- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.861
Öyle oluyor bebisler o donemde. Ama o bile Guzel . Ilk bebeğim de hepsini yasadim ama guzel . Gogsum o kadar yara oldu ki herkes emzirme dedi. Ama ben oglumu alip gizlice emzirdim zormuydu evet amq harikaydiYa kizlar gaza getiriniz ocak annelerini okuyayim dedim. Tanrim sadece sorun var. Uyumadi burnu tikanik gozyasi problemli, yorgunum bitkinim yalnizimmm.
Acayip moralim bozuldu..
günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
Kizlar genital bolgede dis dudaklarda dolgunluk olan var mi ? Wcye girdigim zaman cok rahatsiz oluyorum baski hissi olusuyo korkuyorum.
Amin bebisimiz saglikla gelsin Inşallahgünaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
Aynen. Afedersin buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorum valla bisey falan olur ikindigimda diye. Bide alaturka wc kullanan var mi. Comelmek zarar verir mi acaba minnak kizimaBende de var sanki bi zorlama olmuş da onun acisiymis gibi.
günaydın kızlar,
Çok geçmiş olsun Rabbim yardimciniz olsun.sınavının bir bolumu duayla sabırla en hayırlı şekilde atlatirsiniz inşallah.
Buarada ben seker yüklemesi surecindeyim.çekinerek geldim ama gayet iyyim.50 mg lık yapiliyor ailesagligi merk.de.elma aromalı gazoz gibi birşey icirdiler.hic öyle zor gelmedi 75-100 lukler agir olabiliomus.40 dk mız var beklioz...
Canim gonlunu ferah tut. Allah'in izni ile hicbir sey olmayacak bebegine. En onemlisi motivasyon ve tevekkul. Allah'a dua et inan bebeginin saglikli olduguna. Dualarimiz seninle.günaydın kızlar,
Canımbana 75gramlık yaptırdı aç ve susuz oalrak gidip kanını alyorlar sonra eczaneden aldıgın sıvıyı içiyorsun bir saat sonra gidiyorsun kanını alıyorlar 1 saat sonra tekrar kanını alıyorlar toplamda 3 defa kanını aldırmış oluyorsun.ksoızlar, 75'lik şeker yüklemesi yaptıran var mı? doktorum onu önerdi de, nasıl geçiyor merak ediyorum.
Benimde dun yapildi ve 179 cikti sonucum. Ben de hic beklemiyordum normalde seker bile kullanmam ama son donemde portakal suyu cok icmistim.100luge gerek gormedi doktorum direk diyetisyene yonlendirdi iki ghn sonra randevum var ozel bi diyet programi uygulayacak. Kendim bu gun ekmegi kestim az yiyorum ani ve tam tahilli olanlarindan ama gunum ck kotu gecti resmen açım ya yeymedi yediklerim kendimi kotu hissediyorum bakalim diyetisyen ne uygulayacak kotu hi durum.ama bebislerimiz icin deger[/QUOTE]BenimOTE="Ortodontist, post: 39611948, member: 547527"]Bugün 50 gr şeker yükleme testi yapıldı. Sonuç 160Üst sınır 140. 1 hafta boyunca şeker, karbonhidrat yemiycem ve haftaya 100 gr lık yapılacak. inşallah diyetle halledebiliriz
Şeker yükleme testini mutlaka yaptırın, bende çıkmaz demeyin, ben hiç beklemiyordum, doktorum da, ama çıktı. erken önlem almak çok önemli.
Canim ben 75 lik yaptirdim.kızlar, 75'lik şeker yüklemesi yaptıran var mı? doktorum onu önerdi de, nasıl geçiyor merak ediyorum.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:'plesenta previa' değişen bir durum değil ama diğerleri hamileliğin ilerleyen haftalarında düzelebilir. bana da kötü bir durum söylemişlerdi hatırlamak bile istemiyorum.çanakkalede oturduğum halde perinatolog olmadığı için bursaya gittim.çok şükür böyle bir durum olmadığını söylediler rahatladım.sen de iyi başka bir dra görün istersen.günaydın kızlar,
recep has mı istanbulda mı oturuyorsun sen benim drum beni recep hasa yolladı ama bursa bana daha yakın olduğu için istanbula gidemedim.recep has benim drun hocasıymış ve teşhisleri birebir tutuyormuş öyle bir imkanın varsa mutlaka git derim.teşekkürler canım, bir iki doktora göründük ama Recep Has die bir doktor varmış, belki ilerki günlerde ona da giderim
Masaallah... gorcez tabi insaallah hemde cook yakinda ay heyecan yaptim yine
Simdiki esim yapiyor... ALLAH ondan razi olsun...
Isten gelir daha kapida selam verir ikinci kelime fero nerde?
Oglum ferhatta ona cok duskun cok sukur...
Esim benimle evlenirken ailesi onu reddetti cnm...
Bosanmis ve cocugum olduğum icin mindarmisim ben...
Ne olaylar oldu...
Babasindan yumruk bile yedi...
Hz Hatice annemizde dul ve cocukluydu efendimizin diger hanimlatinda da vardi...
Ben sahsen hicbisey demedim ahrette once annelerimize versinler hesabi...
Ne yuzumu gorduler ne sesimi duydular 4 senedir...
Tek kelimem olmadi onlara hicbiriyle konusmadim bile...
Esim ben hanimimdan raziyim ogluda kabulum dedi resti cekti...
Ee oglum daha kucuktu o zaman esim onun kahramani oldu benimde
Oglumun babasi ilgisiz neyse oglumda gorusmek bile istemiyor huzursuz oluyor babayla...
Bosver ilk evliligimden konusmak yakismaz ama o uzuntulerimiz yasadigimiz eziyetleri RABBIM bu esimle ogluma ve bana cok guzel bir aileye bagladi... bu mutluluga esim oglum annem hepimiz sukrediyoruz...
Annemin de her isine de kosar esim sagolsun neler aldi annemin evine daha rahat yasasin kadincagaz diye ne tamiratlar da yapti...
Yarim saat once geldi yine annemle bi yere gittiler anneme bisey almaya...
Onlari bekliyorum bende...
Cenabi Hak esimden dunya ahret razi olsun...
Daha konuscak cok sey varda neyse....
Hersey biz insanlar icin...
Cok sukur bugunumuze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?