- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.001
Benim esimde oyle gel artik cok sabirsizlaniyorum diyohayırlısıyle geçsin inşallah sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alalım eşim de çok sabırsızlanıyo bi an önce gelse de evimizi şenlendirse bizi uyutmasa bol bol bez aldırsa diyo :):)
iyi gunlerinizde kullanin canim saglikla ins.bu civil magazasi Antalyada var mi acaba bi arastirayim benKızlar simdi geldim civilden...weewell goguskremlerinde indirim varmış 6.90a.gidince çıkamıyor insan birşeyler atmadan sepete:) bende kaptim biseler.bazıları ebebekten gelenler bazıları tomuycukdan bazıları civilden.
ayy keske benimde oyle olsada bi daha yiyemesem
Ben hazırlıklarımı bitirdim şükür.
Sadece biraz evle ilgilenmem kaldı.
Günlük aylık yapılan temizlikler haricinde özel bir temizlik daha yapacağım.
Onu da nisan ortasına bıraktım Allah nasip ederse.
Bende kalan zamanımı kızımla çok daha fazla ilgilenerek geçirmek istiyorum.
Malum havalarda ısınmış oluyor.
Kızlar simdi geldim civilden...weewell goguskremlerinde indirim varmış 6.90a.gidince çıkamıyor insan birşeyler atmadan sepete:) bende kaptim biseler.bazıları ebebekten gelenler bazıları tomuycukdan bazıları civilden.
canım o kremden bende alacaktım ama son kullanma tarihleri temmuz ayıydı onun için almadım.
Hatta aldım ve geri iade ettim.
Sende son kullanma tarihine bak istersen.
Güle güle kullanın kıyafetlerinizi.
Evetttt:))97 günün kalmış senin. :)
ben de çok heveslendim bi kaç bişe aldım ama baktım yanlış yunluş gereksiz şeyler alıyorum bıraktım almayı 1 ay sonra annemle çıkıp geniş çaplı almayı düşünüyorum bi bilen olsun yanımda yaa
yaa ben bu ara cok tatli yiyorumda kendimi durduramiyrm :) haftayada seker yuklemesi var ins.cok cikmaz ondan korkuyrm biraz.töbe de kız :)valla çok kötü bişe hiç bi şekilde geçmiyo bilidiğin ağzın tadı yok
Ben de annemle gittim annem tuttu beni de daha alacaktim da
Farkettimde herseyimiz pembe olmuş ondan kahveli aldım o zıbın takımını dadayanamio insan gördükçe içinde hayal ettikce
yaa ben bu ara cok tatli yiyorumda kendimi durduramiyrm :) haftayada seker yuklemesi var ins.cok cikmaz ondan korkuyrm biraz.
sende agiz tadini gecirmek icin limon yemeyi dene canm belki etkili olur
ALLAH razi olsun cnm amin...Cok guzel xnm. Allah onlari basimizdan eksik etmesin. BaZen ufaknseylerden didisip unutuyoruz diger seyleri dunya basimiza yikiliyor. Sukurler olsun rabbime bize hem hayirli es üstüne bide evlat vermis.
senin rahatsizligin nasil oldu bu arada?
Napalim cnm bunda da var bir hayir...Ah ne güzel anlatmışsın.
Eşler birbirine destek olduktan sonra aşılmayacak sorun yok.
Ne güzel ki eşin arkanda durmayı becerebilmiş.
Keşke ailesi de anlayışlı olsaydı, ama bazı erkek anneleri nedense oğullarını kıskanıyorlar.
Benim kayınvalidem de eşimi çok kıskandı, ben biraz dişliyim ağzının payını vermeye çalıştıkça o daha feci oldu, baş edemez duruma geldim, yaklaşık 1 yıldır görüşmüyorum görüşmeyi de bundan sonra düşünmüyorum.
Benden çaldıkları yetti de arttı bile.
Cnm Kıyamam bak uzulme...çok teşekkürler canım, ben doktorumu seviyorum ama bana bu tür bilgiledirme hiç yapmadı, gerçi o da kisti duyunca ben gibi şok oldu sanırım, çünkü bu haftamıza kadar kadın ısrarla herşey gayet normal diyordu..
sağolsun bende sen gibi arkadaşlardan ve internetten öğrendim ,istirahat ve cinsel ilişki yasağını :/
amin canım, inşallah herşey yoluna girer, Allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün inşallah.
sen hızlısın canım benimde onlar var yapılacak tabi ama eve zor atıyorum kendimi dediğim gibi ne yapacaksam nisanda yapacağım artık anne abla kim varsa toplayacağım bende yavaş yavaş yapacağız artık benimde bir oğlum var 5 yaşında kreşe gidiyor ama izne çıkınca göndermeyi düşünmüyorum akşam evde girince bir sarılışı varki seni çok özledim diye bitiyorum resmen rabbim uzun ömür versin hepimizin evlatlarına...
Teşekkürler
AA hic dikkat etmek gelmedi aklıma tarihe bakmak...simdi baktım bu da 7.ay:-( bitermi acaba temmuza kadar değiştirim yoksa...
Evetttt:))
Seninde az ama 6 gun var aramizda
sanada iyi akşamlar :)Iyi aksamlar canlarimm :))
Beklesinler beklesinler :)Bende sormadım canım,ultrasonu yapan bir doktor var radyoloji uzmanı o söyledi.Zaten bu tarihten 1 hafta önce veya sonra da olabilirmiş ama bakalım bizim minişler bekleyecek mi o kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?