2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm allah yardımcın olsun..son ana kadar herşey değişebiliyor, düzeliyor, iyileşiyor..ben herşeyin yoluna gireceğine eminim..rabbim sana da bebeğine de güç versin..atlatacağın tek zorluk bunlar olarak kalsın inş..içini ferah tut annesi..bebeğinle birlikte üstesinden geleceksiniz inş..

Aynen. Afedersin buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorum valla bisey falan olur ikindigimda diye. Bide alaturka wc kullanan var mi. Comelmek zarar verir mi acaba minnak kizima
ben de tekme yemiş gibiyim vajinama..doktora sordum normal dedi..hadi oturup kalkarken anlarım da gece yatakta dönerken bile tekme yemiş gibi çok feci acıyor ...ben alaturka çok zor kullanıyorum oğlumu köşeye sıkıştırmışım gibi geliyor..oturamıyorum da temizliği bile çok zor yapıyorum..iyi ki alafranga tuvaleti bulmuşlar..

Kızlar sizce ASYA mi ALYA mi?:)
alya tını olarak hoş..ama asya asil geliyor biraz daha..

kızlar bugün şeker yükleme sonucumu öğrendim..144 çıkmış..sınır 140 mış..50 lik yaptırmıştım ben..doktorum gerek görmedi 100 lük yaptırmaya..sadece diyet yapıoyrsun şeker kullanmıyorsun dedi..iyi ki dün çok sevdiğim tatlıyı dibine kadar yemişimmm ohhhh mis :)

off bu bana göre oldukça çok aslında :/
tabı fazla ama rısk olunca veryor ınsan ,bı de zaten baska doktora sıradan gıtsem bı sey soylese ınanmazdım ama o ıkı doktor da alanında en ıyısı .Hatta benım normal kontrolum bı profesor yapıyor alanında cok unlu,ama Atıl beyın detaylısından sonra ben bunun uzerıne bı sey demem dedı kesınlıkle raporda ne yazıyorsa katılıyorum dedı

ay cok sevındım canım gozun aydın sana soylemıstık rahat ol Allahtan umut kesılmez

Geçmiş olsun canım makarna ekmek falan da yeme şekerli meyvelerden de uzak durvallahbkorusun.

İçinde paraben olan her şey çok zararlı içeriklerini okuman lazım el kremlerinde de oluyor okuyup ona göre kullanmak lazım deri altına geçiyor direkt kana karışıyor

gecmis olsun cnm diyetisyene mi yonlendirdi yoksa kendinmi dikkat ediceksin yediklerine

AYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi
canm ben kullandigim nemlendiriciye kadar dikkat ediyrm.dus urunlerimden el kremime kadar burts bees aldim %98-%99 dogal urunler hatta gebeligimi ogrendigimden beri cok nadir makyaj yapiyrm ki makyaj urunlerimi alirkende cok dikkatliyimdir.oje kullanmiyrm mesela hatta bi kac arkadsim abarttigimi dusunuyor ama icim boyle daha rahat acikcasi

herkese günaydın.gerçi bize pek gun aymadı ama olsun uykusuz bi gece geçirdik yine.Belki biraz gündüz şekerlemesi yaparızherkese mutlu,huzurlu,saglıklı,bol tepikli günlerrrr güzel annelerr

herkese günaydın.gerçi bize pek gun aymadı ama olsun uykusuz bi gece geçirdik yine.Belki biraz gündüz şekerlemesi yaparızherkese mutlu,huzurlu,saglıklı,bol tepikli günlerrrr güzel annelerr
Günaydın canım, benimde gene uykusuz bi gecem güne bağlandı,dinlenemedim hiç...

Gunleriniz aydin olsun güzel anneler...
Rabbim maddi manevi hayırlı bereketli eylesin bugunumuzu insaallah...
Saglik bekleyene şifa
Derdi olana derman versin amin :)

Annemin eski tansiyon aletini aldim kizlar...
Steteskobuyla istedigim zaman bebisimin kalp atislarini dinliyorum...
Hani pimpirik yapiyoruz ya ay uyudumu ay hareket etmio diye...
Koşa koşa saglik ocagina gitmeye gerek yok...
Kocaman oldular artik masaallah ...
Minnos kalpleri duyuluyor
Oy isiram hepsinin pirtli popolarini...

Biz minnosumla kahvaltı yaptik ev halkinida işe okula yolladik...
Ogleye kadar uyuyalim biraz...

günaydın canım,
İnşallah pazartesi çok güzel haberler alırsın doktorundan.
Benimde düşüncem artık bir perinatolog ile devam etmek, ama doktorum bunu söylemedi ve on gün sonraya randevu verdi.Artık ben söyleyeceğim.hocam sizin cihazlar benim durumu görmeye müsait mi diye ':/
Benim kanamam olmadı, ama sürekli sarımsı bir akımtım var :/
Evet burada kafasında kist olupta kaybolan arkadaşlar duydum, benim ki boyun ama inşallah o da geçecek.
Allahım bir an önce bu sıkıntıları atlatmamızı nasip ederde bizde hamileliğimizin tadını çıkarırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…