2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim dr.um bana bunlar bahsetmedi haftaya ac karnina gel isimiz uzun surek burda dedi seker yuklemesi yapcaz fln dedi ben bi arayim konusayim bu durumu yoksa gidip o kadar sekeri yuklemek istemiyrm
Canım açlık tokluk şekeri, insülin direnci, ve hba1c (kan sekeri)ne baktır sonra karar verirsin yükleme oluo olmayacagina

cok gecmis olsun cnm ama anlayamadigim bir sey seker yuklemesine gerek duymamis dr.un buna neye gore ya da hangi teste gore karar veriyor?aclik-tokluk degeri neye gore olculluyor?
Ben druma şeker yüklemesi istemediğimi söyledim. O da o önce açlık-tokluk değerine bakalım. Oradaki değerlerin yüksek çıkarsa bir risk var demektir, o zaman şeker yüklemesi testi gerekir dedi.
Sabah aç karnıma kan verdim önce, yemek yiyip 2 saat sonra da verdim. Yani bildiğimiz kan şekeri ölçümü yaptırdım.

Bana besinlerden karşılıycaksın kan ihtiyacını dedi. Ben pek et yemezdim şimdi haftada 2 kez kırmızı et yanında salata yiyorum.

Bana besinlerden karşılıycaksın kan ihtiyacını dedi. Ben pek et yemezdim şimdi haftada 2 kez kırmızı et yanında salata yiyorum.
Evet canım doğal yollardan alacağız başka çaresi yok. Yumurta da çok kan yapıyor kayısı kıvamında olacak çok pişmeyecek.pekmez de iyi ama şekerli diye çok tuketmiyorum

yok artik alt tarafi 1 gun kalicaz

Orası belli olmaz canım, bakalım napcaz

Ayy sorma canım yaa benim eşimde soka girdi görünce listeyi görünce, içinden eleyeceklerim var falan dedim, yine de gözleri açık kaldı

Hiç sevmem valiz hazırlamayı, napıcam bilmiyorum
1-2 hafta içinde hazırlamak istiyorum en azından önemli seyleri koyayım diyorum her ihtimale karsı
İnşallah zamanında sağlıkla gelir bıdıklar

gecen bu konuyla ilgili bi topuk gormustum sanki

Evet canım çok var, okuyorum.
Her okuduğumda bişeyler ekliyorum listeye bitmiyor kii

bende daha tik yok:)
hazirliklarin cogunu sona birakiyrm hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…