- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #21.901
ayy ins.:) ama grip oldugum zamanlari hep bu sayede atlattim.keske bi tek portakalk suyu olsa bn son 1 aydir tatli delisiyim resmenher sabah içiyorsan tavan yapmazsın inşallah:)
ins.cok cikmaz cnm sonuclarini yaz mutlaka bende gelick hafta ici yaptrcamcnm bende her öğlen içiyorum şimdi bende tırsmaya başladım. h sonu yaptırıcam inş bakalım ne çıkacak
Canım evet 3 portokal oluyor ama şekeri biraz da genetik oluyor.bn en basindan beri her sabh mutlaka 1 bardak iciyrm,zten kahvaltida baska icicek birsey olmayinca ii oluyor ama tabi dusunursen 3 portakal ayni anda yemis oluyosun birde sadece suyunu direk sekerli kismini.baklim bnm seker kac cikicak
ocean kullanıyorum canım ben hamileleiğimden 1 ay önce başlamıştım hala devam ediyorumkızlar balık hapı aldım solgar iyi mi kullanan var mı içinizde yada kullananlar ne kullanıyo acep???
çok saol canım bilgi için. işyeri hekimime gösterdim tahlil sonuclarımı. çok yuksek bi enfeksiyon yok ama ben yinede tek kullanımlık toz veriyorum dedi. öğleden sonra içicem. benim akıntım olduğu için şüphelenmiştim gerçi hamilelikte normal yazıyor ama ben yinede rahatsız oluyorum. afferdesin bazen sarımsı oluyor normalmi değilmi çözemiyorum bakalım fark edicekmi ilacı içince.idrarda bakteri çıkmış cnmm ya sen doktoruna bida söylesen bunu şase antibiyotikler var idrar yolları için onlardan yazar belki. ama telaş yapma idrar yolları enfeksyonu hamılelerın yarısından çoğunda olutyor. ama antibiyotık gerekli bence atlamasın doktorun bunu çoğalmasın allah korsun
canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle. Allah tan umut kesilmez sende biliyorsun dua edicez Ondan isticez başka yapacak bişeyimiz yok.. ama asla üzülme bende de var sıkıntı artık hiç düşünmüyorum Allah ın izniyle herşey cok güzel olacak diyorumgünaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
Ben gunde iki defa iciyordum seker 179 cikti.kesinlikle o yukselttiher sabah içiyorsan tavan yapmazsın inşallah:)
ayyyy bnde tirsmaya basladim vallaBen gunde iki defa iciyordum seker 179 cikti.kesinlikle o yukseltti
Amin cumlemizi bagislasin eslerimize evlatlatimiza cnm...
ALLAH razi olsun hatuncum...
Evt hic ailesiyle ilgisi yok...
Esim zaten benden once 10 sene dershanelerde kalmis evden ayri yasamis...
Rabbim onada banada bu yuvanin kiymetini bildirdi cok suku r yasadiklarimizla...
Cok mutlu oldum cnm ALLAH senin de yuzune gulmus...
Elhamdulillah... kadin degeri bilen erkek evini mutlu ediyor cnm demi...
Efendimizin veda hutbesi kadinlariniz size emanettir onlara sahip cikin diye vasiyet etmis ...
amin dunya ahiret insaallah cumlemizi...
Elhamdulillah hem de ne cok var...
Amin cnm amin
Gittik anneme aldigi esyayi monte etti esim annemin cok hayir duasini aliyor sagolsun...
Biz bu esimle evlendigimizde esya yoktu...
Gelfi oglumla oturdugum eski evimi dagitti atti esyalarimi vitrin yatak odasi herseyi...
Cekti aldi ben zi ev tutup...
Bir cekyat birkac hali bir kitaplik bol bol kitabimiz vardi...
Bir sene sonra yatak aldik biz ikeadan...
Ogluma bana bitmis bir haldeyken sahip cikti Rabbimde bize bir evlat daha verdi Elhamdulillah...
Yavas yavas oglumun odasi bulasik makinasi tv aldik... yeni bitti taksitleri...
Sonra vitrin takimi hemde en iyisinden aldi sagolsun...
Hep dalga gecerdi 82 parca yemek takimin kalmis kutuda hatun kristal takimlarin kutularda ceyizinden beri beni bekliyor diye...
Aldi vitrinlerimi guzelce yerlestir simdi diye optu alnimdan...
Simdi herseyi vetdi Rabbim bize sirada ev va insaallah ve bunlar 2 sene gibi bi zamanda oldu...
Sarilin kizlar kocalariniza...
Sımsıkı hemde...
Kizlar cok sıktım sizi ama bi hikaye anlatayim aklimda kaldiginca...
Kizin biri surekli babasinin evine gider esinden yakinirmis...
Hic biseyini begenmez hic biseyle yetinmezmis...
Babasi ne yapayim diye dusunurken hocaya danismis...
Hoce demis kizini damadini ogullarini al gel...
Gitmisler...
Hoca demis soyun kizim...
Aman hocam demis nasil olur?
Kizim ben hocayim bu baban bunlar abin ... soyun !
Kiz yelegini gomlegini derken ustunu cikardikca kocasinin arkasina siginmis saklanmis...
Hoca demis kizim bak...
Esinle aranda sakinilacak bisey yok artik helalin kapiyi kapattiniz mi derdiniz eksiginiz herseyiniz aranizda mahrem kalicak...
Oylede eslerimiz bizim ortumuz biz onlarin ortusuyuz cok sukur...
ALLAH onlari baslarimizdan eksik etmesin ...
Gozlerim doldu yine...
Yordum sizi hakkinizi helal edin...
ayy kızlar benım mınnak kuzum kaburgalarımı tepıyor artık kaburgama dokununca vıııjjjjtttt asagı kayıyoo hemen
günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
ayyyy bnde tirsmaya basladim valla
bu arada ek bir bilgi dah aosyleyim ne kadar dogru bilmiyrm ama hamileleigimizin son aylarinda,portakal gibi gaz yapicak yiyecek icecekler bebegin ne gazli dogmasina neden olabilirmis!banada mantikli geldi zatn portakal suyunu gelicek ay birakmayi dusunuyodum bakalim hayirlisi...
Ayyyy ne güzel canım, keşke bende uyuyabilsem şöyle doya doya...slm kizlar
bugun yilin uykusunu uyudum diyebilirim senelerdir saat 11 de kalkmamistim:)
prensesim saat 10 da tekmelemeye basladi "kalk anne,aciktim"der gibi 1 saat snr ancak kalkabildim:)kahvaltimizi yaptik,sizlere bir slm verelim,bebisleri nasilmis bir soralim dedik
Canım listede istenilen bilgileri beni alıntılayıp yazarsan ben eklerim listeyebenim kızımda sitenin tahminine göre 27.06.2015 te bizimle :) ama nasıl dahil olacağım listeye başaramadım :)
Canım moral , sabır en önemlisi tevekkül çok önemli .günaydın kızlar,
canım haftada 2 kez balık yiyorsan ayrıyeten hap almaya gerek var mı? Doktorun mu tavsiye etti?Yemekten sonra içersem midemden geliyor balık tadı o yüzden her gün skşam yemrğinden yarım saat önce içiyorum iyi oluyor. Balık yediğim günler içmiyorum haftada iki gün balıkmyiyorumöünkü.
recep has mı istanbulda mı oturuyorsun sen benim drum beni recep hasa yolladı ama bursa bana daha yakın olduğu için istanbula gidemedim.recep has benim drun hocasıymış ve teşhisleri birebir tutuyormuş öyle bir imkanın varsa mutlaka git derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?