2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
o kaymalar çok değişik gerçekten...
göbeğim dalgalnıyor o kaydığında... izlemesi çok zevkli ama dediğin gibi çok tuhaf :)))
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesiiin... :)
Evet nasıl bir mucize diyorum her seferinde canim:) hiç durmuo kızım sürekli halay halinde:) kocaman bir aminnnn

Kizlaar Bgn kendi doktoruma gittim ilcedeki devlet hastanesindeki doktor hatirlarsaniz bana rahim duvarin incelmis erken dogum demişti kendi doktorum oyle bir seyin olmadigini rahmin zaten doguma kadar yavas yavas inceldigino guzelce anlatti korkulacak bir sey Yokmus yani Rabbime binlerce kez sukurler olsun

Aynen nasil guzel yagiyor ama :))) gokgurultusunden ben korktum ama uyuyordum ne guzel uyandim l. Cop kamyonu geciyor falan sandim ya
hahaha
doğrudur canım yaa ...
demek merkezde de yağıyor biz lalapaşada otururyoruz da :)
çok yakınız belki bilirsin selimiyenin ordan kalkıyor arabalar yarım saat sürer

Çok geçmiş olsun canım bozma moralini. Allah büyük. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah. Bol bol dua edelim. Elden gelen başka bşy yok.

süt veya yoğurda pekmez koymak demir emilimini azaltır. ayrı ayrı 1 saat arayla tüketmek lazım cnm

canım haftada 2 kez balık yiyorsan ayrıyeten hap almaya gerek var mı? Doktorun mu tavsiye etti?

Evet canım doktor istedi ben de kullanmayı planlıyordum zaten içmediğim günler oluyor tabii çünkü artık doğal yollarla b12 omega3 almak mümkün değil. Hamiletken derin su balığı yemek barındırdığı civa yüxünden çok tehlikeli ki ben her türlüğü balığı tanıtıp yiyen çok seven biri olmama rağmen çok zor sadece yüzey olduüundan emin olduğum hamsiyi yiyorum. Su kirliliği hangi deniz olduğundan emin değilim yeterli omega3 ü aldığımı sanmıyorum bu bslığı yiyerek sevdiğim için yiyorum yani. Bebek olmasa bile normalde omega3 almalıyız sağlığımız için çok önemli.

Ceviz ve fındıkta da var yanılmıyorsam ama yeterli miktarı almak için çok tüketmek gerekiyor ve kalorisi aynı değil.

Ben arapça bilmiyorum türkçe harflerle okusam oluyor mu telaffuzunda hata oluyor diyorlar içim rahat etmiyor oluyorsa ben de 9. Cüzü alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…