2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
her sabah içiyorsan tavan yapmazsın inşallah:)
ayy ins.:) ama grip oldugum zamanlari hep bu sayede atlattim.keske bi tek portakalk suyu olsa bn son 1 aydir tatli delisiyim resmenserbetli tatlilar yemiyorm ama nutella,sutlu tatlilar fln cok cnm istiyor ins.cok yuksek cikmaz

bn en basindan beri her sabh mutlaka 1 bardak iciyrm,zten kahvaltida baska icicek birsey olmayinca ii oluyor ama tabi dusunursen 3 portakal ayni anda yemis oluyosun birde sadece suyunu direk sekerli kismini.baklim bnm seker kac cikicak
Canım evet 3 portokal oluyor ama şekeri biraz da genetik oluyor.

çok saol canım bilgi için. işyeri hekimime gösterdim tahlil sonuclarımı. çok yuksek bi enfeksiyon yok ama ben yinede tek kullanımlık toz veriyorum dedi. öğleden sonra içicem. benim akıntım olduğu için şüphelenmiştim gerçi hamilelikte normal yazıyor ama ben yinede rahatsız oluyorum. afferdesin bazen sarımsı oluyor normalmi değilmi çözemiyorum bakalım fark edicekmi ilacı içince.

canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle. Allah tan umut kesilmez sende biliyorsun dua edicez Ondan isticez başka yapacak bişeyimiz yok.. ama asla üzülme bende de var sıkıntı artık hiç düşünmüyorum Allah ın izniyle herşey cok güzel olacak diyorum

Ben gunde iki defa iciyordum seker 179 cikti.kesinlikle o yukseltti
ayyyy bnde tirsmaya basladim valla
bu arada ek bir bilgi dah aosyleyim ne kadar dogru bilmiyrm ama hamileleigimizin son aylarinda,portakal gibi gaz yapicak yiyecek icecekler bebegin ne gazli dogmasina neden olabilirmis!banada mantikli geldi zatn portakal suyunu gelicek ay birakmayi dusunuyodum bakalim hayirlisi...

Ah ne güzel anlatmışsın.

Eşler birbirine destek olduktan sonra aşılmayacak sorun yok.

Ne güzel ki eşin arkanda durmayı becerebilmiş.

Keşke ailesi de anlayışlı olsaydı, ama bazı erkek anneleri nedense oğullarını kıskanıyorlar.

Benim kayınvalidem de eşimi çok kıskandı, ben biraz dişliyim ağzının payını vermeye çalıştıkça o daha feci oldu, baş edemez duruma geldim, yaklaşık 1 yıldır görüşmüyorum görüşmeyi de bundan sonra düşünmüyorum.

Benden çaldıkları yetti de arttı bile.

Allah bebeğine şifa versin canım.

Varsın normal doğum olmasın ama bebeğin sağlıkla doğsun inş.

Ben ilk doğumumu normal yaptım ve çok kolay bir doğumdu ama 2. bebeğimi normal yolla dünyaya getireceğimin garantisi yok.

Onun için ona takılma sadece sağlıklı olmasını dile rabbimden.

Dualarım seninle.

Kızlar hayatımda ilk kez açlıktan elim ayağım dizlerim titredi..dersten çıktım şimdi yiyorum ama yemek yemeye mecalim yok resmen

öylemi cnm bunu ilk duyuyorum ben öenmli bir bilgi saol

Ayyyy ne güzel canım, keşke bende uyuyabilsem şöyle doya doya...

Bende yarın kan ve idrar tahlili yaptıracağım inş.

O sonuçlara göre de salı günü kendi doktorumda randevum var.

Bakalım ne diyecek, şeker yüklemesi isteyecek mi?

benim kızımda sitenin tahminine göre 27.06.2015 te bizimle :) ama nasıl dahil olacağım listeye başaramadım :)
Canım listede istenilen bilgileri beni alıntılayıp yazarsan ben eklerim listeye

Canım moral , sabır en önemlisi tevekkül çok önemli .
kolay değil bunları duymak ama içini ferah tut..
bebişinin bir şeyi olmayacak inşaAllah..
sezeryan olması ise hiç mühim değil biliyorsun , herkes ister normal doğumu ama dünyaya geldikten sonra ha sezeryan ha normal doğum...
üzme canını dualar seninle..

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: Y yigitali2015
3.Cüz: muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: mehtaphk
6.Cüz: Gamze0634
7.Cüz: seyitbebek
8.Cüz: seyitbebek
9.Cüz:
10.cüz: mirac75
11.Cüz: mirac75
12.cüz: mirac75
13.Cüz: mirac75
14.Cüz: mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: SirriEyvan
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz: PaytiPo
25.Cüz: PaytiPo
26.Cüz

27.Cüz:
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz: damlasssss
30.Cüz: damlasssss

Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))

Yemekten sonra içersem midemden geliyor balık tadı o yüzden her gün skşam yemrğinden yarım saat önce içiyorum iyi oluyor. Balık yediğim günler içmiyorum haftada iki gün balıkmyiyorumöünkü.
canım haftada 2 kez balık yiyorsan ayrıyeten hap almaya gerek var mı? Doktorun mu tavsiye etti?

evet canım istanbul da oturuyorum, bir arkadaşım asistanlığını yaptı recep has ın ve o bana şiddetle tavsiye etti, internetten de araştırınca baya met edilmiş gerçekten..
iki gün boyunca bebeğim o kadar ultrasona maruz kaldı ki hem o hem ben biraz toparlayıp sonra bir karar verecektik eşimle..
gideceğim sanırım bu doktora.. teşekkürler canım, senin sıkıntını bilmiyorum ama inşallah allahım sizede sağlık sıhhat verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…