2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım portakal suyu yerine havuc suyu içi havuc suyu amniyo sıvısının azalmasını engelliyor faydalı imiş.

Yeter ki ol desin Allah,yeterr ki güzel annesi inansın ona herşeyin üstesinden gelir inşallah bebeğin eğin. Sen ona kötü hissettirme şimdi annesi, inşallah her şey yoluna girecek. Hepimizin duaları seninle,gönlünü ferah tut.

canım portakal suyu yerine havuc suyu içi havuc suyu amniyo sıvısının azalmasını engelliyor faydalı imiş.
canım katı meyve sıkıcacağım yok ama almam lazım aldığım zamanda sıkıp içerim ben zaten portakal suyunu içmiyorum portakalın kendisini yiyorum suyu dire şeker bence

canım katı meyve sıkıcacağım yok ama almam lazım aldığım zamanda sıkıp içerim ben zaten portakal suyunu içmiyorum portakalın kendisini yiyorum suyu dire şeker bence

bende istiyorum almakta of onlarda cok parcalı yıka yıka bitmz hemde kocaman oluyorlar.

bende istiyorum almakta of onlarda cok parcalı yıka yıka bitmz hemde kocaman oluyorlar.
Evet parçaları yıkamak sıkıntı olduğu için, sürekli kullanılmıyor. Alacak olanlar bide ağzı geniş olanlardan alsın bence, ağzı dar olursa meyveyi bölüp atmak zaman kaybı oluyor.

Geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canim cok gecmis olsun. Insallah saglicakla alacagiz bebislerimizi kucagimiza. Kist cikip kaybolan arkadaslarimiz oldu burada. Kotu dusunme hemen. Plesenta previa olup gebelikleri devam eden arkadaslarimiz var. Dualarim da senin ve bebeginle olacak...

Aynen. Afedersin buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorum valla bisey falan olur ikindigimda diye. Bide alaturka wc kullanan var mi. Comelmek zarar verir mi acaba minnak kizima
Canm sende de kisalma vardi galiba rahim boyunda. Alaturka wc.ye dikkat et cok comelme Allah korusun zarar verebilir. Ben kullanamiyorum eger kullanmak zorundaysanda ikinma falan olmasin aman dikkaat et

Benim bebegim bugun sabahtan beri hic tekmelemedi normalde hep tekmelerdi ya bı sorun yoktur umarım
Canim benim gecen gun neredeyse hic tekmelemedi. Pazartesi gunuydu. Telas yapma hemen. Bebegin pozisyonu, annenin yorgunlugu, stresi hep etkiliyormus. Ben mesela 7 gün boyunca erken kalktim. Gercekten yorgundum yani.

çok sagolsun. endişeleniyordum ben de. rahatladım.

Canim ben 75 lik yaptirdim.
Limon aromaliydi seker tadi almadim hic gayet rahat icmistim

Canım şeker yüklememi yaptırdım gayet güzel çıktı açlık 93 1 saat sonra 107 2 saat sonra 92 çıktı
Sen yaptırdınmı nasıl çıktı.

süper çok sevindim senin adına maşallah diyelim. Doktorum haftaya yaptırmamı söyledi bende normalde insülin direnci vardı zaten ama çok şükür bebeğim iyi :) sonuçları haftaya paylaşırım inşallah.

Aynen. Afedersin buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorum valla bisey falan olur ikindigimda diye. Bide alaturka wc kullanan var mi. Comelmek zarar verir mi acaba minnak kizima
köydeki kadınların oturabileceği bir alaturka tuvaleti bile yok onlar doğurabiliyorsa biz hayli hayli doğururuz inşallah merak etme:)

slm kizlar
bugun yilin uykusunu uyudum diyebilirim senelerdir saat 11 de kalkmamistim:)
prensesim saat 10 da tekmelemeye basladi "kalk anne,aciktim"der gibi 1 saat snr ancak kalkabildim:)kahvaltimizi yaptik,sizlere bir slm verelim,bebisleri nasilmis bir soralim dedik

bn en basindan beri her sabh mutlaka 1 bardak iciyrm,zten kahvaltida baska icicek birsey olmayinca ii oluyor ama tabi dusunursen 3 portakal ayni anda yemis oluyosun birde sadece suyunu direk sekerli kismini.baklim bnm seker kac cikicak

bn en basindan beri her sabh mutlaka 1 bardak iciyrm,zten kahvaltida baska icicek birsey olmayinca ii oluyor ama tabi dusunursen 3 portakal ayni anda yemis oluyosun birde sadece suyunu direk sekerli kismini.baklim bnm seker kac cikicak
her sabah içiyorsan tavan yapmazsın inşallah:)

cnm bende her öğlen içiyorum şimdi bende tırsmaya başladım. h sonu yaptırıcam inş bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…