2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hepsi iyi de ben su sampuan dus jelı kısmını anlamadım yanı dogumdan sonra hemen duş alabilecek miyiz acaba hani dikişler olacak ya enfeksiyon kapmaz mı acaba
AYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi

Merhaba, ben de talesemi taşıyıcısıyım. Aynen doktorum dediğiniz gibi diyor hamileleler kullanır bunu bebek için dedi. Ben de kullanıyorum. Kanda demir birikmesi olduğu nasıl anlaşıldı. Hangi değer yüksek çıktı yani?

ben bu listede neye takildim:) babanin ilgileneceklerinden doktorun hediyesi
ilk kez duydum ben

Senin dogum yapacagin hastane belli oldumu canim yani karar verdiniz mi daha once konusmustuk bu konuyu.benim cinarlida olcak doktorum orda yapiyomus zaten izmirde en iyisi de oymus
canım senin doktorun kim. tahir bey mi. bu arada izmir de birçok iyi hastane var canım. eğer seçme şansın varsa başka bir hastanede seçebilirsin.

Gecmiş olsun umarım sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuşursunuz kendinizi üzmeyin siz dirençli güçlü olunki miniğinizde alsın gücünüzü ne mucizeler oluyor sağlıkla sıhhatle sizi kucaklasın Bebiş kendi miniğim 26.06.2015 tahmini Geliş günü ben 32 yaşındayım ilk bebeğim erkek tahmin etmiştim kız ama Mühim olan sağlıkla merhaba demesi Dünya'ya adı kararsızım zeren ,masal ,Serra düşünüyorum ama babası Bilge istiyor bakalım

canım senin doktorun kim. tahir bey mi. bu arada izmir de birçok iyi hastane var canım. eğer seçme şansın varsa başka bir hastanede seçebilirsin.
Ben Medical park Çiğdem Karas a gidiyorum başarılı bir hekim doğumum da orada olacak umarım normal doğum olur öyle istiyorum

hepsi iyi de ben su sampuan dus jelı kısmını anlamadım yanı dogumdan sonra hemen duş alabilecek miyiz acaba hani dikişler olacak ya enfeksiyon kapmaz mı acaba
Seyahat boyunda toptan oluyor ya, küçük birer kullanımlık. Tabi gerekli görülürse götürülebilir. Doğum öncesi yıkanmak gerekirse, yada refekatcıya lazım olursa kullanılabilir. Şart değil yani.
Yoksa doğumdan sonra özellikle dikiş varsa belli bir gün yıkanılmıyor.Bir kaç gün sonra ameliyat yeri flasterle kapatılıp su değmeyecek şekilde yıkanılabilir. Kişiye kalmış. Haziran ayında insan çok terliyor ve lohusa ise çorapsız gezmemek gerektiğini söylüyorlar.
AYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi
Planlı sezaryen olanlar zaten önce banyosunu yapıp, bir kuaföre uğruyor, saç makyaj, bakım yaptırıyor.
Duş jeli kullanmıyorum da, saç kremini saçların uzun olduğu için kullanıyorum. Dibine temas etmediği için inşallah zararlı değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu listede neye takildim:) babanin ilgileneceklerinden doktorun hediyesi
ilk kez duydum ben
Valla doktorun ilgi ve emeğine göre kimisi çiçek alıyor, kimisi çikolata/ lokum. Özellikle sıkıntılı geçen doğumlarda, doktora teşekkür etme şekli değişebilir.

hadi ya ben ikisini de kullanıyorum neden zararlı acaba ya bundan sonra kullanmam o zaman ama bugüne kadar kullandım malesef umarım bi zararı olmamıstıro zaman şampuanlar da zararlı mıdır ki sonuçta herşey kimyasal kremler,parfümler, makyaj malzemeleri hiçbirini kullanmamak mı lazım acaba

Sağol canım not ettim bilgisayarıma, listemle karşılastırıp eksik-fazla belirlerim

Valla doktorun ilgi ve emeğine göre kimisi çiçek alıyor, kimisi çikolata/ lokum. Özellikle sıkıntılı geçen doğumlarda, doktora teşekkür etme şekli değişebilir.

Evet canım bunu bizde düşündük eşimle, sıkıntılı bi hamilelik geciriyorum, haliyle doktorumunda emeği daha fazla üstümüzde, o yüzden bizde eşimle onun için bi hediye falan çiçek-çikolata vs. alırız dedik ama karar vermedik ne olduğuna

Benim cinarlida olcak canim izmirde en iyisi diye biyoruz drum ozel klinigi var tahir bey degil.
tahir beyinde ozel muayenehanesi var canim ayni zamanda cinarlinin ortaklarindan diye biliyorum. Tahir bey birde ahmet bey var ikiside bucada.bende bucada oturuyorumda ondan biliyorum. Birçok arkadasim tahir beye gidip cinarlida dogum yaptı. Cinarlidan memnun kalanda oldu kalmayanda. Kucuk bir hastane birde. Sen izmirde mi oturuyorsun yoksa cevre illerden mi geliyorsun buraya

tamam canım açıkladığın için teşekkürler umarım vaktim olur da hastaneye duş alıp da giderim

Bende yapay cicegi anlamadim

Canım bana doktorum söylemedi ama ben kendim kullansam bi sıkıntısı olmaz demi, ben 10 günde bi kere anca yiyorum balığı.. Hangi marka içiyosun omega 3 ü?
Eşim dio çocukla dalga geçerler al- ya ver - ya diye ooooo ona kalsa okadar dalga konusu olacak isim var ki
canım kız olsa benim de koymak istediğim isim alya idi, eşim de salya die dalga geçerler kızımla die istememişti :)) ama dalga geçme istedikten sonra her isimle geçerler

Iz.TE="mvmv, post: 39634878, member: 283309"]tahir beyinde ozel muayenehanesi var canim ayni zamanda cinarlinin ortaklarindan diye biliyorum. Tahir bey birde ahmet bey var ikiside bucada.bende bucada oturuyorumda ondan biliyorum. Birçok arkadasim tahir beye gidip cinarlida dogum yaptı. Cinarlidan memnun kalanda oldu kalmayanda. Kucuk bir hastane birde. Sen izmirde mi oturuyorsun yoksa cevre illerden mi geliyorsun buraya[/QUOTE]
Iz.izmirdeyim canim ben doktorum alsancak kadomerde hatice hanim.tam konusmadik ama doktorum orda yaptiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…