2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayırlısıyle geçsin inşallah sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alalım eşim de çok sabırsızlanıyo bi an önce gelse de evimizi şenlendirse bizi uyutmasa bol bol bez aldırsa diyo :):)
Benim esimde oyle gel artik cok sabirsizlaniyorum diyo
Sonra hemen saglikla zamaninda gel yavrum diye seviyo:))

iyi gunlerinizde kullanin canim saglikla ins.bu civil magazasi Antalyada var mi acaba bi arastirayim ben

sen hızlısın canım benimde onlar var yapılacak tabi ama eve zor atıyorum kendimi dediğim gibi ne yapacaksam nisanda yapacağım artık anne abla kim varsa toplayacağım bende yavaş yavaş yapacağız artık benimde bir oğlum var 5 yaşında kreşe gidiyor ama izne çıkınca göndermeyi düşünmüyorum akşam evde girince bir sarılışı varki seni çok özledim diye bitiyorum resmen rabbim uzun ömür versin hepimizin evlatlarına...

ben de çok heveslendim bi kaç bişe aldım ama baktım yanlış yunluş gereksiz şeyler alıyorum bıraktım almayı 1 ay sonra annemle çıkıp geniş çaplı almayı düşünüyorum bi bilen olsun yanımda yaa

canım o kremden bende alacaktım ama son kullanma tarihleri temmuz ayıydı onun için almadım.

Hatta aldım ve geri iade ettim.

Sende son kullanma tarihine bak istersen.

Güle güle kullanın kıyafetlerinizi.

Teşekkürler
AA hic dikkat etmek gelmedi aklıma tarihe bakmak...simdi baktım bu da 7.ay:-( bitermi acaba temmuza kadar değiştirim yoksa...

Ben de annemle gittim annem tuttu beni de daha alacaktim da
Farkettimde herseyimiz pembe olmuş ondan kahveli aldım o zıbın takımını da dayanamio insan gördükçe içinde hayal ettikce

töbe de kız :)valla çok kötü bişe hiç bi şekilde geçmiyo bilidiğin ağzın tadı yok
yaa ben bu ara cok tatli yiyorumda kendimi durduramiyrm :) haftayada seker yuklemesi var ins.cok cikmaz ondan korkuyrm biraz.
sende agiz tadini gecirmek icin limon yemeyi dene canm belki etkili olur

Ben de annemle gittim annem tuttu beni de daha alacaktim da
Farkettimde herseyimiz pembe olmuş ondan kahveli aldım o zıbın takımını da dayanamio insan gördükçe içinde hayal ettikce

aynen haklısın bi giriyorum mağazaya abartısız 3 saatim geçiyo sonra ne alacağıma karar veremiyorum çıkıyorum bakmak bile yetiyo Allahım güzel günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin hepimize

Cok guzel xnm. Allah onlari basimizdan eksik etmesin. BaZen ufaknseylerden didisip unutuyoruz diger seyleri dunya basimiza yikiliyor. Sukurler olsun rabbime bize hem hayirli es üstüne bide evlat vermis.
senin rahatsizligin nasil oldu bu arada?
ALLAH razi olsun cnm amin...
Ptesi kontrolum var...
Hayırlı haberlerle gelirim insaallah :)
Napalim cnm bunda da var bir hayir...
Insaallah Rabbim cumlemizin ailelerine selamet versin...

Cnm Kıyamam bak uzulme...
Benim de plesanta previa totalis...
En ciddosi yani...
Senin previa hangisi ?

Valla o sarılmaları herşeye bedel.

benim prensesim de 7 yaşında akşamları servisten iner inmez annecim diye koşar yanıma.

Teşekkürler
AA hic dikkat etmek gelmedi aklıma tarihe bakmak...simdi baktım bu da 7.ay:-( bitermi acaba temmuza kadar değiştirim yoksa...

Hepsinin tarihi aynıydı canım belkide ondan indirime girdi. İmkanın varsa iade et.

Cnm Kıyamam bak uzulme...
Benim de plesanta previa totalis...
En ciddosi yani...
Senin previa hangisi ?[/QUOTE]

benimde total maalesef canım, rahim ağzı tamamen kapalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…