlemizi bagislasin eslerimize evlatlatimiza cnm...

ALLAH razi olsun hatuncum...
Evt hic ailesiyle ilgisi yok...
Esim zaten benden once 10 sene dershanelerde kalmis evden ayri yasamis...
Rabbim onada banada bu yuvanin kiymetini bildirdi cok suku r yasadiklarimizla...

Canim gozlerim dolarak okudum yazdiklarini. Benimde ikinci evliligim. Kesinlikle bende Allah a esim gibi birini karsima cikardigi icin sukrediyorum. Hediye gibi geldi bana...
Cok mutlu oldum cnm ALLAH senin de yuzune gulmus...
Elhamdulillah... kadin degeri bilen erkek evini mutlu ediyor cnm demi...
Efendimizin veda hutbesi kadinlariniz size emanettir onlara sahip cikin diye vasiyet etmis ...

Çok duygulndm ya rabbim esinden razi olsun sii hic ayirmasin
amin dunya ahiret insaallah cumlemizi...

sanırım çok duygusalım buaralar bu mesajı okurken bile şıpıdık şıpıdık yaş süzüldü..amin canım sagolasın..dogru söylüyorsun şükredecek çok sey var..
Elhamdulillah hem de ne cok var...

ÇOK ŞANSLISIN.

Allah yüzüne gülmüş, kalbine göre vermiş. İnş. hep böyle hayranlıkla bahsetmek nasip olur eşinden.
Amin cnm amin

Gittik anneme aldigi esyayi monte etti esim annemin cok hayir duasini aliyor sagolsun...
Biz bu esimle evlendigimizde esya yoktu...
Gelfi oglumla oturdugum eski evimi dagitti atti esyalarimi vitrin yatak odasi herseyi...
Cekti aldi ben zi ev tutup...
Bir cekyat birkac hali bir kitaplik bol bol kitabimiz vardi...
Bir sene sonra yatak aldik biz ikeadan...
Ogluma bana bitmis bir haldeyken sahip cikti Rabbimde bize bir evlat daha verdi Elhamdulillah...
Yavas yavas oglumun odasi bulasik makinasi tv aldik... yeni bitti taksitleri...
Sonra vitrin takimi hemde en iyisinden aldi sagolsun...
Hep dalga gecerdi 82 parca yemek takimin kalmis kutuda hatun kristal takimlarin kutularda ceyizinden beri beni bekliyor diye...
Aldi vitrinlerimi guzelce yerlestir simdi diye optu alnimdan...
Simdi herseyi vetdi Rabbim bize sirada ev va insaallah ve bunlar 2 sene gibi bi zamanda oldu...
Sarilin kizlar kocalariniza...
Sımsıkı hemde...
Kizlar cok sıktım sizi ama bi hikaye anlatayim aklimda kaldiginca...

Kizin biri surekli babasinin evine gider esinden yakinirmis...
Hic biseyini begenmez hic biseyle yetinmezmis...
Babasi ne yapayim diye dusunurken hocaya danismis...
Hoce demis kizini damadini ogullarini al gel...
Gitmisler...
Hoca demis soyun kizim...
Aman hocam demis nasil olur?
Kizim ben hocayim bu baban bunlar abin ... soyun !
Kiz yelegini gomlegini derken ustunu cikardikca kocasinin arkasina siginmis saklanmis...
Hoca demis kizim bak...
Esinle aranda sakinilacak bisey yok artik helalin kapiyi kapattiniz mi derdiniz eksiginiz herseyiniz aranizda mahrem kalicak...

Oylede eslerimiz bizim ortumuz biz onlarin ortusuyuz cok sukur...
ALLAH onlari baslarimizdan eksik etmesin ...
Gozlerim doldu yine...
Yordum sizi hakkinizi helal edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…