2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kizlar gaza getiriniz ocak annelerini okuyayim dedim. Tanrim sadece sorun var. Uyumadi burnu tikanik gozyasi problemli, yorgunum bitkinim yalnizimmm.

Acayip moralim bozuldu..
Öyle oluyor bebisler o donemde. Ama o bile Guzel . Ilk bebeğim de hepsini yasadim ama guzel . Gogsum o kadar yara oldu ki herkes emzirme dedi. Ama ben oglumu alip gizlice emzirdim zormuydu evet amq harikaydi

Kizlar genital bolgede dis dudaklarda dolgunluk olan var mi ? Wcye girdigim zaman cok rahatsiz oluyorum baski hissi olusuyo korkuyorum.

Çok geçmiş olsun Rabbim yardimciniz olsun.sınavının bir bolumu duayla sabırla en hayırlı şekilde atlatirsiniz inşallah.

Buarada ben seker yüklemesi surecindeyim.çekinerek geldim ama gayet iyyim.50 mg lık yapiliyor ailesagligi merk.de.elma aromalı gazoz gibi birşey icirdiler.hic öyle zor gelmedi 75-100 lukler agir olabiliomus.40 dk mız var beklioz...

Amin bebisimiz saglikla gelsin Inşallah

çok geçmiş olsun canım sen içini ferah tut Allah herşeye yardımcıdır güzel düşün güzel olsun

çok teşekkürler caım, allahım yüzünü güldürür bir sıkıntı çıkmaz inşallah... ben ve bildiğim herkes dua ediyoruz canım..
eşimle bebeğimizi sevdiklerimizin duasıyla kazandığımıza inanırız hep, ve şimdide bu dualarla bebeğim atatacak biliyorum :)

selam güzel anneler bu gün acayip yorgunum burnumun içi yanıyor resmen nezlemi olacağım acaba kırılıyor her yerim...

Canim gonlunu ferah tut. Allah'in izni ile hicbir sey olmayacak bebegine. En onemlisi motivasyon ve tevekkul. Allah'a dua et inan bebeginin saglikli olduguna. Dualarimiz seninle.

ksoızlar, 75'lik şeker yüklemesi yaptıran var mı? doktorum onu önerdi de, nasıl geçiyor merak ediyorum.
Canımbana 75gramlık yaptırdı aç ve susuz oalrak gidip kanını alyorlar sonra eczaneden aldıgın sıvıyı içiyorsun bir saat sonra gidiyorsun kanını alıyorlar 1 saat sonra tekrar kanını alıyorlar toplamda 3 defa kanını aldırmış oluyorsun.
o sğrede hiçbir sey yiyio içmiyorsun ama abartıldığı kadar içeceğin tadı kötğ değil yada ben kötü hissetmedim vakitte cabuk geçdi.

Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direk diyetisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger[/QUOTE]
her sabah portakal suyu sıkıp içiyorum. bundan sonra dikkat ederim.. meyve şekeri oldugu için onu da dikkali almamız gerekli.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:'plesenta previa' değişen bir durum değil ama diğerleri hamileliğin ilerleyen haftalarında düzelebilir. bana da kötü bir durum söylemişlerdi hatırlamak bile istemiyorum.çanakkalede oturduğum halde perinatolog olmadığı için bursaya gittim.çok şükür böyle bir durum olmadığını söylediler rahatladım.sen de iyi başka bir dra görün istersen.

teşekkürler canım, bir iki doktora göründük ama Recep Has die bir doktor varmış, belki ilerki günlerde ona da giderim
recep has mı istanbulda mı oturuyorsun sen benim drum beni recep hasa yolladı ama bursa bana daha yakın olduğu için istanbula gidemedim.recep has benim drun hocasıymış ve teşhisleri birebir tutuyormuş öyle bir imkanın varsa mutlaka git derim.

Kızlar bende portakal sabahları yiyiorum demir hapımla birlikte emilimi hızlansın diye Ama sıkıp suyunu içmek kan şekerini daha yüksletiyormuş içmemek lazım portakalı yiyince hemde posanıda almış oluyoruz.

cnmm ne kadar cahil insanlarmış eşinin ailesi , çok sevındım senın adına zaten görüşseydın aranızı bozmak için her şeyi yaparlardı,
allah size bi de yavru veriyor inş sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz. çok şeyin üztesinden gelmişsiniz tebrık edıyorum eşini de senı de cnm, bu arada kaç yaındasın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…