2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok guzel xnm. Allah onlari basimizdan eksik etmesin. BaZen ufaknseylerden didisip unutuyoruz diger seyleri dunya basimiza yikiliyor. Sukurler olsun rabbime bize hem hayirli es üstüne bide evlat vermis.
senin rahatsizligin nasil oldu bu arada?

tesekkur ederim canım sagol:))

Yagmurlu bi tokat sabahından herkese günaydın hanımlarbiz kahvaltımızı yaptık babamızla şimdibiraz daha uyumaya gidicezz oglumla .Artık geceleri pek uyuyamadığımız da

günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..

ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..

Canimm cok gecmis olsun.
Dualarimiz seninle sen kafana takmamaya ve stres yapmamaya calis.
Biliyosun ki bebegin sen ne hissedersen hissediyo.
Rabbimin izniyle hicbisey olmaz yavrusuna.
Saglicakla alirsin insallah kucagina bebegini canim.u
uzme sen kendini.

CanımUOTE="evinafi, post: 39617420, member: 597524"]günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..

ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..[/QUOTE]
Canim uzulme ne olur allaha guven.o bu dunyayi asip ettiyse bebegine saglikla dogar.her sey allahtan.hem istersen bi doktora daha git.ben de sürekli sorunlar yaşıyorum ama allaha guveniyorum kazasiz belasiz atlatiriz insallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah... Sen gönlünü Rabbime aç inşallah hiç bişey çıkmıcaktır. Rabbim inşallah verdiği mucizeyi hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder hem sana hem bizlere inşallah. Bol bol dua et. Benimde ayrıntılımda sorun çıktı Rabbime sığındım başka çaremiz yok. Stres yapmamaya çalış bebeğin için dua ettikçe insanın stresi azalıyor. Duacınım bende inşallah.

teşekkürler canım, tüm annneler sağlıcakla kucağına alır bebelerini inşallah.

geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer. şu aşamada diyetisyene yönlendirmedi ve ne yeyip ne yemeyeceğimi tam olarak bilmyorum. ne zaman bir şey yiyecek olsam önce netten bakıyorum şekeri yükseltir mi düşür mü diye. 1 hafta boyunca şekerli, unlu, nişastalı şeyler yeme dedi sadece ama ya yanlış bişey yersem. diyetisyenin vereceği beslenme programını bizimle de paylaşır mısın ? ne yicezne yemiycez, bir listeye ihtiyacım var.[/QUOTE]
Yarina gidicem bana ozel bi program uygulacak yarina atarim insallahh ya ben incecik kilo bile almamis biridiyim nasil cikti anlamadim bu risk ama zaten kesin tani 200 ve uzeriymis biz suanda risk altindayiz sekerli sayilmiyoruz daha.y

AlLah yar ve yardımçin olsun ınş. Stres yapma cnm bol bol meryem süresini oku bu konularda çok faydasini görenleri duydum umudunu kaybetme bzlerinde duaları sen le :-*

Canim uzulme ne olur allaha guven.o bu dunyayi asip ettiyse bebegine saglikla dogar.her sey allahtan.hem istersen bi doktora daha git.ben de sürekli sorunlar yaşıyorum ama allaha guveniyorum kazasiz belasiz atlatiriz insallah[/QUOTE]

teşekkürler canım, iki gün içinde 4 ayrı doktora göründüm.

Kızlar güzel anne adayları geçen ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubatin 6 da adet oldum normal adet günümde ve adetten sonra sanirm yumurtlama gününe denk geldik ki bnm üç dört gündür fln kasiklarimda batmalar oluyor göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var dünde ıilişki sırasında acayip bi şekilde sağkasigimda batmalar oldu kistmi var hamilemiyim bilemedim folic asit kullNiyordum gebelige yardımcı olsun die dr verdi kimyalsAl gebelik birsonrKi gebeligi etkilemez hemen ardından hamile kalanlar varmış adetime daha iki hafta fln var test yaptım negatif çıktı

teşekkürler canım, allah hepimizin bebelerini korusun.

çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yoluna gircek.

Bak eda hatun bugunku yazdigin mesaj bana neler anlattirdi...
Hersey her esya olur gider...
ALLAH basimizdan helallerimizi eksik etmesin cnm bnm...
amin canım..aslında sıkıntım eşyadan ziyade bi çok seyi yaşayamadan içimde kalması..hayırlara döner bütün sıkıntılarımız inş..

canım..gercekten hiç üzme kendini..tevekkül et dua et teslim ol güzel düşün bak gör ne kapılar açılacak..benim ablalardan birinde kötü huylu tümör çıktı bağırsaklarında bi adım ötesi kolon kanseri Allah muhafaza...o zamanlar iki kız annesiydi..ve maaşallah maneviyatı çok güçlü biri..cerrahpaşada yapıldı biyopsisi ameliyat tarihi verildi..ameliyattan önce aynı doktorlar bi kez daha kontrol ettiler ki tümör falan yok kökünden temizlenmiş..nasıl oldu ne oldu bilmiyoruz ama bizim için mucize oldu..ol derse önüne gececek hiçbişey yok..

Sen kalbini ferah tut inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bir doktora takılıp ta kalma bir de. Çok duyuyoruz bir doktor kötü şeyler söylüyor ama başka doktor baktığında hiçbirşey çıkmıyor. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Allah şifa ve sabır versin inşallah.

teşekkürler canım, bir iki doktora göründük ama Recep Has die bir doktor varmış, belki ilerki günlerde ona da giderim

çok teşekkürler canım, inşallah bebeğim doğmadan küçülüp yok olur o kist, doğar doğmaz o bi damlacık bebeği ameliyatlara mecbur kılmaz Allahım inşallah.
içimden bir his yenecek annesinin kuzusu diyor bu illeti :) güveniyorum oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…