2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

benimde total maalesef canım, rahim ağzı tamamen kapalı yani

Aynı sorun bende de var canım, sanırım doğumda geçecek bu gidişle.

Güle güle giysin meleğin canım inşallah.insan nasil mutlu oluyor bunları alınca,görünce bide doğduklarında nasil mutlu olucaz kimbilir.

Hanimlar ebebekten aldigimiz ana kucagi baby plus 6in1 in icine yavruslari yatirmak icin bisey koyacakmisiniz minik yatak gibi vs..bana sert geldi napsam bilemedim battaniye falan mi koysam diye dusundum siz bisey dusunuyomusunuz??

benimde total maalesef canım, rahim ağzı tamamen kapalı yani
Tmm cnm ayni durum...
Gereken uyarılar yapilmistir zaten dr tarafindan...
Benim ozel de fatketmemisti durumu neler yasadim birde azar isittim yazmistim burda...
Neyse iyi bir petinatolog tarafindan gozlemde olman gerekiyor bundan sonra...
Hic kanaman oldu mu?
Insaallah olmaz...

Bebisinin diğer durumuyla ilgili hiic sikma canini...
ALLAH'IN izniyle duzelir...
Burda bikac kiside daha oldu düzeldi cnm...
Ptesi kont var benimde bakalım durum ne?
Birde plesenta rahime yapismis mi buna iice baktir...
Dogumla ilgili korkutuyorlar insani
Bu forumda bizim durumumuzda doguran cok var buna da canıni sıkma...
Evvelallah duzelcek hersey sagikla alcaz kucagimiza inşaallah :)

Son düzenleme:
Annişlerrr doğum çantası hazırlamaya başlayan,hazırlayıp bitiren oldu mu aranız da.Varsa paylaşın bilgi sahibi olalım şimdiden

Hanimlar ebebekten aldigimiz ana kucagi baby plus 6in1 in icine yavruslari yatirmak icin bisey koyacakmisiniz minik yatak gibi vs..bana sert geldi napsam bilemedim battaniye falan mi koysam diye dusundum siz bisey dusunuyomusunuz??
Bende yeni sipariş verdim ondan canım,belki güzel yumuşak bir battaniye gerekli olabilir çok sertse içi..

Annişlerrr doğum çantası hazırlamaya başlayan,hazırlayıp bitiren oldu mu aranız da.Varsa paylaşın bilgi sahibi olalım şimdiden

Ayy evet canım,
Bende burdan tecrübeli annelere sesleniyorummm

Hastane çantamıza neler koyalım, internette o kadar gerekli-gereksiz sey yazmışlarki, kafam karıştı.

Valiz hazırlayan bile var

Canım benim bebişimin cinsiyeti de kız :)

Ayy evet canım,
Bende burdan tecrübeli annelere sesleniyorummm

Hastane çantamıza neler koyalım, internette o kadar gerekli-gereksiz sey yazmışlarki, kafam karıştı.

Valiz hazırlayan bile var
Sorma canım şimdi siteden bir sayfadan okudum,onun üzerine sorayım dedim.Tabi tedarikli olmak iyidir ama çok fazla şey var sanki,tarak,süt saklama poşeti vs bunlar bile var.Ya da doğru olan öyle mi bilemedim gerçekten Eşim listeyi gördü kalan eksikler bunlar mı dedi,yok bu sadece hastane için dedim.Hayırdır savaşa mı gideceksin dedi o derece :))))

çok iyi cevap hahaaa

Canım evet içi ince ve sert.ben biraz kalın alt açma aldım tam geliyor içine onu koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…