2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sıslıde Recep bey ımkanın varsa gıt zaten bu ısın ehlı ıkı ısım var Atıl bey ve Recep bey ıkısı de aynı otelın ıs merkezınde yan yana odaları.YAlnız randevu almak zor bıraz ben Atıl beye zorla dustum tanıdık yoluyla gıttım yoksa almıyorlar.hatta Recep beyı de aramıstım 2 ay full doluydu o da

Bana muhtemel tarihini hic soylemedi doktor sormak mi gerek erken mi yoksa :/

canım bilmiyorum muayene ücretini ama eminim dudak uçuklatıyordur.. arkadaştan öğrenirim..
evet adam riskli gebelik uzmanı..
zaten normal gebelikte o kadar pahalı bir doktora gerek yok bence :)
bu arada 700 tl detaylı ultrason ben Atıl beye gıttım ama hemen hemen aynılar Recep bey de oyle olacak .700 den asagı olmaz ve sıgorta karsılamıyor

Maşallah canım çok çok iyi
Neler yedin mesela?
Valla yesil mercimek yemegi yedim surekli cok faydasi varms ispanak yedim tahin pekmez yedim bol bol yogurt yedim yumurta peynir cok yedim yogurdu hic elimden brakmadm oyle soylm sute bal yada pekmez katip ictim baya baya abarttm resmen isede yaramis masallah

çok teşekkürler canım, ben doktorumu seviyorum ama bana bu tür bilgiledirme hiç yapmadı, gerçi o da kisti duyunca ben gibi şok oldu sanırım, çünkü bu haftamıza kadar kadın ısrarla herşey gayet normal diyordu..
sağolsun bende sen gibi arkadaşlardan ve internetten öğrendim ,istirahat ve cinsel ilişki yasağını :/

amin canım, inşallah herşey yoluna girer, Allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah.

evet zor randevu alınıyormuş, arkadaşım alabilirim demişti gerçi ama ben şimdilik bekle dedimdi..

Doktor Fl ye gore 23+3 diyor afk mi baska bisi mi ne ona gore 22+3 diyor yani hangisi dogru oluyor 22+3 olan olmasi lazm dmi

woowwww süper marketi boşaltmışın maşşallah bebişler için değer yiyi gariii:):)

Selam annislerrrr ben bugun bebisi çok farklı hissediyorum ya önceden tak tak vuruyordu. Bugün bi degisik çok güçlü hissediyorum ve ordan oraya kayıyor resmen çok tuhaf bir okadar da güzel
o kaymalar çok değişik gerçekten...
göbeğim dalgalnıyor o kaydığında... izlemesi çok zevkli ama dediğin gibi çok tuhaf :)))
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesiiin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…