2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

çok teşekkürler canım, allahım hepimizin yardımcısı olsun..

saol canım amin..recep hasın muayene ücreti ne kadar biliyor musun..bir de recep has aynı zamanda perinatoloji uzmanı sanırım.yani riskli gebelik uzmanlığı yapmış:)

çok teşekkürler canım, allah inşallah senin sıkıntılarınada derman olur..
ben tüp bebek için randevu almışken allahım nasip etti bebeğimizi, bize mucize idi bu, şimdide allahıma güveniyor ve bebeğimi ona emanet ediyorum, benim elimden birşey gelmiyor çünkü.

teşekkürler canım, inşallah allah hepimize herşeyin normalini nasip eder..

çok teşekkürler canım, sabah çok kararsızdım yazıp yazmama konusunda ama çok iyi geldi böyle bütün arkadaşların güzel dilekleri.. Allahım hepinizden razı olsun..

saol canım amin..recep hasın muayene ücreti ne kadar biliyor musun..bir de recep has aynı zamanda perinatoloji uzmanı sanırım.yani riskli gebelik uzmanlığı yapmış:)

canım bilmiyorum muayene ücretini ama eminim dudak uçuklatıyordur.. arkadaştan öğrenirim..
evet adam riskli gebelik uzmanı..
zaten normal gebelikte o kadar pahalı bir doktora gerek yok bence :)

gecmıs olsun canım sen hıc umudunu yıtırme,ben de plasenta prevıa teshısıyle 3 ay yattım hıc yataktan kalkmadım bır adım atsam hemen kanama oluyordu.Ama 22 hafta detaylımda hafıf yukarı cıktıgını ogrendım plasentanın.Bu durum 28-32 cı haftalara kadar bıle degıse bılermıs,bebıs buyudukce eşi yukarı cekıyor.Yalnız bunun tek yolu bol dınlenmen ,ılıskı yasak. Benım de bebegn afp sı yuksek cıkmıstı bu da beyın gelısımı ve omurgalarının kapanmaması demek ,cok sukur bunu da atlattım sımdı de gelısım gerılıyı nedenıyle takıpteyım,amabu da gececek bılıyorum.Bu zamana kadar geldıyse bebıslerımız bundan sonra da Allahın ıznıyle bırakmazlar bızı.Insallah her sey yoluna gırır umudunu kayb etme

Kafam karisti bana haftasina gore cok geldi acaba dedim adamin makinasmi yanls gosterio

cnm karın ölçüsüyle kiloyu belırlıyorlar ya ne derece doğru bende bilemiyorum. benımde en son 600 gr dı yavrum bı hafta önce. boyu da geçen hafta 29 cm di. ölçüler doktordan doktora bıle fark ediyormuş çok takılmamak lazım

ozaman akişına birakmak lazim :)

Simdi doktordan geldim bebis 22+3 700 gr 26 cm dedi az mi cokmu yaa :/
Maşallah canım gayet iyi bizde dün ayrıntılı da 22+6 çıktık.Biraz önden gidiyormuşuz bu ay,550 gr,27 cm dedi tabi kiloda +/- 80 gr oynayabilir dediler.Muhtemel doğum tarihimiz de 21 haziran dedi ama biz 28 in de bekliyoruz bakalım ne olur önümüz de ki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…