2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyyy!!!!
Evetttt!!!yasasin diyorum mart ve nisan kaldi mayista artik hazir ve nazir olarak bekleyis baslayacak:))
Rabbim saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah.

Evet ya zaman bayağı ilerledi.

Benim gözümde nedense mart ayı çok büyüyor, çok uzun geçecek gibi geliyor.

Nisan ayından ve mayıs ayından korkmuyorum.

Evet ya zaman bayağı ilerledi.

Benim gözümde nedense mart ayı çok büyüyor, çok uzun geçecek gibi geliyor.

Nisan ayından ve mayıs ayından korkmuyorum.

benimde gözümde mart büyüyor yaa nisan bir gelseydi şu doğum iznine bir çıksaydım alış veriş yapacağım annem aldırmıyor hiç birşey daha erken beraber çıkarız diyor bende tamam dedim beklemedeyim zaman geçmiyor bana (

Ben hazırlıklarımı bitirdim şükür.

Sadece biraz evle ilgilenmem kaldı.

Günlük aylık yapılan temizlikler haricinde özel bir temizlik daha yapacağım.

Onu da nisan ortasına bıraktım Allah nasip ederse.

Bende kalan zamanımı kızımla çok daha fazla ilgilenerek geçirmek istiyorum.

Malum havalarda ısınmış oluyor.

kızlar tatlı bişeler veya çikolata kek tarzı şeyler yedikten sonra ağzımda iğrenç bi tat oluyo geçmiyo sürekli var ama bunları yeyince daha beter oluyo sanırım hiç geçmicek sizde de oluyo mu nasıl engellerim bunu yaa

Aynısı bende de oluyor.

İlk hamileliğimde de olmuştu ve doğum yaptığım gün geçti desem inanır mısın?

Ayyyy!!!!
Evetttt!!!yasasin diyorum mart ve nisan kaldi mayista artik hazir ve nazir olarak bekleyis baslayacak:))
Rabbim saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah.

bende gün sayıyorum şubat bittii haziranı da ben saymıyorum mart nisan offf mayıs varmış daha yaa ben mayısı saymayı unutmuşum şimdi aklıma geldi

bende gün sayıyorum şubat bittii haziranı da ben saymıyorum mart nisan offf mayıs varmış daha yaa ben mayısı saymayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
Ayy!! Gecer canim benim havalar isininca zaman daha hizli gececek gibi geliyo bana yuruyus falan yapariz zaman cabucacik geciverir:))

Kızlar simdi geldim civilden...weewell goguskremlerinde indirim varmış 6.90a.gidince çıkamıyor insan birşeyler atmadan sepete:) bende kaptim biseler.bazıları ebebekten gelenler bazıları tomuycukdan bazıları civilden.

Eklentiler

• IMG_20150225_162139.webp
    47 KB · Görüntüleme: 89

canım o kremden bende alacaktım ama son kullanma tarihleri temmuz ayıydı onun için almadım.

Hatta aldım ve geri iade ettim.

Sende son kullanma tarihine bak istersen.

Güle güle kullanın kıyafetlerinizi.

Ayy!! Gecer canim benim havalar isininca zaman daha hizli gececek gibi geliyo bana yuruyus falan yapariz zaman cabucacik geciverir:))

hayırlısıyle geçsin inşallah sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alalım eşim de çok sabırsızlanıyo bi an önce gelse de evimizi şenlendirse bizi uyutmasa bol bol bez aldırsa diyo :):)

ayy keske benimde oyle olsada bi daha yiyemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…