- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.841
Cok guzel xnm. Allah onlari basimizdan eksik etmesin. BaZen ufaknseylerden didisip unutuyoruz diger seyleri dunya basimiza yikiliyor. Sukurler olsun rabbime bize hem hayirli es üstüne bide evlat vermis.Amin cumlemizi bagislasin eslerimize evlatlatimiza cnm...
ALLAH razi olsun hatuncum...
Evt hic ailesiyle ilgisi yok...
Esim zaten benden once 10 sene dershanelerde kalmis evden ayri yasamis...
Rabbim onada banada bu yuvanin kiymetini bildirdi cok suku r yasadiklarimizla...
Cok mutlu oldum cnm ALLAH senin de yuzune gulmus...
Elhamdulillah... kadin degeri bilen erkek evini mutlu ediyor cnm demi...
Efendimizin veda hutbesi kadinlariniz size emanettir onlara sahip cikin diye vasiyet etmis ...
amin dunya ahiret insaallah cumlemizi...
Elhamdulillah hem de ne cok var...
Amin cnm amin
Gittik anneme aldigi esyayi monte etti esim annemin cok hayir duasini aliyor sagolsun...
Biz bu esimle evlendigimizde esya yoktu...
Gelfi oglumla oturdugum eski evimi dagitti atti esyalarimi vitrin yatak odasi herseyi...
Cekti aldi ben zi ev tutup...
Bir cekyat birkac hali bir kitaplik bol bol kitabimiz vardi...
Bir sene sonra yatak aldik biz ikeadan...
Ogluma bana bitmis bir haldeyken sahip cikti Rabbimde bize bir evlat daha verdi Elhamdulillah...
Yavas yavas oglumun odasi bulasik makinasi tv aldik... yeni bitti taksitleri...
Sonra vitrin takimi hemde en iyisinden aldi sagolsun...
Hep dalga gecerdi 82 parca yemek takimin kalmis kutuda hatun kristal takimlarin kutularda ceyizinden beri beni bekliyor diye...
Aldi vitrinlerimi guzelce yerlestir simdi diye optu alnimdan...
Simdi herseyi vetdi Rabbim bize sirada ev va insaallah ve bunlar 2 sene gibi bi zamanda oldu...
Sarilin kizlar kocalariniza...
Sımsıkı hemde...
Kizlar cok sıktım sizi ama bi hikaye anlatayim aklimda kaldiginca...
Kizin biri surekli babasinin evine gider esinden yakinirmis...
Hic biseyini begenmez hic biseyle yetinmezmis...
Babasi ne yapayim diye dusunurken hocaya danismis...
Hoce demis kizini damadini ogullarini al gel...
Gitmisler...
Hoca demis soyun kizim...
Aman hocam demis nasil olur?
Kizim ben hocayim bu baban bunlar abin ... soyun !
Kiz yelegini gomlegini derken ustunu cikardikca kocasinin arkasina siginmis saklanmis...
Hoca demis kizim bak...
Esinle aranda sakinilacak bisey yok artik helalin kapiyi kapattiniz mi derdiniz eksiginiz herseyiniz aranizda mahrem kalicak...
Oylede eslerimiz bizim ortumuz biz onlarin ortusuyuz cok sukur...
ALLAH onlari baslarimizdan eksik etmesin ...
Gozlerim doldu yine...
Yordum sizi hakkinizi helal edin...
tesekkur ederim canım sagol:))solgar iyi bir marka canım..güvenle kullan...
ahhhh cnm gözlerim doldu inan okurken..allah ondan onun gibilerden razı olsun..sıkıntının sonu selamet..rabbim sabrının karşılığını ne güzel vermiş..
kaliteli bir ürün cnm...fiyatı normal..yalnız balık yağı yağda çözünüyor dolayısıyla bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile birlikte içersen daha faydalı...
Canimm cok gecmis olsun.günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
Canım çok geçmiş olsun inşallah... Sen gönlünü Rabbime aç inşallah hiç bişey çıkmıcaktır. Rabbim inşallah verdiği mucizeyi hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder hem sana hem bizlere inşallah. Bol bol dua et. Benimde ayrıntılımda sorun çıktı Rabbime sığındım başka çaremiz yok. Stres yapmamaya çalış bebeğin için dua ettikçe insanın stresi azalıyor. Duacınım bende inşallah.günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
Canimm cok gecmis olsun.
Dualarimiz seninle sen kafana takmamaya ve stres yapmamaya calis.
Biliyosun ki bebegin sen ne hissedersen hissediyo.
Rabbimin izniyle hicbisey olmaz yavrusuna.
Saglicakla alirsin insallah kucagina bebegini canim.u
uzme sen kendini.
Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direkdahisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger
AlLah yar ve yardımçin olsun ınş. Stres yapma cnm bol bol meryem süresini oku bu konularda çok faydasini görenleri duydum umudunu kaybetme bzlerinde duaları sen le :-*günaydın kızlar,
Canım çok geçmiş olsun inşallah... Sen gönlünü Rabbime aç inşallah hiç bişey çıkmıcaktır. Rabbim inşallah verdiği mucizeyi hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder hem sana hem bizlere inşallah. Bol bol dua et. Benimde ayrıntılımda sorun çıktı Rabbime sığındım başka çaremiz yok. Stres yapmamaya çalış bebeğin için dua ettikçe insanın stresi azalıyor. Duacınım bende inşallah.
İnsallah canim benim:))hepimiz guzel seyler yazicaz buraya.teşekkürler canım, tüm annneler sağlıcakla kucağına alır bebelerini inşallah.
çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yoluna gircek.günaydın kızlar,
amin canım..aslında sıkıntım eşyadan ziyade bi çok seyi yaşayamadan içimde kalması..hayırlara döner bütün sıkıntılarımız inş..Bak eda hatun bugunku yazdigin mesaj bana neler anlattirdi...
Hersey her esya olur gider...
ALLAH basimizdan helallerimizi eksik etmesin cnm bnm...
canım..gercekten hiç üzme kendini..tevekkül et dua et teslim ol güzel düşün bak gör ne kapılar açılacak..benim ablalardan birinde kötü huylu tümör çıktı bağırsaklarında bi adım ötesi kolon kanseri Allah muhafaza...o zamanlar iki kız annesiydi..ve maaşallah maneviyatı çok güçlü biri..cerrahpaşada yapıldı biyopsisi ameliyat tarihi verildi..ameliyattan önce aynı doktorlar bi kez daha kontrol ettiler ki tümör falan yok kökünden temizlenmiş..nasıl oldu ne oldu bilmiyoruz ama bizim için mucize oldu..ol derse önüne gececek hiçbişey yok..günaydın kızlar,
günaydın kızlar,
çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yoluna gircek.
Sen kalbini ferah tut inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Bir doktora takılıp ta kalma bir de. Çok duyuyoruz bir doktor kötü şeyler söylüyor ama başka doktor baktığında hiçbirşey çıkmıyor. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Allah şifa ve sabır versin inşallah.
amin canım..aslında sıkıntım eşyadan ziyade bi çok seyi yaşayamadan içimde kalması..hayırlara döner bütün sıkıntılarımız inş..
canım..gercekten hiç üzme kendini..tevekkül et dua et teslim ol güzel düşün bak gör ne kapılar açılacak..benim ablalardan birinde kötü huylu tümör çıktı bağırsaklarında bi adım ötesi kolon kanseri Allah muhafaza...o zamanlar iki kız annesiydi..ve maaşallah maneviyatı çok güçlü biri..cerrahpaşada yapıldı biyopsisi ameliyat tarihi verildi..ameliyattan önce aynı doktorlar bi kez daha kontrol ettiler ki tümör falan yok kökünden temizlenmiş..nasıl oldu ne oldu bilmiyoruz ama bizim için mucize oldu..ol derse önüne gececek hiçbişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?