- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.121
cnm allah yardımcın olsun..son ana kadar herşey değişebiliyor, düzeliyor, iyileşiyor..ben herşeyin yoluna gireceğine eminim..rabbim sana da bebeğine de güç versin..atlatacağın tek zorluk bunlar olarak kalsın inş..içini ferah tut annesi..bebeğinle birlikte üstesinden geleceksiniz inş..günaydın kızlar,
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yinede yazayım belki bir fikri olan vardır, belki içten bir dua alırım, nitekim şimdilerde dua etmekten başka çarem kalmadı..
kızlar ben ayrıntılıya girdim, girmez olaydım.. resmen dünyamı başıma yıktılar doktorlar sağolsunlar..
iki gün sonrasında ancak kendime gelebildim, bebeğime zarar gelmesin diye fazla üzülmemeye çalıştığım halde..
22 haftaya kadar rutin takiplerimde herşey yolunda giderken, pazartesi ayrıntılıda bana koydukları teşhisi yazayım, lütfen arkadaşlar bize dua edin zira hamilelerin duaları kabul olurmuş..
-- bebeğimin sol boynunda çene kemiğinden köprücük kemiğine uzanan bir kistik lezyon varmış..( eğer büyürse bebeğe hayati risk verirmiş)
-- 'plesenta previa' denilen bebek eşimin rahim ağzında olması.. (buda normal doğumu hayal yapan ve belkide başka risklerde taşıyan bir durum..)
--suyum normalden çok fazlaymış..
ben yinede umudu yitirmedim ve kendimi toparladım, Allahım umarım bize verdiği bu mucizeyi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip edecek..
ben de tekme yemiş gibiyim vajinama..doktora sordum normal dedi..hadi oturup kalkarken anlarım da gece yatakta dönerken bile tekme yemiş gibi çok feci acıyor ...ben alaturka çok zor kullanıyorum oğlumu köşeye sıkıştırmışım gibi geliyor..oturamıyorum da temizliği bile çok zor yapıyorum..iyi ki alafranga tuvaleti bulmuşlar..Aynen. Afedersin buyuk tuvaletimi yapmaya korkuyorum valla bisey falan olur ikindigimda diye. Bide alaturka wc kullanan var mi. Comelmek zarar verir mi acaba minnak kizima
alya tını olarak hoş..ama asya asil geliyor biraz daha..Kızlar sizce ASYA mi ALYA mi?:)
tabı fazla ama rısk olunca veryor ınsan ,bı de zaten baska doktora sıradan gıtsem bı sey soylese ınanmazdım ama o ıkı doktor da alanında en ıyısı .Hatta benım normal kontrolum bı profesor yapıyor alanında cok unlu,ama Atıl beyın detaylısından sonra ben bunun uzerıne bı sey demem dedı kesınlıkle raporda ne yazıyorsa katılıyorum dedıoff bu bana göre oldukça çok aslında :/
ay cok sevındım canım gozun aydın sana soylemıstık rahat ol Allahtan umut kesılmezKizlaar Bgn kendi doktoruma gittim ilcedeki devlet hastanesindeki doktor hatirlarsaniz bana rahim duvarin incelmis erken dogum demişti kendi doktorum oyle bir seyin olmadigini rahmin zaten doguma kadar yavas yavas inceldigino guzelce anlatti korkulacak bir sey Yokmus yani Rabbime binlerce kez sukurler olsun
kızlar bugün şeker yükleme sonucumu öğrendim..144 çıkmış..sınır 140 mış..50 lik yaptırmıştım ben..doktorum gerek görmedi 100 lük yaptırmaya..sadece diyet yapıoyrsun şeker kullanmıyorsun dedi..iyi ki dün çok sevdiğim tatlıyı dibine kadar yemişimmm ohhhh mis :)
hadi ya ben ikisini de kullanıyorum neden zararlı acaba ya bundan sonra kullanmam o zaman ama bugüne kadar kullandım malesef umarım bi zararı olmamıstıro zaman şampuanlar da zararlı mıdır ki sonuçta herşey kimyasal kremler,parfümler, makyaj malzemeleri hiçbirini kullanmamak mı lazım acaba
gecmis olsun cnm diyetisyene mi yonlendirdi yoksa kendinmi dikkat ediceksin yediklerinekızlar bugün şeker yükleme sonucumu öğrendim..144 çıkmış..sınır 140 mış..50 lik yaptırmıştım ben..doktorum gerek görmedi 100 lük yaptırmaya..sadece diyet yapıoyrsun şeker kullanmıyorsun dedi..iyi ki dün çok sevdiğim tatlıyı dibine kadar yemişimmm ohhhh mis :)
canm ben kullandigim nemlendiriciye kadar dikkat ediyrm.dus urunlerimden el kremime kadar burts bees aldim %98-%99 dogal urunler hatta gebeligimi ogrendigimden beri cok nadir makyaj yapiyrm ki makyaj urunlerimi alirkende cok dikkatliyimdir.oje kullanmiyrm mesela hatta bi kac arkadsim abarttigimi dusunuyor ama icim boyle daha rahat acikcasiAYni soru benimde aklimda tecrubeliler cevaplarsa tabii:) dikisler mikrop kapmazmikiiii. Ha bu arada kizlar hamilwyken dus jelinin zzararli oldugunu duymustum. Bi de sac kremi
Uykusuz bi gece daha geldi çattı
Eki Görüntüle 1432231
jokerde vardı kacırdık bakım cantasıyla 48 tl set olarak e bebekte set yok ,set olunca daha ucuza gelıyormusBubchen almak isteyen anneler e -bebekte indirim basladi hatirlatayim sizlere:)
cnım aynı saatlerde uyanıkmısız bende uyuyamıyorum.Ruyalar goruyorum ama hatırlamıyorum tek hatırladığım sıkıntılı olduğuSadece uykusuzluk olsa kabuslarda var böyle
Günaydın canım, benimde gene uykusuz bi gecem güne bağlandı,dinlenemedim hiç...herkese günaydın.gerçi bize pek gun aymadı ama olsun uykusuz bi gece geçirdik yine.Belki biraz gündüz şekerlemesi yaparız herkese mutlu,huzurlu,saglıklı,bol tepikli günlerrrr güzel annelerr
Tmm cnm ayni durum...
Gereken uyarılar yapilmistir zaten dr tarafindan...
Benim ozel de fatketmemisti durumu neler yasadim birde azar isittim yazmistim burda...
Neyse iyi bir petinatolog tarafindan gozlemde olman gerekiyor bundan sonra...
Hic kanaman oldu mu?
Insaallah olmaz...
Bebisinin diğer durumuyla ilgili hiic sikma canini...
ALLAH'IN izniyle duzelir...
Burda bikac kiside daha oldu düzeldi cnm...
Ptesi kont var benimde bakalım durum ne?
Birde plesenta rahime yapismis mi buna iice baktir...
Dogumla ilgili korkutuyorlar insani
Bu forumda bizim durumumuzda doguran cok var buna da canıni sıkma...
Evvelallah duzelcek hersey sagikla alcaz kucagimiza inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?